szerk.:
(csak elment a nyet a vihar miatt. Még szerencse hogy feltalálták a mobilnetet )
És szeretem kikérni az itteni emberek véleményét minden más kütyüből mert tudom hogy nem az a szándékuk hogy lehúzzonak vagy valamilyen célból hasznot szerezzenek. Amit mondanak az esetek túlnyomó részében az úgy is van. Mert nagyon jó dolog az interneten rendelés de pl a Headsetbe és a tokba beleválasztottam én marha mert nemkértem ki a véleményt. Úgyhogy van egy drága BT headsetem ami néha megszakad a kapcsolat úgy hogy az övemen van a PDA és van egy marhadrága PDA tokom amiből az első 5 méter után kiesik a PDA...
És ez kivételesen nem OFF-olás mert ezt gondolom a fórumról
Be kell vallani, a PFC-nél egyszerűen nincsen jobb kéziszámítógépes fórum és portál kis hazánk területén, és ezt most komolyan mondom!
Sok fórumon jártam már, de egyik sem ilyen "tiszta", rendezett, és jól karbantartott, mint ez. A legtöbb telis-tele van értelmetlen, egy hozzászólásos topikokkal, a moderátorok 99%-a nem dolgozik, megy mindenhol a Warez, és hasonlók.
Ráadásul a PFC-nek rengeteg mindent köszönhetek... eddig én szinte mindig kikértem mások véleményét bizonyos termékek vásárlása előtt, és igazad van: általában tényleg minden úgy van, ahogy azt leírják.
S hogy OFF-oljak is egy kicsit
:
Vélhetően jövő héten rendelem meg azt a SE-s BT órát, ami Neked is van!
Már nagyon várom!
(Szerk.: Na, pl. itt is előjött az, amit írtam: kikértem a véleményed, hogy mit gondolsz róla, és az alapján rendelem meg, amit elmondtál!