2024, 11 23, 19:19:49

Szerző Téma: [ROM] Ginger Stir Fry  (Megtekintve 100902 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Boonen007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
Re: [ROM] Ginger Stir Fry
« Reply #175 Dátum: 2011, 09 20, 16:26:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na ennyit a nagy felzárkózásról! :DDD

MICSODA?  :D Nekem semmi hiba nincs benne. Tökéletesen fut minden. Valószinüleg ez úgy van mint a Spicanál volt Náhó és köztem... Eleinte Náhónak is ment minden tökéletesen azután már nem ment hibátlanul, csak nekem emlékszel?  :D :p

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #176 Dátum: 2011, 09 20, 16:49:42 »
MICSODA?  :D Nekem semmi hiba nincs benne. Tökéletesen fut minden. Valószinüleg ez úgy van mint a Spicanál volt Náhó és köztem... Eleinte Náhónak is ment minden tökéletesen azután már nem ment hibátlanul, csak nekem emlékszel?  :D :p
Hát lehet azt elfelejteni? :D Annyi bug volt abban a cm -ben is mint alma a fán! Hidd el, GSF után nem térnél vissza a cm-re! :D
Aláírás

Nem elérhető Boonen007

« Reply #177 Dátum: 2011, 09 20, 16:57:11 »
Hát lehet azt elfelejteni? :D Annyi bug volt abban a cm -ben is mint alma a fán! Hidd el, GSF után nem térnél vissza a cm-re! :D

Barátom GSF-ről tértem át CM-re  :D

Nem elérhető csorby11

• PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
« Reply #178 Dátum: 2011, 09 20, 17:00:38 »
nekem már 3 napja van fent a gsf b26 és eddig egyetlen egy bugot nem találtam,nagyon jó rom,egy bajom van(bár ez nem a rommal van)alig tudom tőlteni a telefont,mert nemjo a telefonba a töltő csatlakozó...kiesik belőlle a dugó..azaz egy helyben kell hagynom,nem szabad mozgatni,mert megszakad a töltés...nagyon idegesít.nem akarom bevinni a Telenor szervizébe mert a elöbbi telefonom 5x volt szervizbe mindig aksi és töltés hibával..:S és akkor 1 hónapig ottvolt,és 1 hónapig nem szeretnék megválni tőle:Dezért az egy dologért nem szeretem a telenort..:S

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #179 Dátum: 2011, 09 20, 17:05:27 »
Barátom GSF-ről tértem át CM-re  :D
Ez csak egy mellék ösvény, egy tévút! :D :D
Aláírás

Nem elérhető oliver72

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: ginger stir fry beta 27
« Reply #180 Dátum: 2011, 09 20, 17:06:50 »
Sziasztok! Én is rátettem a telomra ezt a romot. Nagyon jó, csak az a baj hogy nem tudom felhúzni a cpu-t. Több alkalmazást próbáltam de egyikell sem sikerült. nem tudja valaki hogy hogyan, mivel lehet?

Nem elérhető Boonen007

« Reply #181 Dátum: 2011, 09 20, 17:07:08 »
Ez csak egy mellék ösvény, egy tévút! :D :D

:D :D Nem így van! Nekem ez tökéletes. Nekem sincsenek ebben bugok én nem tudom mit csinálok,hogy nem találok gondot...

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #182 Dátum: 2011, 09 20, 17:15:31 »
Sziasztok! Én is rátettem a telomra ezt a romot. Nagyon jó, csak az a baj hogy nem tudom felhúzni a cpu-t. Több alkalmazást próbáltam de egyikell sem sikerült. nem tudja valaki hogy hogyan, mivel lehet?
a béta 21 et tetted fel? mert abban még nem lehet! Tedd fel a 26-ost és a set cpu például megfelel cpu húzó proginak. Csak arra figyelj, hogy nem mindegyik Blade bírja egyformán a húzást, enyém pl:710 MHz felett lefagy és rebootol.
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #183 Dátum: 2011, 09 20, 22:24:11 »
asziszem találtam a gsf b26 ba egy bugot,de nem biztos ,hogy az.szóval nem tudok Bluetooth on fogadni/küldeni...eddig nem használtam androidon a BT-t de most kellet volna,de nem tudtam használni,valami tipp ,hogy m i lehet a gond??

