Én sajna egész 7végén muzsikálni fogok,úgyhogy nem éles a dolog...de majd úgy fújom,hogy Kecskeméten is halljátok...
egy kis off:
másfél éve ellpoták a bringámat a Mária utcai Bőrgyógyászat udvaráról...tettem feljelentést....
5-én rábukkantam a neten egy hirdetésre,amelyben pont a feléért hirdettek egy u.olyan bringát...
elmentem megnézni, és láss csodát!!!!!!4 egyezett az alvázszám és még a matricáim helye is ott volt a bringám-le se mosták...és a spéci gumi is az volt rajta...
mondtam a srácnak,hogy nagyon tetszik és mindenképpen megveszem tőle, másnap....
Elbúcsúztam tőle...és kihívtam a rendőröket,majd lecsaltam olyan indokkal,hogy annyira kell az a bringa,nem bírok várni holnapig...lejött,majd közöltem vele,hogy ez az én lopott bringám
a srác elhűlt és csak azt kérdezte "és akkor én most bukom ezt a pénzt?" - mondtam,az biztos,meg a biciklit is!!!!!
Annyira fájt akkor,hogy elvitték,hogy azóta is heti rendszerességgel kerestem a neten.....
A kitartásom visszahozta a bringámat!!!!!!! Ilyen jó,boldog érzésű találkozót kívánok Nektek PDA FanClubos társaim