2024, 12 18, 18:52:12

Szerző Téma: Gondolatok a fórumról  (Megtekintve 113983 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
Re: Gondolatok a fórumról
« Reply #150 Dátum: 2009, 07 02, 22:49:12 »
Az off topic-ban nem lenne megoldható,hogy lássuk honnan került oda a HSZ?
Sokszor felkelti az érdeklődésem egy-egy HSZ, és nem maga az off hanem amire válaszolt. És nem mindíg derül ki,hogy melyik topicból került oda. Pláne ha több is átkerül egymás után ugyan abból a témából, viszont a folytatás már nincs, hiszen az már ON. :hmm:

Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #151 Dátum: 2009, 07 02, 22:50:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sokszor felkelti az érdeklődésem egy-egy HSZ, és nem maga az off hanem amire válaszolt. És nem mindíg derül ki,hogy melyik topicból került oda. Pláne ha több is átkerül egymás után ugyan abból a témából, viszont a folytatás már nincs, hiszen az már ON. :hmm:

NAGY ötlet!!
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #152 Dátum: 2009, 07 03, 06:36:23 »
Jogos, elvileg ez az oda áthelyező mod / admin hatásköre, hogy a hsz tárgyát átnevezteti-e, de igazatok van, elvileg nem kéne, úgyhogy ezúton kérek mindenkit, aki áthelyez OFF-ba dolgokat, az hagyja a hsz tárgyát változatlanul.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #153 Dátum: 2009, 07 03, 07:57:26 »
Jogos, elvileg ez az oda áthelyező mod / admin hatásköre, hogy a hsz tárgyát átnevezteti-e, de igazatok van, elvileg nem kéne, úgyhogy ezúton kérek mindenkit, aki áthelyez OFF-ba dolgokat, az hagyja a hsz tárgyát változatlanul.
Köszönjük! ;)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #154 Dátum: 2009, 07 04, 14:09:49 »

Én inkább azt javaslom, az OFF-ok eleve az offolós témába kerüljenek, és akkor nincs kavarodás. ;)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #155 Dátum: 2009, 07 04, 18:40:20 »
Én inkább azt javaslom, az OFF-ok eleve az offolós témába kerüljenek, és akkor nincs kavarodás. ;)
Azért ennyire nem kéne kiszárítani a fórumot!
Olyan nincs,hogy ne OFFoljon bele az ember néha a témába, és higyjétek el sok embernek jólesik ha a sok adat között előfordul egy-egy vicces megjegyzés, stb.
Gondoljatok csak arra mikor Patit vagy egymást savazzátok, én ilyenkor kénytelen vagyok mosolyogni és szívesebben olvasom a fórumot, arról nem is beszélve,hogy szívesebben is veszek részt benne.Viszont ha egy érdekes témába OFFol bele valaki és átteszitek, vki meg pont ott talál rá, az nem tudja honnan jött. Minden HSZ-nek meg van a maga fejléce igaz? Csak azt próbálom kérni,hogy ez a fejléc maradjon meg mikor az OFF-ba kerül, bár a jópofa offokat nem is tenném oda! Az oldal nagyon klassz, nagyon szeretem, sok az értékes információ. Nektek csak gratulálni tudok hozzá!
Maradok vidám fórumozó társatok! ;)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #156 Dátum: 2009, 07 04, 20:14:55 »
Azért ennyire nem kéne kiszárítani a fórumot!
Olyan nincs,hogy ne OFFoljon bele az ember néha a témába, és higyjétek el sok embernek jólesik ha a sok adat között előfordul egy-egy vicces megjegyzés, stb.
Gondoljatok csak arra mikor Patit vagy egymást savazzátok, én ilyenkor kénytelen vagyok mosolyogni és szívesebben olvasom a fórumot, arról nem is beszélve,hogy szívesebben is veszek részt benne.Viszont ha egy érdekes témába OFFol bele valaki és átteszitek, vki meg pont ott talál rá, az nem tudja honnan jött. Minden HSZ-nek meg van a maga fejléce igaz? Csak azt próbálom kérni,hogy ez a fejléc maradjon meg mikor az OFF-ba kerül, bár a jópofa offokat nem is tenném oda! Az oldal nagyon klassz, nagyon szeretem, sok az értékes információ. Nektek csak gratulálni tudok hozzá!
Maradok vidám fórumozó társatok! ;)

