Hát, akkor marad az OTG kábel+pendrive kombó. Bár, mivel azt is az aljába kell bedugni, ha flip tokba teszem mondjuk asztalra, és moziznék, akkor be tudom majd egyáltalán dugni?
Ezt kicsit el***ta a Samsung szerintem. Mármint hogy nem bővithető memóriakártyával legalább...
De persze nem vagyok elégedetlen, mert a készüléken a kép, az olvasás, a netezés, a videózás, meg eddig minden egyszerűen nagyon f***a, vagyis khm gyönyörűséges...
Ööö, de azért azt tudod, ha összekötöd a gépeddel, akkor médiatárként megjelenik, tehát a sajtágép/windows intéző-ből tudod tallózni az egész eszközt, illetve másolni/törölni/módosítani rajta bármilyen fájlt. Csak annyi a különbség, hogy így a TotalCommander nem látja, illetve nem meghajtóként, hanem külön eszközként jelenik meg.
Én ezzel a tárhely dologgal úgy vagyok, hogy ez a 16BG nekem bőven elég...2-3-4 film (többet úgysem nézek meg rajta egyszerre, sőt ennyit se), pár kedvenc zene, egy rakat program/játék (bár itt is már szortírozni szoktam, mert van olyan amit abszolút nem használok), pár könyv + ez+az, képek/fényképek, esetleg 1-2 rom/kernel és bőven elférek...
Illetve ha nagyon muszáj akkor ott van hozzá az USB/microSD adapter, tehát közvetve "bővíthető".