2024, 11 23, 18:39:37

Szerző Téma: [ROM] Ginger Stir Fry  (Megtekintve 100901 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csorby11

• Nem: Férfi
  • PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
Re: [ROM] Ginger Stir Fry
« Reply #125 Dátum: 2011, 09 10, 10:49:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
érdekes, nekem mindig működik.

de amm ez mire való??mert megcsináltam amit kell,de nem vettem észre semmi változást..most lemerítem teljesen,aztán meg feltöltöm 100%ra..talán elérek vele vmit,:D

Nem elérhető csorby11

« Reply #126 Dátum: 2011, 09 10, 10:50:42 »
amúgy a gsf 21beta val tudok vhogy képet csinálni?vmi screenshoot vagy minek nevezik..:Dilyet tudok?vagy valami progi kell hozzá?

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #127 Dátum: 2011, 09 10, 10:56:42 »
amúgy a gsf 21beta val tudok vhogy képet csinálni?vmi screenshoot vagy minek nevezik..:Dilyet tudok?vagy valami progi kell hozzá?
a batterycalibration használata: elindítod az appot->ráböksz arra, hogy jelezzen 100%-nál->felrakod töltőre->vársz ameddig nem csipog->aztán ha csipogott akkor töltöd még egy órát->aztán Battery calibration gomb->és készen vagy. Ez tulajdonképpen törli a batterystats.bin fájlt, így a készülék újra megtanulja, hogy hogyan használod az akksit és mennyit merül. Én pl minden rom telepítés után megcsinálom.
Keress rá a marketben a "screenshot" szóra, van vagy 100 találat.

Nem elérhető csorby11

« Reply #128 Dátum: 2011, 09 10, 11:14:57 »
a batterycalibration használata: elindítod az appot->ráböksz arra, hogy jelezzen 100%-nál->felrakod töltőre->vársz ameddig nem csipog->aztán ha csipogott akkor töltöd még egy órát->aztán Battery calibration gomb->és készen vagy. Ez tulajdonképpen törli a batterystats.bin fájlt, így a készülék újra megtanulja, hogy hogyan használod az akksit és mennyit merül. Én pl minden rom telepítés után megcsinálom.
köszi,már értem akkor felrakom töltőre..aztán ja...kiváncsi leszek az eredményre..:D

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #129 Dátum: 2011, 09 10, 12:35:07 »
Most komolyan el se olvasod mit ir az alkalmazás, csak nyomogatod? Pont ugyanez volt abban is leírva, akkor nem értetted, vagy nem is érdekelt és csak nyomkodod, majd beírod, hogy nem jó. Eddig nem írtam, de nem ez az első ilyened. Az ilyen "heeelp" és hasonló dolgokat meg légyszíves kerüld! Nem az óvodában, vagy az MSN- en vagy. Köszönöm!
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #130 Dátum: 2011, 09 10, 14:07:08 »
Most komolyan el se olvasod mit ir az alkalmazás, csak nyomogatod? Pont ugyanez volt abban is leírva, akkor nem értetted, vagy nem is érdekelt és csak nyomkodod, majd beírod, hogy nem jó. Eddig nem írtam, de nem ez az első ilyened. Az ilyen "heeelp" és hasonló dolgokat meg légyszíves kerüld! Nem az óvodában, vagy az MSN- en vagy. Köszönöm!

hallod,ki mondta, hogy nem értem?Én megcsináltam amit ott írt angolul,de nem változott semmi,utána megin megcsináltam,úgy ahogy írta g.janosh, hogy rajta hagyom még 1 órát,most mintha látnék változást a merülésen,de majd meglátom hány óra alatt merül le..de mindegy.MSN-t meg nem használok mert egy kalap......,és szerintem baj van a látásoddal,mert ugyanis nem azt írtam ,hogy "heeelp" hanem "help"írhatnám úgy is ,hogy segítsetek..na mindegy...

