2024, 11 27, 11:12:20

Szerző Téma: [ROM] Ginger Stir Fry  (Megtekintve 101014 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sztiv

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: Crevitus v2: 2.3.4 GSF B21, 2.6.35.7 kernel, http://android.modaco.com/topic/345912-romgen2-crevitus-234/
Re: [ROM] Ginger Stir Fry
« Reply #150 Dátum: 2011, 09 16, 09:30:32 »
Bakker, a telefonom random time hívogat magától. És pont a főnökömet pfff....
Én meg csak csodálkozom, hogy milyen hamar lemerül a kártyám...

Nem elérhető csorby11

• PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
« Reply #151 Dátum: 2011, 09 16, 15:55:11 »
Üdv!Lenne egy borzasztóan nagy gondom:d feltettem a cm7 legujjabját és van egy olyan hiba ,hogy a USB-t nem tudom csatlakoztatni,mert kikapcsol a telefon:Sés így nem tudok felrakni a telefonra más ROM ot:S lenne valami megoldás? amm meg vissza teszem a GSF-et az ami legjobban bevált eddig:Dja és tapasztaltam más bugot vagy hibát is..ugyhogy nekem NEM kell cm7, GSF forevör:D

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #152 Dátum: 2011, 09 16, 15:57:00 »
Kártyaolvasó? Rom Managerrel előtte leszeded a b22-őt, felrakod, lesz USB felmásolod a legújabbat.

Nem elérhető csorby11

« Reply #153 Dátum: 2011, 09 16, 15:58:58 »
kártyaolvasó van.de nem itthon..Franciaországba kivitte faterom..és 3G vel szedjek le valamit is??lol több napot nem hülyülök a 3G vel..:D

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #154 Dátum: 2011, 09 16, 23:52:46 »
Felpakoltam a GSF b25-öt. egyelőre minden szuperül működik. Előtte volt egy kis szárnypróbálgatása a b22-nek is, de csúnyán kudarcot vallott három reboottal. A b25 viszont gyorsabb is.
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #155 Dátum: 2011, 09 17, 04:07:17 »
megoldottam,igaz már tegnap jópár órával ezelött,de nem volt időm írni.a probléma oka a feltelepített téma sd kártyára helyezése volt,visszatettem telóra és eddig szépen működik.nem teszem még visza a GSF romot,csak ha megint kezd valamit szarakodni.most mig megírtam ezt az zit telóról 53%-45ra csökkent,szal 6perc alatt ennyit lement..az aksi idő nem a legjobb:S

Nem elérhető csorby11

« Reply #156 Dátum: 2011, 09 17, 08:51:08 »
nos mint 4 órakor írtam,45% ra csökkent míg megírtam a levelet, utána letettem a telót és aludtam,mikor felkeltem 8:30 körül meg akartam nézni az időt,de nem tudtam,mert ki volt kapcsolva,bekapcsoltam látom le volt merülve teljesen 1% on volt kb 1 percig maradt bekapcsolva úgy ,hogy már rá tettem töltőre mikor bekapcsoltam szóval nagyon le volt merülve.Találkoztam még rejtélyes kikapcsolások..ez nem tudom miért van...nálam még nem ásta el magát a cm7,de ha így folytatja nemsokára elfogja!:D 

Nem elérhető Boonen007

« Reply #157 Dátum: 2011, 09 17, 09:33:34 »
De ezt szerintem a CM7 topicba írd. Nekem egyébként semmi bajom az aksival tökéletesen megy az egész rendszer.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #158 Dátum: 2011, 09 17, 09:41:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nos mint 4 órakor írtam,45% ra csökkent míg megírtam a levelet, utána letettem a telót és aludtam,mikor felkeltem 8:30 körül meg akartam nézni az időt,de nem tudtam,mert ki volt kapcsolva,bekapcsoltam látom le volt merülve teljesen 1% on volt kb 1 percig maradt bekapcsolva úgy ,hogy már rá tettem töltőre mikor bekapcsoltam szóval nagyon le volt merülve.Találkoztam még rejtélyes kikapcsolások..ez nem tudom miért van...nálam még nem ásta el magát a cm7,de ha így folytatja nemsokára elfogja!:D
a Cyanogenmod rom felrakása után volt battery calibration????

Nem elérhető csorby11

« Reply #159 Dátum: 2011, 09 17, 09:44:28 »
igen volt,mert 2x is felraktam mert először nem volt..és utána meg eszembe jutott,hogy kéne,szal újraraktam és mingyárt a battery calibrationt indítottam el..

