2024, 11 29, 23:03:02

Szerző Téma: [ROM]CriskeloRom V30 XWKJ2 2.3.5  (Megtekintve 49456 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kjapo

• Nem: Férfi
  • Apó
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: Omega 9.0 AOKP JB Mileston 1 - 4.1.2 - XXLPX
Re: [ROM] CriskeloRomV12-(XXKG6-2)
« Reply #300 Dátum: 2011, 08 17, 14:17:33 »
Kedves oil és alufempolir.

Köszönöm segítségeteket.  :taps:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #301 Dátum: 2011, 08 17, 14:27:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
CWM telepítő theme.apk legújabb. You are not allowed to view links. Register or Login

Megsasolom! :) Miket változtattál? Tegyem az első oldalra? :ok:
Darky tool-ból is feltolható?

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #302 Dátum: 2011, 08 17, 14:53:09 »
Megsasolom! :) Miket változtattál? Tegyem az első oldalra? :ok:
Darky tool-ból is feltolható?

Ez alapból benne van a mixtémába,  ez csak a theme meg egy másik app, semmi extra,  azért töltöttem fel, mert nem tudom a romban Az újabb theme van e benne, a témába tuti, de ha nem teszik fel akkor ezzel külön lehet telepíteni.
Darkyrom2 vel mindent Lehet flashelni.

Lacus_

• Vendég
« Reply #303 Dátum: 2011, 08 17, 15:41:07 »
Ez alapból benne van a mixtémába,  ez csak a theme meg egy másik app, semmi extra,  azért töltöttem fel, mert nem tudom a romban Az újabb theme van e benne, a témába tuti, de ha nem teszik fel akkor ezzel külön lehet telepíteni.
Darkyrom2 vel mindent Lehet flashelni.
Megvan mire kell kicserélni a png ????
Vagy megint nagy lelkesedés és kész mint az átlátszó contact és mms-nél ??? :oops: :oops:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #304 Dátum: 2011, 08 17, 18:02:19 »
Megvan mire kell kicserélni a png ????
Vagy megint nagy lelkesedés és kész mint az átlátszó contact és mms-nél ??? :oops: :oops:

Nem sikerült, kicseréltem,vagyis átlátszóvá tettem egy csomó .png-t de semmi, utána feladtam..
tudsz olyan romot amiben ez már eleve átlátszó, vagy eltér a színe ,akkor össze lehetne hasonlítani, és ha png, akkor meglesz.

Nem elérhető Drtiti

• Navigáció / Navigation: Igo My Way"Amigo"--SygicAura--Navigon.
  • PDA: GALAXY S S5..GALAXY Note 10.1 :)
  • PDA ROM: -Bobcat4.2;) Holnap?...Kitudja?
« Reply #305 Dátum: 2011, 08 17, 19:01:24 »
Nagyjából az az ikonkészlet, stb mint előzőekben, amiben más, hogy domborítottak az ikonok, quickpanel-en,(7ikon) menüben, plusz-mms, névjegyzék telefon, programok saját fájlok ikonok. Értesítés legördülő ablakban a "törlés" teljes egészében látszik. Tárcsázóban a közvetlen a tárcsázó feletti sáv átlátszó.

Használjátok egészséggel!
CriskeloV12_Mix_Téma: You are not allowed to view links. Register or Login

Ismét nagyot alkottál:)
Reggel fel is raktam. Minden jól fut .
Mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!

Nem elérhető alufempolir

« Reply #306 Dátum: 2011, 08 17, 19:10:49 »
Ismét nagyot alkottál:)
Reggel fel is raktam. Minden jól fut .
Mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!

Szívesen
 Örülök, hogy másoknak is tetszenek ezek az ikonok színek. régebben azért nem voltam hajlandó újabb romot feltenni mert a cigaloise romnak nem jött újabb változata, és ezek az ikonok abban a romban voltak, Így már jöhetnek az újabb romok, úgyis ráteszem őket, főleg a criskeloromok...  ;)