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #131 Dátum: 2011, 09 10, 14:20:34 »
hallod,ki mondta, hogy nem értem?Én megcsináltam amit ott írt angolul,de nem változott semmi,utána megin megcsináltam,úgy ahogy írta g.janosh, hogy rajta hagyom még 1 órát,most mintha látnék változást a merülésen,de majd meglátom hány óra alatt merül le..de mindegy.MSN-t meg nem használok mert egy kalap......,és szerintem baj van a látásoddal,mert ugyanis nem azt írtam ,hogy "heeelp" hanem "help"írhatnám úgy is ,hogy segítsetek..na mindegy...
Óh, micsoda különbség! Én kérek elnézést!  :taps: XD
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #132 Dátum: 2011, 09 10, 14:51:44 »
Óh, micsoda különbség! Én kérek elnézést!  :taps: XD

Élőben mindig tisztelettudóan viselkedek és beszélek.Gondoltam,hogy forumokon ez nemkell és itt lazítok,máshogy beszélek,de úgylátszik titeket zavar,nem is baj,más forumokon nem zavart senkit,de hozzátenném az nem is volt ilyen jó,felkapott..na de ez mind1.azért maradok itt.Ja és az a kis pihi jól is esett;) jöhetne még egy pár;)(csak poén) :whistle:

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
« Reply #133 Dátum: 2011, 09 10, 15:07:34 »

Élőben mindig tisztelettudóan viselkedek és beszélek.Gondoltam,hogy forumokon ez nemkell és itt lazítok,máshogy beszélek,de úgylátszik titeket zavar,nem is baj,más forumokon nem zavart senkit,de hozzátenném az nem is volt ilyen jó,felkapott..na de ez mind1.azért maradok itt.Ja és az a kis pihi jól is esett;) jöhetne még egy pár;)(csak poén) :whistle:

Miért gondolod úgy, hogy itt nem kell "tisztelettudóan" viselkedni?
"lazítok"?
Neked erőt kell venned magadon, hogy értelmesen, szalonképesen írj, netalántán, a poszt küldése előtt átolvasni, amit írtál?
Eddig úgy gondoltam, hogy ez mindenkinek egyértelmű...

Nem elérhető csorby11

« Reply #134 Dátum: 2011, 09 10, 16:29:34 »
Miért gondolod úgy, hogy itt nem kell "tisztelettudóan" viselkedni?
"lazítok"?
Neked erőt kell venned magadon, hogy értelmesen, szalonképesen írj, netalántán, a poszt küldése előtt átolvasni, amit írtál?
Eddig úgy gondoltam, hogy ez mindenkinek egyértelmű...

befejeznétek már a ba**ogatásom??mert már ku**ára idegesít!!!

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #135 Dátum: 2011, 09 10, 17:13:02 »
Már nem emlékszem hogyan (sokra mentek így velem  :D), de a nexuson nemrég egy "titkos" kód segítségével az akksi elhasználtságát vissza tudtam 100%-ra állítani. 98%-os volt, ha jól emlékszem. Sztem általános android kód volt. Ez mondjuk arra is jó, ha valaki használtan vesz androidot le tudja csekkolni, hogy mennyi idős az akkis (persze, ha az előző tulaj nem ismerte a kódot  ;) )

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #136 Dátum: 2011, 09 10, 17:15:09 »

Azért én észrevettem a beszúrt dicséretet is   :D

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #137 Dátum: 2011, 09 10, 17:23:44 »

befejeznétek már a ba**ogatásom??mert már ku**ára idegesít!!!
Szia!

Nagyon örülünk, hogy tetszik a fórum színvonala és remélhetőleg megoldódik a problémád is. Ami miatt jó a színvonal, hogy itt is ugyanúgy beszélünk a másikkal, mintha ott ülne előttünk, minthogy ez nemegyszer elő is fordul, szóval mondhatom, baráti közösség alakult ki. Szeretnénk, ha ez így is maradna. Ha segítséget kér valaki, akkor a legkevesebb hogy tisztelettel viszonyuljon ahhoz, aki veszi a fáradtságot hogy segíteni próbáljon, ennél több erőfeszítést senkitől nem várunk el, de kevesebbet sem. Ha esetleg még nem láttad volna, itt található a fórum szabályzata, és ha valami nem világos benne, fordulj kérlek hozzánk bizalommal, örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

További jó fórumozást :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető csorby11

« Reply #138 Dátum: 2011, 09 10, 18:51:41 »
Szia!

