0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
ha jól emlékszem a kernelt a PDA-hoz kell betallózni re-petrito nélkül és nem kell hozzá .pit se....megerősítené vagy javítaná valaki?
jól tudodSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Segíts kicsit légyszi.Rádobtam memó karira a 3.6-os verziót,majd recoveryben elindítottam a telót,ott melyikre kell lemennem és mivel kell belépnem,mert ha rámegyek az apply sdcard:update.zip-re,s megnyomom a középső gombot elfeketedik,s nem jön elő semmi Jha és speedmod-kernek-K15-9i-t tettem fek kernellként....
Confirmed!
Most meg az a hiba,hogy nincs hálózatom,kér egy olyan kódot,hogy a hálozat kódja,az mi,mit lehet ilyenkor tenni,ha én egyáltalán helyre tudom hozni....:-(
Hogy tudok bootloadert cserélni a 3.6-os rom alatt?Odinban elég ha beteszem a bootloaderhez,meg bepipálom,azt ennyi?
Nekem a Bezke ROM alatt a Viber miatt meghülyült az SGS-em, le is szedtem gyorsan... (fagyás, brutál lassulás, memóriazabálás).
Új verzió;)
Szevasz Norbi!Az új romban van sgs 2 lockscreen? ill tw4..vagy tw3..Előre is köszi...mert ha ezek vannak már ugrik is fel... Köszi a munkád!
Egy problémám van vele. A böngésző nagyon belassul, akadozva lehet csak görgetni, de csak akkor, ha facebookoznék és ez nagyon idegesítő. Főképp azért, mert szinte csak facebookra használom a telefonomat. Találkozott valaki ilyen problémával?
előbb fel kell tenni a JVR-s Darky romot és utána jöhet ez a JVS?
SziasztokFeltettem a V4-et... és nem tudom megváltoztatni a Lockscreen-t. Mindig csak az a sima Androidos van... ami nekem spec nem tetszik... pedig állítgatom, de nem változik!Valami megoldás???Köszi
Rakj fel egy lockscreen addon-tSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Jól van... de azt honnan tudok letölteni???
azt most hirtelen nem tudom, de kárpótlásul egy friss 4.1 változat az xda-ról:You are not allowed to view links. Register or LoginSent from a GALAXY far far away