+ ne feledjük, hogy Galnet is beszállt a builba, szerintem DSP Managerrel már a hang is jó lehet 
Próbáltad a Batistát? 
Próbáltam még úgy 3 héttel ezelőtt, de nem győzött meg

. Az első ami tovább maradt, mint egy-két nap, az NeoPhyTe Solar KG6-os romja volt

. Azután egyre több helyen találkoztam KG5-öt dicsérő szavakkal, így kipróbáltam az X-treme KG5.01 -et és igencsak meggyőzött. Csak kozmetikáztam kissé, és Jeffrey kerneleket tettem hozzá, teljesen akadásmentesen és meglepő

üzemidővel működött. Hasonlatként mondva olyan romokat készít smaberg, mint az autóm

: nem Porsche, nem Ferrari, nem is más gyönyörű olasz, mégis van benne 130LE és 330Nm, ha akarom oda tudok lépni vele, és mégis elmegy 7 liter üzemanyaggal

.
Visszatérve: a 2.0-ban benne hagytam a módosított speedmod kernelt próbából, egyelőre "vasárnapi" használat mellett nem tudok belekötni, majd meglátjuk. Így a módosításaim csak néhány app törlésében és témázásban merült ki, ha gondoljátok szívesen megosztom egy update zip formájában, bár ma még faragni szeretném. Tehát ha valakit érdekel egy zöld - fekete - átlátszó, kicsit aosp felé hajló, tehát nem túl csicsás kinézet, akkor jelezze.

Bocsánat ha hosszú voltam, és ne haragudj a késői válaszért.