Noshát megvan a Xoom. . .
Este még gyűrtem, reggel is munka előtt... Sikerült feltennem egy két játékot közben, hogy elüssem az időt. Szerencsére grafikailag ottvan a szeren
DE!
Arról mi a tapasztalat, hogy alapértelmezetten ugye a fektetett módban fut pl a GT Racing nevü autós game. Ok, ez telefonon is így van... De a döntögetős kormányzás el van túrva. Többek között pl Google Sky-ban is. És mindenben. Fogom a széles tabletet magam előtt és ilyenkor az autó alapértelmezetten balra kanyarodik. Ha eldöntöm oldalra, hogyállítva legyen a tablet, akkor egyenesen megy a kocsi, de így meg a képet látom oldalról. Ha átdöntöm a másik irányba akkor jobbra kanyarodik a gépjármű, viszont fejjel lefelé van a kép. Szóval a táblagép nemjól van bekalibrálva. A giroszkóp a gép jobb oldalát érzi az aljának. Otthon is hagytam, hogy drágaságom vigye magával, angry birds és hasonlók gond nélkül mennek. (Sajnos csak ezek?
)
A sim illetve memóriakártya slot továbbra is halott... Magyarul sehol nem találtam ilyet, egyedül xda-n láttam valami topicot, hogy gyárilag ki van iktatva de már a gugli dolgozik rajta. És habár a tabletPC verziószámok terén nem vagyok otthon, elvileg a 3.2-től van aktiválva. Sajnos ehhez is értenem kell. :\ Nagy jó az android, de ha nem értenék hozzá, nem gyűrtem volna eddig az összes kütyümet, csak azért vettem volna, hogy használjam, nem ok nélkül inkább használnék bármi mást mint az android. :\ Ha egy nem olcsó csúcsgépet pl usb módban nem is tudom rádugni a gépemre, hogy az pendrivenak lássa.... memóriakártyát nem tudok be le tenni... Na az gáz.
Aki rootolt, moddolt, érnék szépen tájékoztatást, akár PM-ben, akár itt, akár ha van érthető tiszta link, akkor azt. Nem akarok megint 200 dolgot végigolvasni, csak leszedni egy exe-t, 2zippet, rádugni a xoomot a gépre, root, recovery, reboot, install kész, minden megy, lát mindent, amit bedugok/rákötök, a döntögetőszenzor az aljának az alját látja és kész.
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene. És ami fontos, hogy pl a fórum első hozzászólásában belinkelt PFC-s teszt.... Nálam egy darab videoszerkesztő program sincs. Szinte teljsen csupasz. A kamera fókusz is elég gyér.. Macroban nagyon tuti képet csinál, de pl 2-3méterre álló emberről már elég maszatos és nem azért, mert koszos a lencse.
Szóval help plz!