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #184 Dátum: 2011, 09 20, 22:37:29 »
asziszem találtam a gsf b26 ba egy bugot,de nem biztos ,hogy az.szóval nem tudok Bluetooth on fogadni/küldeni...eddig nem használtam androidon a BT-t de most kellet volna,de nem tudtam használni,valami tipp ,hogy m i lehet a gond??

Havernál eddig egy Blade-rommal sem működött rendesen a kékfogas fájlküldés......... Szedj le egy bluetooth kezelő programot a Marketből, az megoldotta a problémáját.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #185 Dátum: 2011, 09 20, 23:20:33 »
b25-ön megy. Néhány napja próbáltam.
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #186 Dátum: 2011, 09 21, 21:17:31 »
Feltettem a Bluetooth file transfer nevű progit.így sem tudok küldeni se fogadni:S mi lehet a gond? romot nem szeretnék cserélni,de viszont örülnék neki ha lenne egy megoldás a bluetooth ra:Dvalaki akinek fennvan a b26 meg próbálná ,hogy nála megy e?az lehet gond ,hogy a másik telefon nem androidos?

Nem elérhető Borote

« Reply #187 Dátum: 2011, 09 22, 13:11:09 »
Feltettem a Bluetooth file transfer nevű progit.így sem tudok küldeni se fogadni:S mi lehet a gond? romot nem szeretnék cserélni,de viszont örülnék neki ha lenne egy megoldás a bluetooth ra:Dvalaki akinek fennvan a b26 meg próbálná ,hogy nála megy e?az lehet gond ,hogy a másik telefon nem androidos?

El is van indítva az a program? :D Illetve kifejezetten azzal próbálod meg küldeni?

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #188 Dátum: 2011, 09 22, 16:18:41 »
b26 három nap tesztelés után gond nélkül fut. Eddig semmi hibát nem fedeztem fel, minden tökéletes  :D  szóval ajánlom mindenkinek  :ok:

Nem elérhető csorby11

« Reply #189 Dátum: 2011, 09 22, 16:30:02 »
El is van indítva az a program? :D Illetve kifejezetten azzal próbálod meg küldeni?

hát azért hülyének ne nézz.persze el volt inditva és azon belűl probáltam küldeni..de a másik telón csa k azt írja ki,hogy kűldés és én nem kapom meg azt az elfogadás vagy elutasitás üzit...ezért nem tudom elfogadni...

Nem elérhető Borote

« Reply #190 Dátum: 2011, 09 22, 17:57:26 »
hát azért hülyének ne nézz.persze el volt inditva és azon belűl probáltam küldeni..de a másik telón csa k azt írja ki,hogy kűldés és én nem kapom meg azt az elfogadás vagy elutasitás üzit...ezért nem tudom elfogadni...

A fileküldőben van néhány egyéb beállítás, amit végig lehet zongorázni?
Illetve megpróbálhatod bekapcsolt fájlküldő mellett ES file manager alól elküldeni. Az is működhet még.

Haver Blade-je alapból csak küldeni nem tud rendesen, a fogadással semmi baja. Fogadás működik ezzel?

Nem elérhető oliver72

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: ginger stir fry beta 27
« Reply #191 Dátum: 2011, 09 22, 18:32:09 »
Énis rátettem a telomra a b26-ot. Nekem se müködik rendessen a bluetooth. Küldeni tudok de fogadni nem.

Nem elérhető csorby11

« Reply #192 Dátum: 2011, 09 22, 18:36:51 »
A küldést nem próbáltam mivel nem kelelt..de fogadni nem tudok sehogy..már mindent probáltam ES file.. vel is leszedtem egy csomo bluetooth os progit és semmi..a küldést majd kipróbálom.

Nem elérhető Borote

« Reply #193 Dátum: 2011, 09 22, 19:27:44 »
A küldést nem próbáltam mivel nem kelelt..de fogadni nem tudok sehogy..már mindent probáltam ES file.. vel is leszedtem egy csomo bluetooth os progit és semmi..a küldést majd kipróbálom.