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #307 Dátum: 2011, 08 17, 20:02:21 »
Szívesen
 Örülök, hogy másoknak is tetszenek ezek az ikonok színek. régebben azért nem voltam hajlandó újabb romot feltenni mert a cigaloise romnak nem jött újabb változata, és ezek az ikonok abban a romban voltak, Így már jöhetnek az újabb romok, úgyis ráteszem őket, főleg a criskeloromok...  ;)
Ha igy folytatod,akkor ez a topik lesz lassan a SZINEZÖ 2  :D Amugy nemtudom mié de valahogy nálam fogyogat az aksi rendesen.Most se használok mást mind azelött a többi romnál.valahogy nemtetszik számomra az hogy 3 óra alatt,majd 30% zuhanás van.Lehet hogy majd beáll késöbb ???Arra meg szerintem semmi esélyem hogy megvárjam.Mire reggel hazaérekmelóból  meglesz a Cris KH1 és akkor ugyis felpakolom a sgs re ;)
Nem szégyen a tanulás

horizotya

• Vendég
« Reply #308 Dátum: 2011, 08 17, 21:42:54 »
Ha igy folytatod,akkor ez a topik lesz lassan a SZINEZÖ 2  :D Amugy nemtudom mié de valahogy nálam fogyogat az aksi rendesen.Most se használok mást mind azelött a többi romnál.valahogy nemtetszik számomra az hogy 3 óra alatt,majd 30% zuhanás van.Lehet hogy majd beáll késöbb ???Arra meg szerintem semmi esélyem hogy megvárjam.Mire reggel hazaérekmelóból  meglesz a Cris KH1 és akkor ugyis felpakolom a sgs re ;)
Érdekes  :hmm: , mert nekem ez a legjobb aksi fogyasztású rom,úgy látszik a speedmod-s2-k1-t22 kernellel jól muzsikál  :ok: , tán még a v10-el neophyte-x360@SnowLeopard #2 kerneltől is jobb.
Tényleg mikorra várható a Cris KH1 ???

Nem elérhető alufempolir

« Reply #309 Dátum: 2011, 08 17, 22:45:18 »

Mert olyan jó ez a rom, hogy csak ennyit lehet vele csinálni. :D Meg én csak ezt a romot színezem át. És akinek ez a rom van itt megtalálja hozzá ami kell.  ;)

horizotya

• Vendég
« Reply #310 Dátum: 2011, 08 18, 10:07:16 »
Mert olyan jó ez a rom, hogy csak ennyit lehet vele csinálni. :D Meg én csak ezt a romot színezem át. És akinek ez a rom van itt megtalálja hozzá ami kell.  ;)
Úgy van szóról szóra jól mondod  :ok:  :taps:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #311 Dátum: 2011, 08 18, 10:34:25 »
Mindjárt rá is teszem a KH3 modemet. :D

Ha valaki próbálkozni akar itt vannak a modemek:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rajker

« Reply #312 Dátum: 2011, 08 18, 18:14:55 »
Mit csinál ez a Cris. ??? Elment szabira? Hol van a KH1 ? Azt hittem ma reggel má rakom majd fel az ujabb romot,de sajna egèsz nap semmi.Na most megint nézegethetem itt a melón egész éjszaka hogy mikor rukkol ki uj fejleményekkel.  :'(  :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #313 Dátum: 2011, 08 18, 21:00:11 »
Szívesen

Szia, én is köszönöm. Bizonyára emléxel nekem a Batista nagyon bejött mivel gördülékeny igen jó fogyasztással. Szívesen vissza is térnék rá,  csak ez jobban tetszik, ezért nem szeretnék váltani. Ha egy szer ez futna batistán az lenne a csúcs. Tudod ez felkérés a táncra, csak az a baj én nem tudok táncolni, pedig szívesen segítenék. :)
Tudom már küzdöttél vele sokat esetleg majd ha nagyon unatkozol :ok:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #314 Dátum: 2011, 08 18, 21:05:30 »
Mindjárt rá is teszem a KH3 modemet. :D

Ha valaki próbálkozni akar itt vannak a modemek:You are not allowed to view links. Register or Login

A modem csere milyen változásokat hozhat? Az maga a telefon nem? Teljes mértékben én dönthetem el melyik Rom-ot melyik modemmel és kernellel használom? Thx :hmm:

Nem elérhető alufempolir

« Reply #315 Dátum: 2011, 08 18, 21:44:13 »
A modem csere milyen változásokat hozhat? Az maga a telefon nem? Teljes mértékben én dönthetem el melyik Rom-ot melyik modemmel és kernellel használom? Thx :hmm:

Igen azt használod amit akarsz. De érdemes utána olvasni melyiket ajánlja a többség, és utána kitapasztalni neked melyik a legjobb, csak mire kitapasztalnád jön újabb rom :D

Hi. A modemcsere több dolgot is javíthat illetve ronthat, gps erőssége, telefonbeszélgetés minősége, térerő, 3g-internet,wifi erőssége, stb... függnek tőle, és ezeknek az aksihasználata is. Lehet jobban veszi a jelet a gps, de lehet jobban is merül az aksi, vagy ha wifivel böngészel lehet jobban eszi aksit.
Ezért érdemes azt a modemet használni ami legjobb aksihasználat mellett a legjobb eredményeket produkálja a fentebb említett dolgoknál. Modemeket régiókra szabva adnak többnyire, van összefüggés a gps működés és, hogy melyik régióban használod. SGS nél olvastam, hogy voltak modemek amik europába vagy amerikába stb. voltak szánva. Voltak modemek amik nagyon jó gps-t eredményeztek(gyorsabban talál műholdat, pontosabb, stb.), de brutál aksihasználat mellett.
Ha jól emlékszem, de ha nem majd valaki kijavít, hogy a modem nagyon befolyásolja az aksifogyást...

