Helló ! Két kérdésem volna.
Azt tapasztaltam, hogy ha a külső sd kártyáról bemásolom az mp3-akat a gépre, akkor lejátssza őket a Xoom. Ha ezután letörlöm a Xoomról az összes zenét abból a könyvtárból, ahova bemásoltam, de azok megvannak pont ugyanúgy (cím, darabszám, könyvtárszerkezet, stb.) a külső SD kártyán is, akkor továbbra is lejátssza az összes mp3-at a gép. Na ez hogy lehet ? Ez ment már gyári v3.1 rom alatt, Tiamat 2.2.1 és 2.2.2 alatt is.
A másik pedig a Tiamat settingses probléma. Korábban valaki véste, hogy a ROM frissítő leírás szerint járjak el pontosan. Nos, mivel életemben először dobtam fel főzött romot tabletre, ezért betűről betűre pontosan a leírás lépéseit csináltam végig. Tehát v3.1 gyáriról frissítettem Tiamat 2.2.1-re, majd onnan Tiamat 2.2.2-re. Ekkor jelent meg az az egy hiba (Tiamat settings).
+1 meglátás: a játékokkal meg azt tapasztaltam, hogy tökmindegy, hogy azok HD vagy nem HD felbontásúak, a portolások során a telefonokra portolják szinte mindet. Azokon meg más verziójú és kialakítású Android van (v3.2 kontra v2.3.4 vagy mi az utolsó hivatalos a telefonokra, megbolondítva a telefonos főzött romokkal pluszban). Tehát úgy fest, hogy csak a teljes egységesítés (Ice Cream 4.0) után lehet majd várni, hogy azok a játékok, egyéb progik, amik a telefonokon mennek, azok majd mennek a tableteken is és vice versa.