Megprobalom kozerthetoen osszeszedni mi kell a XOOM root+ tiamat rom telepitesehez:
1.) Toltsetek le ezeket a fajlokat
Recovery: You are not allowed to view links.
Register or
LoginTiamat ROM: You are not allowed to view links.
Register or
Loginvalamint kell meg az
Android SDK You are not allowed to view links.
Register or
LoginXOOM Windowsos drivere: You are not allowed to view links.
Register or
LoginElso lepesben telepitsetek a Xoom drivert, az SDK csak igy latja majd a XOOm-ot.
Majd az SDK-t csomagoljatok ki pl. a c:/adb mappaba, majd az asztalon hozzatok letre egy shortcut-ot. (Jobb klikk - New - shortcut) a parancssorba irjatok: cmd.exe (elso ablak), a neve legyen ADB (masodik ablak). Utana lepjetek be a hivatkozas tulajdonsagaiba, es a start in mezot irjatok at erre: C:\adb\
Ezzel az adb be is van allitva.
A recovery file-t masoljatok a C:\adb\ mappaba, es nevezzetek at recovery.img-re.
A Tiamat Rom-ot masoljatok ra egy kulso SD kartyara, amit majd beletesztek a XOOM-ba.
Most kezdodik a moka: A XOOM-n az USB debugging-ot be kell kapcsolni, a kulso SD-t beletenni.
Elso lepcso: UNLOCKINGAz adb parancsikont el kell inditani, es az adb devices paranccsal nezzetek meg latja-e a XOOM-ot.
Ha latja, akkor eloszor adb reboot bootloader parancsot adjatok ki. A XOOM rebootol. es a bal felso sarokban egy kis iras lesz lathato.
Kovetkezo parancs: fastboot oem unlock
Ekkor egy csomo iras jon elo, ketszer kell yes valaszolni. a hangero le gombbal lehet valtoztatni a valaszt, a hangero fel gomb az OK.
Ekkor ujra rebootol, az USB debugging-ot megint engedelyezni kell.
Masodik lepcso: FLASH RECOVERY IMAGEUjra ellenorizzetek az adb devices paranccsal az eszkozt.
1: adb reboot bootloader megint iras a bal sarokban
2: fastboot flash recovery recovery.img
Es itt figyelem, a legkenyesebb resz jon:
3: fastboot reboot
Es most jon a csavar: a harmadik parancs utan azonnal be kell lepni a CWM menube, mert ha rebootol a keszulek, visszaallitja az eredeti bootloadert, es kezdhetitek legelorol az egeszet.
A lenyeg, hogy a reboot utan, amikor megjelenik a Motorola logo, varni kell 2-3 masodpercet, es utana nyomni egy hangero le gombot. Ekkor egy ANDROID RECOVERY felirat jon, es most a hangero fel gomb megnyomasa utan beleptek a CWM menube, gyozelem.
Ha elkestek a hangero gomb nyomassal akkor a hangero fel + a bekapcs gomb kikapcsolja a keszuleket, lehet ujra probalkozni. Ha veletlen bebootol a XOOM, akkor legelorol lehet kezdeni az egeszet.
A CWM menu pontosan olyan mint az SGS-en, eloszor Data/Factory reset, majd az install zip from SD Card menuben valasszatok a Tiamat ROM-ot, dogozik egy darabig, aztan restart, es elvezzetek..... (nekem masodiknak indult el, eloszor csak a logo forgott az elejen egyfolytaban, de akkor elfelejtettem a factory resetet. Masodikra mar tokeletes volt)
Ez tokeletesen mukodik magyar 3G-s es csak WIFI-s XOOM-al is, szoval batran csinaljatok.
Bocsi az angol keverekbeszedert, de angol Win7-em van, es nem tudom pontosan mi a magyar megfeleloje nehany dolognak.
Koszonet Dreamie-nek a turelmeert, rajta kiserleteztem ki a perfect modszert