0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszönöm a gyors választ.Akkor kósza ötlet marad Kérdezhetek közben valamit Hova lett a rangod
Az idő változik, így én előléptem "titkos tanácsossá"!Oda vagyon róva fehér alapon fehér betűkkel az avatarom alá.Olyan titkos, hogy még én sem tudhatok róla. Amúgy meg - részben - lemondtam róla a megváltozott körülmények miatt...
A fórum költöztetése lezajlott már?Firefox 3.6.x alól használhatatlan, és nem tudom, csak nálam, vagy még mindig a költözés miatt.IE 6 alól szárnyal.
Üríts mindent a Firefoxban. Én már jó ideje nem használom a Firefoxot, mert nagyon be tud lassulni...
Igen, átkerültünk egy korszerű szerverre, és ha a böngésződdel minden rendben van, akkor nagyon gyors a fórum
Köszi, akkor a céges Róka a xar.Marad az IE idebentről.
Vannak kiegészítők telepítve? Ha igen, akkor azokat nézd át, nemrég volt valahol egy lista, hogy melyik mennyire lassítja a böngészőt.
Cégesre? Telepíteni? Esélytelen.
Talán a böngészőbe lehet, vagy abba sem?
Tapatalk még mindig nem megy?
Szerintem sajnos nem Pedig nagyon jó lenne
Ne hőzöngj!
Nem hőzöngök csak szabad akartnyílvánítás. Magasfokú lustasággal
Vagy egyik vagy másik! MIlyen szabad akarat???
Hamarosan próbából visszakapcsoljuk a Tapatalkot, és buzgón imádkozunk. Legutóbb komolyan leterhelte az egész fórummotort, ezért most kicsit óvatosabbak vagyunk. Ha bármilyen kellemetlenséget érzünk, kikapcsoljuk a következő változtatásig, úgyhogy módjával tessék örülni
nekem már jelzi az opera mini, hogy "This forum is android native" Csak azt árulja már el valaki, hogy Tapatalkban hogy a fenébe lehet megtalálni ??
Nem kell floodolni
jól van nnna. Az Android általánosba írtam először, mert nem tudtam hová írjak. Aztán láttam meg ezt a topicot És mivel én nem tudom törölni a hozzászólásaimat, ezért nyugodtan megteheted Üdv!
Olvasd el az aláírsom Szóval nincs jogom kitörölni csak szólok hogy nem szeressék
akkor vedd úgy hogy simán csak offoltam márcsakazértis