0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Fordítva! A következő tali legalább Kecskeméten lesz, hogy másnak is kelljen egy kicsit utaznia...
Támogatom! Sőt ha azon múlik állok egy somlóit az amortizáció jegyében Sharpnak csak vedd rá őket hogy lejöjjönek!
Csak ne Nyíregyen legyen! Amugy azért Pest mert minden út Rómába vezet... vagymi!
Ti nagyon el vagytok ám kényelmesedve A következő tali lehet, hogy tényleg kecskeméten lesz
Nah végre kezdtek befenyíteni! (És csak azért is ki fogjátok találni hogy a következő Sopronba legyen )
Megbeszéltük...
legyen salzburgban a következő:)vagy ismonál kint angliában:)
legközelebb Ismo-nak skype-on kell eljönnie a talira! (mondjuk kevés telefont tud majd megnyomkodni, de így járt)
Kész vagytok a fórum felülettel vagy pihi van Mert a windows/samsung rész sose vastagodik be a főoldalon pedig van új hozzászólás
Hétvégén frissítjük a fórummotort, addig már nem nyúlunk hozzá. Köszi a türelmet srácok!
Csak leszedtétek az árokáso androidot azért kérdeztem
Mert mi nem ássuk, hanem betemetjük az árkokat
Akkor animoot bevonjuk a szervezésbe
SziasztokTudtok róla hogy összekevertétek a gombokat A hozzászólásoknál jobb felül idézet van írva amikor az a válasz gpmb, és alul a válasz az meg az új hozzászólásra visz
Kösz a visszajelzést. Pár dolog még nem végleges, illetve nem került még visszaállításra. Én angolul használtam a fórumot, és úgy most is jó. Viszont egyelőre váltani se tudok. Az alap szmájlik is a beépítettek, nem azok, amiket megszoktunk. Lassacskán a fontosabb dolgok visszakerülnek, és az új motor néhány olyan lehetőséget is biztosít majd, ami a régivel nem volt megoldható.
Még egy észrevételA profil beállításban, a fórum profilnál nincs lehetőség a PDA adatok beviteléhez, de sehol sincs