Én pont ezért nem dobtam fel még ICS-t mert filmnézésre használom, külső vinyóval, de akkor még ezt sem rakom fel, ha nem műxik. Esetleg Tovi bácsi megmondja, hogy mire jutott ... Kíváncsian várom a stabil ICS-t!
A Drive Mount tokeletesen mukodik az ICS alatt is, az 500Gb-os NTFS-es vinyom-rol nezem a filmeket.
Ket gondom van csupan az ICS-el: Az egyik, hogy filmnezes alatt (Dice Player) nem tunik el az also statuszbar, nem is lesz belole halvany potty, mint a HC-on, vegig ott virit. Probaltam a Hide status bar (vagy hasonlo a neve) progit, ami a HC alatt mukodott, most nem csinal semmit......
A masik gondomnak nem sok koze van az ICS-hez, de nagyon zavaro: A filmnezes rettenetesen halk a sajat hangszoroin, szinte hasznalhatatlan. Fulhallgatoval tudok csak elerni normalis hangerot.
Ha ezekre tudnatok megoldast, orulnek.
Dreamie: A RazR-al siman meg tudod osztani a netet nem? En a helyedben feltennem a wifi-s ICS-t, par honapot kibirsz a telon megosztott nettel is gondolom....
Ja, es megvalami: Rendszeresen frissitsetek az aktualis ICS nightly kiadasokra, sokat fejlesztenek benne.
You are not allowed to view links.
Register or
Login