Urak, a környezetemben van egy Xoom 2.2.1 Tiamat ROM-mal. Szépen működik, be van állítva rajta sokminden, számos program is fut rajta. Egy szépen kialakított rendszer és rendszeresen használják. Tehát a "csak feldobom az új verziót, mert már megjelent" típusú installokat a tulajdonosa nem csinálja meg, csak arra hajlandó, hogy a LÉNYEGES újítások után upgrade-eljen.
A kérdéseim tehát az új Tiamat 2.2.2 installal kapcsolatban:
1. Ha felmegy a Tiamat 2.2.1-re az új 2.2.2, akkor az kitöröl mindent a korábbi rendszer beállításai és a rendszerben levő programok közül ?
2. Miben újult meg a Tiamat 2.2.2 a korábbi 2.2.1-hez képest ? Érdemes-e feltenni a frissítést, vagy csak apróságokban mérhető a megújulás ? A játékokkal kapcsolatos módosítások nem nagyon érdekelnek.
Köszi a válaszokat.
Hát, nem tudom, és teljesen gyalultam mindent, és úgy raktam fel a 2.2.2-t. TZalán valaki más próbálta a 2.2.1-re.
A módosítások hivatalosan ezek:
-The browser UA string setting now sticks.
-Reverted to the stock User Agent string.
-Bluetooth tethering work-around
-Removed the DigiNotar certificate (3.2.1)
-Updated the market application (3.2.1)
-New setting to load every module on boot (disabled by default)
-Disable OTAs by default. You can turn them back on through the settings.
-Ability to completely disable the software buttons through
-Ability to turn on the european wifi channels in the settings menu.
Amit én tapasztaltam, az az hogy azok a játékok amik eddig nem mentek, azok most futnak(bár lehet hogy nem is ennek köszönhetően, lsd. az előző hozzászólásokat), és bizonyos programok amik eddig fagytak, most nem fagynak.