Jah szerintem se kell minden OFF-ot áthelyezni. Mert úgy tényleg elég száraz lenne a fórum. A jópofa kis beszólások, vicces osztások(pl mikor frici engem oszt :D  O->-)  stb azok maradhatnának ott ahol vannak. Szerintem az ilyen egy mondatos HSZ-eket kellene...
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #157 Dátum: 2009, 07 04, 21:04:01 »
Jah szerintem se kell minden OFF-ot áthelyezni. Mert úgy tényleg elég száraz lenne a fórum. A jópofa kis beszólások, vicces osztások(pl mikor frici engem oszt :D  O->-)  stb azok maradhatnának ott ahol vannak. Szerintem az ilyen egy mondatos HSZ-eket kellene...
Igazatok van csak ha bele gondoltok abba, hogy hónapok vagy évek múlva akartok valamit vissza keresni akkor elég idegesítő egy csomó off hsz-t átpörgetni.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #158 Dátum: 2009, 07 04, 21:17:56 »
Igazatok van csak ha bele gondoltok abba, hogy hónapok vagy évek múlva akartok valamit vissza keresni akkor elég idegesítő egy csomó off hsz-t átpörgetni.
Nem erről van szó, hanem arról hogy ha épp ott kolbászolok az offok között, és meglátok valami érdekeset csak nincs folytatása az offoknál, akkor jó tudni,hogy honnan került oda,sőt a hsz számát is lehet akkor látni! Így mindjárt könnyebb keresni ;)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #159 Dátum: 2009, 07 04, 21:18:59 »
Nem erről van szó, hanem arról hogy ha épp ott kolbászolok az offok között, és meglátok valami érdekeset csak nincs folytatása az offoknál, akkor jó tudni,hogy honnan került oda,sőt a hsz számát is lehet akkor látni! Így mindjárt könnyebb keresni ;)
Bocsi  :oops: Én nem erre gondoltam.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #160 Dátum: 2009, 07 04, 21:56:32 »
A kiszedett offoknak altalaban nincs folytatasa a szulo topikban,hiszen ha nincsenek ott, nem folytatodhatnak. En ha takaritok, akkor az elsotol az utolsoig kiszedem. Engem nagyon zavar amikor a Romovics topikban 10 hsz a qbus romrol szol, a wm6.5 topikban pedig a romfrissites alapjairol meselunk a kerdezonek. Eppen ezek elkerulesere csinaltuk ezt  forumot, de ugy latom tarthatatlan az eredeti terv. Hiaba van az ms3 skinekhez kulon topik, csak a fotopik duzzad. Ne is varjuk hogy keressenek, kerdezni konnyebb. Amit most leirtam kicsit off ebben az ban. De termeszetesen igaza van mindenkinek, meg kell hagyni az eredeti cimet ha atpakolunk ide, vagy mashova (a helyere?) valamit.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #161 Dátum: 2009, 07 04, 22:34:27 »
A kiszedett offoknak altalaban nincs folytatasa a szulo topikban,hiszen ha nincsenek ott, nem folytatodhatnak. En ha takaritok, akkor az elsotol az utolsoig kiszedem. Engem nagyon zavar amikor a Romovics topikban 10 hsz a qbus romrol szol, a wm6.5 topikban pedig a romfrissites alapjairol meselunk a kerdezonek. Eppen ezek elkerulesere csinaltuk ezt  forumot, de ugy latom tarthatatlan az eredeti terv. Hiaba van az ms3 skinekhez kulon topik, csak a fotopik duzzad. Ne is varjuk hogy keressenek, kerdezni konnyebb. Amit most leirtam kicsit off ebben az ban. De termeszetesen igaza van mindenkinek, meg kell hagyni az eredeti cimet ha atpakolunk ide, vagy mashova (a helyere?) valamit.
Drága Pati te egy komoly sztanavovista vagy! O->-
Ahelyett,hogy a hűs vízű medencében lubickolnál, a mi lekivilágunkat is le tudod rendezni.
Minden elismerésem a tied! :ok:
Jó pihenést!!! ;) :D :D

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #162 Dátum: 2009, 07 04, 22:40:48 »
Drága Pati te egy komoly sztanavovista vagy! O->-

WTF? :shock:

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #163 Dátum: 2009, 07 05, 00:12:18 »
censored ? :shock:
Igazad van!! :D
Kicsit fáradt vagyok.Tehát javítás:
Sztahanovista. Pff................. Köszi Erdoke!! ;)

Nem elérhető wrezox

• DOUBLE CLUB
  • PDA: iPhone 4S
« Reply #164 Dátum: 2009, 07 05, 12:56:24 »
Lehet, hogy hülyeség amit mondok.. én arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy letöltés részleget, ahol minden fájl fent van mire szüksége lehet egy i900 használónak és egyszerűen el is tud igazodni. Nem kell különböző fórumokat linkelni stb. Sok munka lenne vele, az igaz. Összeszedni ennyi dolgot.. De megérné szerintem.  :oops:
Keep smiling! :)