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #160 Dátum: 2011, 09 19, 10:39:23 »
Így néhány nap használat után azt kell mondjam, hogy ez a GSF b25 eszméletlen jó! Se fagyás, se lassulás, minden működik, pöccre indul. Tökéletes. Látszik, hogy wbaw nem ad ki akármilyen szemetet a kezei közül. Soha többet CyanogenMod!
Aláírás

Nem elérhető netcore

• PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #161 Dátum: 2011, 09 19, 18:27:43 »
nekem eddig az összes b20-tól 26ig fentvolt /van
b25nél volt olyan gond h bekapcsolt wifivel nem éledt fel a teló , csak fekete kép , ha hívtak kicsörgött zenélt is rendesen de felvenni nem lehetett mivel a lcd-n semmi sem volt:(
b26 még eddig jó
kár h nemtudni mit változtatnak

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #162 Dátum: 2011, 09 19, 19:14:58 »
nekem eddig az összes b20-tól 26ig fentvolt /van
b25nél volt olyan gond h bekapcsolt wifivel nem éledt fel a teló , csak fekete kép , ha hívtak kicsörgött zenélt is rendesen de felvenni nem lehetett mivel a lcd-n semmi sem volt:(
b26 még eddig jó
kár h nemtudni mit változtatnak
a második poszt nem tartalmazza az aktuális changelogot?

Nem elérhető csorby11

« Reply #163 Dátum: 2011, 09 19, 19:49:32 »
Nekem is már 2 napja van fenn a GSFb26 de rettenetesen jó,nagyon gyors,jó aksi idő..és még sok más..én próbálgattam a cyanogen 7 romokat,de nekem nem tetszettek,egyedül az tetszett ha hosszan nyomtam a be/ki kapcsolás gombot ott volt ,hogy screenshot és az nekem kéne,nem lehet valahogy megoldani azt?GSF forever,és soha többet cm7!!!!:D

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #164 Dátum: 2011, 09 19, 20:07:26 »
Nekem is már 2 napja van fenn a GSFb26 de rettenetesen jó,nagyon gyors,jó aksi idő..és még sok más..én próbálgattam a cyanogen 7 romokat,de nekem nem tetszettek,egyedül az tetszett ha hosszan nyomtam a be/ki kapcsolás gombot ott volt ,hogy screenshot és az nekem kéne,nem lehet valahogy megoldani azt?GSF forever,és soha többet cm7!!!!:D
Erre szerintem nem, de ott van erre megannyi program a marketen, de van néhány pc-hez is. Nekem most a 25 van még mindig, de ez is eszméletlen klassz!
Aláírás

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
« Reply #165 Dátum: 2011, 09 19, 20:40:54 »
Üdv.!
Látom, most kezdődik a cm leírása, hogy a cm ilyen gagyi, olyan gagyi.
Én is gsf-párti vagyok, de tegnap óta egy modacos cm van fent, amiben új kernel van.
Le a kalappal...sokat gyorsult, amit quadrantban, és aktív használat közben is észre lehet venni.
Nem mellesleg az akkuidő is mérföldköveket javult. Nem, nem azt mondtam, hogy gsf, de sokat javult. Lassan el mernék indulni vele egy napra...csak hát kolesz-suli 100m...:)
Tehát úgy gondolom, hogy lassan tényleg kezd felzárkózni a cm. :)
Nem akarok majmolni egy db rom-ot sem, és meggyőzni senkit semmiről, csak eddig úgy gondoltam, hogy "buta", aki cm-et használ, de mostmár teljesen szerethetőnek tartom...:)

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #166 Dátum: 2011, 09 19, 20:55:54 »
Üdv.!
Látom, most kezdődik a cm leírása, hogy a cm ilyen gagyi, olyan gagyi.
Én is gsf-párti vagyok, de tegnap óta egy modacos cm van fent, amiben új kernel van.
Le a kalappal...sokat gyorsult, amit quadrantban, és aktív használat közben is észre lehet venni.
Nem mellesleg az akkuidő is mérföldköveket javult. Nem, nem azt mondtam, hogy gsf, de sokat javult. Lassan el mernék indulni vele egy napra...csak hát kolesz-suli 100m...:)
Tehát úgy gondolom, hogy lassan tényleg kezd felzárkózni a cm. :)
Nem akarok majmolni egy db rom-ot sem, és meggyőzni senkit semmiről, csak eddig úgy gondoltam, hogy "buta", aki cm-et használ, de mostmár teljesen szerethetőnek tartom...:)
Zárkózik fel szépen, de amíg nem jobb, addig számomra nincs miről beszélni. A legjobbat szeretem használni, de szerintem más is :D
Aláírás

Nem elérhető Boonen007

« Reply #167 Dátum: 2011, 09 19, 21:05:39 »
Nekem a CM 100% jól működik. Jó az aksi idő jó a teljesítménye 100% a stabilitása sehol egy FC sehol egy újraindulás vagy bármi.