Nagyon örülünk, hogy tetszik a fórum színvonala és remélhetőleg megoldódik a problémád is. Ami miatt jó a színvonal, hogy itt is ugyanúgy beszélünk a másikkal, mintha ott ülne előttünk, minthogy ez nemegyszer elő is fordul, szóval mondhatom, baráti közösség alakult ki. Szeretnénk, ha ez így is maradna. Ha segítséget kér valaki, akkor a legkevesebb hogy tisztelettel viszonyuljon ahhoz, aki veszi a fáradtságot hogy segíteni próbáljon, ennél több erőfeszítést senkitől nem várunk el, de kevesebbet sem. Ha esetleg még nem láttad volna, itt található a fórum szabályzata, és ha valami nem világos benne, fordulj kérlek hozzánk bizalommal, örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

További jó fórumozást :)

Üdv!Én elolvastam már nem egyszer a szabályzatot,de miután én írtam,hogy rendben akkor írok normálisan,de utána még pár ember belém kötött..de én is remélem , hogy megoldódik a problémám és végre nem fognak cseszegetni,mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni... ;)Én megteszek mindent ,hogy továbbra is rendesen viselkedjek.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #139 Dátum: 2011, 09 10, 19:21:24 »
Üdv!Én elolvastam már nem egyszer a szabályzatot,de miután én írtam,hogy rendben akkor írok normálisan,de utána még pár ember belém kötött..de én is remélem , hogy megoldódik a problémám és végre nem fognak cseszegetni,mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni... ;)Én megteszek mindent ,hogy továbbra is rendesen viselkedjek.
Ez nagyon így van.
Már másodszorra írod le, de ugye tudod, hogy ez nem érv amellett, hogy mások változtassanak a stílusukon, és ne Te?
Ott fórumozol, ahol be tudsz/akarsz illeszkedni a már ott lévő csapatba.
A szíved joga, hogy ez melyik lesz.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #140 Dátum: 2011, 09 10, 19:38:33 »
Köszönjük, erről volt szó, ezt szerettük volna kérni tőled! Örülök, hogy jó útra tértél! Hidd el, így senki sem fog beléd kötni! :)
Aláírás

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #141 Dátum: 2011, 09 10, 19:43:39 »
mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni... ;)
Most komolyan!? :D Na, szerinted miért kötözködnek? :D
Csak még egy utolsót, légyszi :) Értem én, hogy fontos vagy, biztos sokan szeretnek, becsülnek, tisztelnek... de nem itt. Egyelőre! Itt tenni kell érte, hogy az ilyen mondatok miatt ne mosolyogják meg az embert :) Nem bántásból, kedvességből mondom :)

Nem elérhető sztiv

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: Crevitus v2: 2.3.4 GSF B21, 2.6.35.7 kernel, http://android.modaco.com/topic/345912-romgen2-crevitus-234/
« Reply #142 Dátum: 2011, 09 10, 20:08:58 »
Ha már kalibrálás: én emígyen csináltam: You are not allowed to view links. Register or Login

De amúgy ezt marhára nem értem. Miért a szoftvernek kell megtanulnia, hogy hogyan használom és ennek alapján százalékol.
Ha teszem azt 4000 mV-os az akksi, akkor 1000-nél azt kellene írnia, hogy 25%-os. Egy olcsó chip az akksiba, s a szoftvernek csak azt kellene kiolvasnia. Már ezer éve gyártanak ilyet.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #143 Dátum: 2011, 09 10, 20:15:54 »
Ha már kalibrálás: én emígyen csináltam: You are not allowed to view links. Register or Login

De amúgy ezt marhára nem értem. Miért a szoftvernek kell megtanulnia, hogy hogyan használom és ennek alapján százalékol.
Ha teszem azt 4000 mV-os az akksi, akkor 1000-nél azt kellene írnia, hogy 25%-os. Egy olcsó chip az akksiba, s a szoftvernek csak azt kellene kiolvasnia. Már ezer éve gyártanak ilyet.
Az Android a használati statisztikád alapján számol, így szerintük pontosabb. Én sem értem, hogy emellett miért nincs pontos mérő is hozzá, és akkor lenne két érték amit esetleg átlagolhatnának. A használati statisztika akkor jó, ha látja, hogy netezel, vagy filmet nézel, esetleg le van kapcsolva a kijelző, akkor tudja, hogy milyen mértékű merülés várható, valamint képet kap arról is, hogy mi merít a legjobban.
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #144 Dátum: 2011, 09 10, 21:31:52 »
Most komolyan!? :D Na, szerinted miért kötözködnek? :D
Csak még egy utolsót, légyszi :) Értem én, hogy fontos vagy, biztos sokan szeretnek, becsülnek, tisztelnek... de nem itt. Egyelőre! Itt tenni kell érte, hogy az ilyen mondatok miatt ne mosolyogják meg az embert :) Nem bántásból, kedvességből mondom :)