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #165 Dátum: 2009, 07 05, 12:58:44 »
Lehet, hogy hülyeség amit mondok.. én arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy letöltés részleget, ahol minden fájl fent van mire szüksége lehet egy i900 használónak és egyszerűen el is tud igazodni. Nem kell különböző fórumokat linkelni stb. Sok munka lenne vele, az igaz. Összeszedni ennyi dolgot.. De megérné szerintem.  :oops:

Hajrá! Itt már kezdheted is! You are not allowed to view links. Register or Login ;)

És természetesen NO :warez:
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #166 Dátum: 2009, 07 05, 13:04:30 »
Hajrá! Itt már kezdheted is! You are not allowed to view links. Register or Login ;)

És természetesen NO :warez:
500 kb a határ. Ne töltsenek semmit fel, mert törölni fogjuk őket. Az a baj, hogy teleszemetelődne, tök fölösleges. Viszont a rapidos linkeket ki lehet gyűjteni. Annak hajrá! :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető wrezox

• DOUBLE CLUB
  • PDA: iPhone 4S
« Reply #167 Dátum: 2009, 07 05, 14:55:25 »
500 kb a határ. Ne töltsenek semmit fel, mert törölni fogjuk őket. Az a baj, hogy teleszemetelődne, tök fölösleges. Viszont a rapidos linkeket ki lehet gyűjteni. Annak hajrá! :)
Akkor megpróbálom összeszedni a "témaköröket" és hát nosza!  :D
Keep smiling! :)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #168 Dátum: 2009, 07 11, 17:06:50 »
Nem tudom de például a Mio A701-nek van egy jó kis oldala ugyanúgy mint az Omniának. És szerintem egész jól el lehet igazodni az eoldalon! És az, hogy ott meg linkelve van össze-vissza az már az oldal szerkesztőjének a problemje :D
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #169 Dátum: 2009, 07 11, 17:58:26 »
Nem tudom de például a Mio A701-nek van egy jó kis oldala ugyanúgy mint az Omniának. És szerintem egész jól el lehet igazodni az eoldalon! És az, hogy ott meg linkelve van össze-vissza az már az oldal szerkesztőjének a problemje :D

Mi van össze-vissza linkelve???
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #170 Dátum: 2009, 07 11, 18:29:02 »
Mi van össze-vissza linkelve???

Arra értem, hogy nem egy tárhelyre van feltéve az egész és oda belinkelve hanem a saját oldalukra van a hivatkozás

Nem elérhető Calypsol

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Asus P565
  • PDA ROM: V6.12.0S.WWE00
« Reply #171 Dátum: 2009, 07 20, 20:02:38 »
Most ugyan nem vok Szegeden de amint szóltok bentleszek :D Úgyís kétlem, hogy csak nekem lenne PDA-m egész Szegeden! :)

Nem csak neked van. :P

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #172 Dátum: 2009, 07 20, 23:28:15 »
Pati kedves csinálnál a témának egy új topikot? I. PFC találkozó címmel? Meg egyet I. PFC Szülinap címmel? És megtennéd, hogy átpakolnád az itt felgyülemlett hozzászólásokat a témával kapcsolatban? Utána ezt a hsz-t töröld kérlek ;)  O->-

Szerk: nem törölhetem, mert válaszok érkeztek rá, áttegyem az Off-ba főnök? - patika

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #173 Dátum: 2009, 07 20, 23:42:41 »
Pati kedves csinálnál a témának egy új topikot? I. PFC találkozó címmel? Meg egyet I. PFC Szülinap címmel? És megtennéd, hogy átpakolnád az itt felgyülemlett hozzászólásokat a témával kapcsolatban? Utána ezt a hsz-t töröld kérlek ;)  O->-
Értettem főnök, csinálom!
Tisztelegj!
Pihenj!
Vagy valami ilyesmi....

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #174 Dátum: 2009, 07 21, 07:51:20 »
Kezembe vettem a sorsomat. Eddig a férjem főzött jókat, mától én főzök.
Feltettem a szemüvegemet és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kekszes lila csokiban a 139 Kcal nem /25dkg, hanem /25 gr, így leálltam erről az ételfajtáról, ugyanis eddig ezzel fogyóztam, sikertelenül.
:taps:
És a Zage javaslatára létrehozott topic(ok)ban lehetne kiírni egy remek szavazást, hogy mikor szeretnénk... Mondjuk hónapok megadva (szeptember - bár én pont a közepén nem leszek...), oszt hadd nyomjon a nép.
a szülinapi partihoz meg egy olyat, hogy szeretnél-e a szülinapi buli előtt szimpla kütyü"úgyiscenzúrázvalesz" találkozót két választással: igen-igen