Kérek szépen egy kis segítséget. Feltettem a Perka Elin XXJVU romot, benne CF root kernellel. Remek. A rom feltelepít egy Tweeks nevő appot is, benne jó sok pipálhatósággal. Na oké, nem nyúlok hozzá. EWddig jó is. :)Aztán, mivel itt is mindenki a Sema 2.5-öt teszi erre a romra, így én is. Innen jönnek a bajaim.
Ha mindent hagyok a telepítési állapotban, akkor oké. Na, azért, hogy érdekesebb legyen, a sema app-ban is található egy Tweeks rész. Most akkor mit és hogyan , és hol lehet, kell-e állítgatni? A két tweeks hogyan hat egymásra, a szegény romra?/ bocs, ezt csak az én tudatlanságom kérdezi, csak halkan nevessetek/
Aztán, ha a Sema app-ban color profilt állítok voodoo default-ról például Dark-ra, jól lefagy.3x is.
Az a bajom, hogy a millió beállítási lehetőség között eltévedek. A végső célom az lenne, hogy ne legyen gond a Tweeks-szel, optimálisan működjön a kernel, és beállíthassam a már többször belinkelt számszerű értékeket a Voodoo control-ban a Screen v1 gamma hack-ban és a Screen RGB-ben, mert ezek nekem nagyon tetszenek.
Kérem az okosításomat. Köszönöm szépen.