Üdv!én "mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni" azért írtam ,hogy kicsit visszavágjak,mert nem szeretem hagyni magam..:D de szeretnék barátokra lelni és jó közösségben lenni,azért írtam ilyen jellegü mondatokat mert ilyen vagyok alapból is,kötekedős, önfejű..ect..de itt nem leszek olyan,csak arra kérek mindenkit ,hogy akkor a másik fél se kötekedjen,mert nem tudom megállni ,hogy ne válaszoljak vissza valami olyat amit nem szeretnék.amúgy "mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni" ezt nem egyszer átgondoltam,hogy írjam e le,de úgy döntöttem leírom,de már előre tudtam,hogy befogtok szolni:D

Nem elérhető csorby11

« Reply #145 Dátum: 2011, 09 10, 21:41:38 »

köszi,elolvastam..amm az gond ha én Samsung champ töltőt használok,és nem a gyári blade töltőt? azért használom a samu töltőt mert az hosszabb,és olvasgattam rajta,hogy van e valami különbség..watt vagy herc,nem tudom mik..már elfelejtettem :D de nem találtam különbséget..:Dez nagy gond lenne, amúgy megcsinálom úgy ahogy a linkben írják,mert én is ezt olvastam anno:D ja és még 1x kösszi!

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #146 Dátum: 2011, 09 10, 22:09:21 »
Üdv!én "mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni" azért írtam ,hogy kicsit visszavágjak,mert nem szeretem hagyni magam..:D de szeretnék barátokra lelni és jó közösségben lenni,azért írtam ilyen jellegü mondatokat mert ilyen vagyok alapból is,kötekedős, önfejű..ect..de itt nem leszek olyan,csak arra kérek mindenkit ,hogy akkor a másik fél se kötekedjen,mert nem tudom megállni ,hogy ne válaszoljak vissza valami olyat amit nem szeretnék.amúgy "mert nekem nem muszáj ezen a fórumon maradni" ezt nem egyszer átgondoltam,hogy írjam e le,de úgy döntöttem leírom,de már előre tudtam,hogy befogtok szolni:D
Nem visszavágni kell, hanem tisztelettudóan viselkedni, és elolvasni, megérteni, megcsinálni amit írnak. Tegyük más megvilágításba a dolgokat: segítséget kértél, tedd össze a két kezed, hogy valaki vette a fáradtságot, hogy segítsen. Ne vedd ezt készpénznek.
Na, de rég túllihegtük. További jó szórakozást, vagy mit :)

Nem elérhető sztiv

• PFC Fan
  • PDA ROM: Crevitus v2: 2.3.4 GSF B21, 2.6.35.7 kernel, http://android.modaco.com/topic/345912-romgen2-crevitus-234/
« Reply #147 Dátum: 2011, 09 10, 22:42:18 »
Elméletileg tökmind1. Itt a blade töltővel töltjük a HTC-t is. Ha meg usb-ről nyomod, akkor meg tényleg teljesen mindegy. (itt a számgép tölti usb-ről, otthon meg a dvd-m. A 220-as dugasz már azt sem tudom hol van).

A battery calibration progi meg ahogy látom, nézi mennyi a feszkó a telóban. Jelenleg 59% akksinál 3851 mV.  Na most feltöltöm 100%-ra, azt' utána majd számolgatok, hogy szoftver-hardver mennyire van szinkronban egymással.

Nem elérhető sztiv

• PFC Fan
« Reply #148 Dátum: 2011, 09 11, 05:47:00 »
Na ez a widget mutatja %-ban a töltöttséget, a mAh-t, a mV-t, meg a hőmérsékletet

Nem elérhető netcore

• PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #149 Dátum: 2011, 09 15, 08:48:43 »
én vagyok vak vagy sose írják ki mit változtatnak a romokon?