OFF
FLAME
Sziasztok!
Az alább idézett kérdésre adott válaszok jól illusztrálnak egy jelenséget, ami nélkül a fórum
szerintem sokkal barátságosabb lenne.
A feltett egyszerű kérdésre, amit a kérdező igen pontosan fogalmazott meg, egy hozzászóló sem tudta a választ, mivel magát a kérdést sem értették meg. A gyanútlan fórumolvasónak az a furcsa érzése támad, hogy a válaszolóknak nincs fantáziájuk, soha nem láttak még ipari PDA-t, nem tudnak elképzelni különleges, egyedi vagy speciális célú feladatokat, vagy azt, hogy PDA-t ilyenek megoldására akar valaki használni. Azért is érdekes ez a jelenség, mert ugyanezek a fórumtársak más hozzászólásaikban nagy tájékozottságról és széles látókörről tesznek bizonyságot, nagy tudással és tapasztalattal, gyakran több ezer hozzászólással rendelkeznek és sok esetben a fórum meghatározó személyiségei, vezetői, akik számos más esetben segítőkésznek bizonyultak.
Az ilyen válaszokból a segítő szándék nem olvasható ki, inkább bosszantják a kérdezőt. Én néhány hasonló eset után már régóta nem is fordulok ehhez a fórumhoz egyéni problémákkal, pedig a tényleges problémák megoldásában sokszor a jól feltett kérdések, vagy ötletelés is sokat segíthet.
A cikizés azonban nem.
Jó lenne, ha a légkör a "furcsa" PDA használók számára is lehetővé tenné az együtt gondolkodást.
Sziasztok! Létezik olyan program telóra, hogy USB kábelen keresztül tudom a telefonról a Pc tartalmát böngészni és onnan fájlokat átmásolni? Köszi
Nem nagyon értem, hogy az mire jó, ha már úgyis ott ülsz a gépnél, de te tudod.
Szerintem hálózaton keresztül sokkal egyszerűbb a pc-n megosztott mappa vagy meghajtó tartalmát böngészni...
Nem értem. 1 méter az USB kábel. Tehát a készülékeddel 1 méterre vagy a géptől. Akkor miért akarsz 5,2 collon kínlódni a fájlkezeléssel, amikor ott a rendes billentyűzet előtted, meg a 17-23 collos monitor???
Mert még ha WLAN-ot vagy BT-n keresztül szeretnéd kezelni a PC-t, akkor megérteném...
Ebből is látszik, hogy milyen nehéz kiszolgálni a gyártóknak a felhasználói igényeket
ON
Hozzászólásomat nem vitaindítónak szántam.