0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Valakinek sikerült már felrakni a 3.5 ös változatot? Én itt küzdők vele, elsőre konyhás romra akartam felrakni a wipeos verziót felraktam és a kernel felíratnál röktön újra indult, aztán feltettem a sima alap JVR-t erre akartam felrakni a norbi féle 3.5 ös wipe romot és szintén ugyan ez a probléma , esetleg valami ötlet? Másnál is jelentkezett ez? Szerk: Bezke romja ez után simán felment, de még arra se tudtam felrakni norbi romját...
nem hibás a letöltött fájl ?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nekem most éppen a 3.5 van fent. A svájci-gyári JVR-nek nevezett_ JVR+cfroot_Norbi's 3.5. Nagyon szépen működik. Talán több romot eszik, mint Bezke romja. Ezen romon már Talon kernel van, lehet, hogy CF-re kéne tenned telepítése előtt?
Akármit, akárhogyan csinálom, nem tudom felrakni :SSzerk: Megpróbáltam a NoWipeot, így sem megy...
Sajnos nálam is ez a probléma, feltelepül és aztán bootloop....ennyi.NorbiMi lehet a gond??
Szerintem csak a jól bevált "vissza a kályhához" módszer segít. 3 file-os, pites JVR, CF kernel, reboot nélkül, akku ki-be, aztán a rom. Bár gondolom ezt már így megcsináltátok. Ha ez sem jön be, akkor .....
bocs de a szerkesztést már nem engedte! Most ezzel a semaphore-val mit lehet kezdeni? Egyébként sem találom! Elnézést a lámaságért-sokat romoltam már- de ezzel még nem találkoztam. Ez kernel vagy egy program? Igazából semmi utalást nem találok rá a romban. A Vodoo-t is nekem kellett letölteni..Köszi ha valaki segít.
valaki tudna egy dark core 3.1 jvr kernelt dobni.... please......thx
You are not allowed to view links. Register or LoginLátom megelőztek:D