És a másik telefonon tesztelve van a BT, gond nélkül működik? Azt jó lenne még tudni, hogy küldeni tudsz-e, illetve hogy gyári ROM-mal hogy ment a BT.
(Egy kérésem lehetne? Az írásjeleket, szóközöket és kis illetve nagybetűket a rendeltetésüknek megfelelően használd  :oops: az ékezetekről és egyebekről nem is beszélve, de ezeket a böngésző is ki tudja javítani).

Nem elérhető csorby11

« Reply #194 Dátum: 2011, 09 22, 21:22:40 »
És a másik telefonon tesztelve van a BT, gond nélkül működik? Azt jó lenne még tudni, hogy küldeni tudsz-e, illetve hogy gyári ROM-mal hogy ment a BT.
(Egy kérésem lehetne? Az írásjeleket, szóközöket és kis illetve nagybetűket a rendeltetésüknek megfelelően használd  :oops: az ékezetekről és egyebekről nem is beszélve, de ezeket a böngésző is ki tudja javítani).

Tudom csak telefonról írtam és siettem:D A gyári rommal ment és a CM7 rommal is tökéletesen ment a BT mert azon átküldött egy csomó zenét nekem a suliba a barátom.Most,hogy a GSF van fenn nem tudom egyáltalán használni a BT-t viszont nem szeretném törölni ezt a romot.Ja és még valamit hozzátéve a sz.gép sem kezeli a BT-met,azaz nem tudok gépről telóra ,se fordítva..:S

Nem elérhető Borote

« Reply #195 Dátum: 2011, 09 22, 21:50:34 »
Tudom csak telefonról írtam és siettem:D A gyári rommal ment és a CM7 rommal is tökéletesen ment a BT mert azon átküldött egy csomó zenét nekem a suliba a barátom.Most,hogy a GSF van fenn nem tudom egyáltalán használni a BT-t viszont nem szeretném törölni ezt a romot.Ja és még valamit hozzátéve a sz.gép sem kezeli a BT-met,azaz nem tudok gépről telóra ,se fordítva..:S

És a Blade BT-s eszközkeresőjével meg tudsz egyáltalán találni más telefont? Mert ha olyan szinten nem működik, akkor szoftveresen nehéz lesz korrigálni, első körben egy rom újrahúzás kell, aztán ha akkor sem múkodik, akkor vissza a gyári romot, és megkérdezni a szervizt :)

Nem elérhető csorby11

« Reply #196 Dátum: 2011, 09 22, 21:56:47 »
mondom ,hogy gyárin ment és cm7 en is,akkor ez csak a rom bugja lehet.. mert írta már egy valaki ,hogy neki sem jó..:S

Nem elérhető spionka

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #197 Dátum: 2011, 09 23, 14:39:04 »
Helló! nagyon  sokat szoktam nézegetni a fórumot és én is szoktam rengeteget trüközni de most megállt a kép mert nem rég raktam fel a Ginger Stir Fry Beta 21 romot és raktam fel egy utáni hozzászólásból egy témát de minden tökéletesen működik meg elég jó csak eltüntek a névjegyzékeim és nem tudom előhozni.:S

É én most ebben szeretném a segítségetek kérni!:)
Előre is köszönöm!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #198 Dátum: 2011, 09 23, 17:25:54 »
Helló! nagyon  sokat szoktam nézegetni a fórumot és én is szoktam rengeteget trüközni de most megállt a kép mert nem rég raktam fel a Ginger Stir Fry Beta 21 romot és raktam fel egy utáni hozzászólásból egy témát de minden tökéletesen működik meg elég jó csak eltüntek a névjegyzékeim és nem tudom előhozni.:S

É én most ebben szeretném a segítségetek kérni!:)
Előre is köszönöm!
be van jelentve a gmail fiókod? próbálj meg szinkronizálni

Nem elérhető Borote

« Reply #199 Dátum: 2011, 09 23, 18:32:02 »
mondom ,hogy gyárin ment és cm7 en is,akkor ez csak a rom bugja lehet.. mert írta már egy valaki ,hogy neki sem jó..:S

De az eszközkereső működik? :D Illetve ha zavar ez a probléma, akkor miért nem tettél már föl egy másik ROM-ot? Kb 20 perc mindenestül...