Nem elérhető t181

« Reply #168 Dátum: 2011, 09 19, 21:14:13 »
Zárkózik fel szépen, de amíg nem jobb, addig számomra nincs miről beszélni. A legjobbat szeretem használni, de szerintem más is :D

Hát igen...én sem azért tettem fel, mert annyira cm-user akarok lenni. Csak a kíváncsiság...(és a "sok" szabadidő) :)
És van az a pillanat, hogy úgy elkap a romfrssítési hév, hogy hiába tudom, hogy restore lesz a vége, mindig rábeszélem magam...:D
De már érzem, hogy olyan szarvashibába fogok esni, ami után foggal-körömmel restoreolom vissza a gyönyörűséges  b24-emet...:D

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #169 Dátum: 2011, 09 19, 21:22:14 »
Hát igen...én sem azért tettem fel, mert annyira cm-user akarok lenni. Csak a kíváncsiság...(és a "sok" szabadidő) :)
És van az a pillanat, hogy úgy elkap a romfrssítési hév, hogy hiába tudom, hogy restore lesz a vége, mindig rábeszélem magam...:D
De már érzem, hogy olyan szarvashibába fogok esni, ami után foggal-körömmel restoreolom vissza a gyönyörűséges  b24-emet...:D
Hihíí, régi Spicás időket idéztél fel bennem :D Egyébként itt rengeteg olyan van akinek a Spica volt az előző.
Aláírás

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #170 Dátum: 2011, 09 19, 21:36:56 »
Hihíí, régi Spicás időket idéztél fel bennem :D Egyébként itt rengeteg olyan van akinek a Spica volt az előző.
Spica rulez  :D
feltoltam a b26-ot, meglátjuk mi lesz belőle...

Nem elérhető Boonen007

« Reply #171 Dátum: 2011, 09 19, 21:40:19 »
Spica rulez  :D
CM FOR EVER! :D Most szentséget török pláne itt a GSF topicban bár látom ez nem sokakat zavar mert mindent ide ír mindenki.

Nem elérhető t181

« Reply #172 Dátum: 2011, 09 20, 09:03:01 »
Háh...elvérzett a cm...:D
Este zenét hallgattam PowerAMP-vel, kihúztam a fülest, telót letettem, 9x %-on volt.
Reggel nézem, kikapcsolva villog a piros led...szuper, futás kábelért, adapterért, mert 10perc múlva vonat, és muszáj zenét hallgatni.Rádugom, bekapcsolom, bebootol, nézem, ugyanúgy 9x %-on van...
Lehúztam, vártam, de tényleg nem volt lemerülve. Lehet, hogy elég lett volna pár percre kivenni az akksit, de nem volt időm próbálgatni...
Beértem a koleszba, jól bevált b24, újabb kernellel, saját sense témával összefőzve fel, Titanium Backup restore.
Most egy darabig biztos kiráz a hideg a cm-től...:D Egyszerűen éreztem, hogy nem lesz az igazi...
Nem tudom, mennyire érdemes felrakni a b26-ot, mert a b24 ezzel a kernellel brutálisan jó.
És b26-al vannak problémák a modacosoknak(mondjuk azoknak a bugoknak a 99%-a nálam nem jelentkezik), meg teljesen boldog vagyok ezzel a ROM-kernel párosítással, úgyhogy valószínű, hogy maradok egy darabig...
(ja és nem, nem lógok, csak elmarad az első két rajzom(koleszba punnyadás...:D)...igen...rajz...12.-be...)

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #173 Dátum: 2011, 09 20, 10:37:39 »
Háh...elvérzett a cm...:D
Este zenét hallgattam PowerAMP-vel, kihúztam a fülest, telót letettem, 9x %-on volt.
Reggel nézem, kikapcsolva villog a piros led...szuper, futás kábelért, adapterért, mert 10perc múlva vonat, és muszáj zenét hallgatni.Rádugom, bekapcsolom, bebootol, nézem, ugyanúgy 9x %-on van...
Lehúztam, vártam, de tényleg nem volt lemerülve. Lehet, hogy elég lett volna pár percre kivenni az akksit, de nem volt időm próbálgatni...
Beértem a koleszba, jól bevált b24, újabb kernellel, saját sense témával összefőzve fel, Titanium Backup restore.
Most egy darabig biztos kiráz a hideg a cm-től...:D Egyszerűen éreztem, hogy nem lesz az igazi...
Nem tudom, mennyire érdemes felrakni a b26-ot, mert a b24 ezzel a kernellel brutálisan jó.
És b26-al vannak problémák a modacosoknak(mondjuk azoknak a bugoknak a 99%-a nálam nem jelentkezik), meg teljesen boldog vagyok ezzel a ROM-kernel párosítással, úgyhogy valószínű, hogy maradok egy darabig...
(ja és nem, nem lógok, csak elmarad az első két rajzom(koleszba punnyadás...:D)...igen...rajz...12.-be...)
Na ennyit a nagy felzárkózásról! :DDD
Aláírás

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #174 Dátum: 2011, 09 20, 14:56:55 »
b26 már lassan egy napja tesztelve, eddig semmi hiba. A proximity szenzort kalibrálni kell, de egyébként nagyon jól teljesít, gyors, akksi nagyon jól bírja, wifi nem kapcsol le készenléti állapotban. A többi meg majd elválik!