A modem csere milyen változásokat hozhat? Az maga a telefon nem? Teljes mértékben én dönthetem el melyik Rom-ot melyik modemmel és kernellel használom? Thx
Igen azt használod amit akarsz. De érdemes utána olvasni melyiket ajánlja a többség, és utána kitapasztalni neked melyik a legjobb, csak mire kitapasztalnád jön újabb rom
Hi. A modemcsere több dolgot is javíthat illetve ronthat, gps erőssége, telefonbeszélgetés minősége, térerő, 3g-internet,wifi erőssége, stb... függnek tőle, és ezeknek az aksihasználata is. Lehet jobban veszi a jelet a gps, de lehet jobban is merül az aksi, vagy ha wifivel böngészel lehet jobban eszi aksit.
Ezért érdemes azt a modemet használni ami legjobb aksihasználat mellett a legjobb eredményeket produkálja a fentebb említett dolgoknál. Modemeket régiókra szabva adnak többnyire, van összefüggés a gps működés és, hogy melyik régióban használod. SGS nél olvastam, hogy voltak modemek amik europába vagy amerikába stb. voltak szánva. Voltak modemek amik nagyon jó gps-t eredményeztek(gyorsabban talál műholdat, pontosabb, stb.), de brutál aksihasználat mellett.
Ha jól emlékszem, de ha nem majd valaki kijavít, hogy a modem nagyon befolyásolja az aksifogyást...