0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hát sajna nem. Én töröltem először az egész init.d mappát. Utána nem tudtam feltenni. Ettől függetlenül beboot-ol a rendszer. Szóval nem veszi figyelembe az init.d file-jait.
Minden fájlt ki kell törölni a mappából?
Gondom a következő:A root explorerben nem tudom az r/o t r/w re állítani.Azaz nem tudom törölni a mappa tartalmát...A válaszokat köszönöm!
Hogyhogy? Felül amikor megnyomod, hogy "Mount R/W", akkor nem csinál semmit?
Újra kellett rakni a root explorert.Minden oké!Kegyetlen gyors lett a cucc.Tudom ez a quadrant s.z.@.rság semmit sem ér.De 1750 ről 1980 ra ugrott!A rendszer hatásozottan gyorsabb!Bezke köszi az infót!Ja és ezek az adatok barebone-on lettek mérve....
Aranyos kis patch:You are not allowed to view links. Register or Login
es ez milyen app?
Aranyos kis patch:
Szia!Milyen romot használsz és milyen beállításokkal, hogy ilyen magas lett a mérési eredmény?
most ezek vannak fentS.A.Sv6.zip U.S.A.Sv6.zipa második acidext4tweak, most ezt is fel kéne tenni?vagyis érdemes,az 1-ső az ugyan az mint volt, csak más neve lett.szerk,,,de nekem benne van az a ext4tweakakkor most miért lett 2 darabra bontva?
tárgytalan
Gyári ODEX JVR (kigyomlálva), Semaphore 1.6 (OC, Deadline, Netfilter modul aktiválva), 1.2 GHz, Acid Tweaksv6, Acid Ext4 No Journaling And Sqlite, Loopy smoothness tweak.