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #316 Dátum: 2011, 08 18, 22:42:35 »
Igen azt használod amit akarsz. De érdemes utána olvasni melyiket ajánlja a többség, és utána kitapasztalni neked melyik a legjobb, csak mire kitapasztalnád jön újabb rom :D

Hi. A modemcsere több dolgot is javíthat illetve ronthat, gps erőssége, telefonbeszélgetés minősége, térerő, 3g-internet,wifi erőssége, stb... függnek tőle, és ezeknek az aksihasználata is. Lehet jobban veszi a jelet a gps, de lehet jobban is merül az aksi, vagy ha wifivel böngészel lehet jobban eszi aksit.
Ezért érdemes azt a modemet használni ami legjobb aksihasználat mellett a legjobb eredményeket produkálja a fentebb említett dolgoknál. Modemeket régiókra szabva adnak többnyire, van összefüggés a gps működés és, hogy melyik régióban használod. SGS nél olvastam, hogy voltak modemek amik europába vagy amerikába stb. voltak szánva. Voltak modemek amik nagyon jó gps-t eredményeztek(gyorsabban talál műholdat, pontosabb, stb.), de brutál aksihasználat mellett.
Ha jól emlékszem, de ha nem majd valaki kijavít, hogy a modem nagyon befolyásolja az aksifogyást...

Köszönöm a magyarázatodat teljesen érthető :ok:
Tudod olyan lenne jó ami keveset fogyaszt, gyorsan talál gps-t a zárt wifi-t kinyitja stb. :)
De tudom jól, energia nélkül ezek nem mennek. :'(

A Batista meg elkerülte a figyelmed :D Na jó nem molesztállak :ok:

Nem elérhető growertummy

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXALEF/XXLEF/TMHALF1
« Reply #317 Dátum: 2011, 08 19, 09:53:37 »
a KH3 modemet Odinnal lehet feltenni?

Nem elérhető rajker

« Reply #318 Dátum: 2011, 08 19, 11:03:23 »
És megérkezett  :ok: :ok: :ok:

FullRom No Wipe v13   XXKH3 2.3.4

;)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

« Reply #319 Dátum: 2011, 08 19, 13:14:57 »
Szeretek tiszta lappal indulni,igy elöször felraktam a gyári KH3 at majd CF root KH3 és utána Cris KH3 V13.Na most rakhatom fel az apk -mat,majd jöhet a tesztelés.  ;)
Nem szégyen a tanulás

Lacus_

• Vendég
« Reply #320 Dátum: 2011, 08 19, 13:33:00 »
Szeretek tiszta lappal indulni,igy elöször felraktam a gyári KH3 at majd CF root KH3 és utána Cris KH3 V13.Na most rakhatom fel az apk -mat,majd jöhet a tesztelés.  ;)
Én is így szoktam ha másik havi rommal jön ki valami főzött, elösször a gyári és utána a főzött, így tuti levan gyalulva minden szutyok az előzőből ;) ;)
Sőt még csinálok egy teljes gyári visszaállítást is elötte ;)

Nem elérhető rajker

« Reply #321 Dátum: 2011, 08 19, 15:10:19 »
A saját magam által összeállitott apk ezen a romon is szèpen futnak.Eddigi èszrevètel hogy jelet gyorsabban fog Gps,ès mintha a mobilhállozat is kicsit erösebb jellel volna,elözö verziotol.A redöny alatt eltünt a törlès libazöld háttere  :ok:  :ima: 1 óra használat után megvagyok elègedve. :oops:
Nem szégyen a tanulás

Lacus_

• Vendég
« Reply #322 Dátum: 2011, 08 19, 15:21:05 »
A saját magam által összeállitott apk ezen a romon is szèpen futnak.Eddigi èszrevètel hogy jelet gyorsabban fog Gps,ès mintha a mobilhállozat is kicsit erösebb jellel volna,elözö verziotol.A redöny alatt eltünt a törlès libazöld háttere  :ok:  :ima: 1 óra használat után megvagyok elègedve. :oops:
Én meg tudod mire jöttem rá, volt is sejtésem róla.
Az a csík amit kerestünk alufempolír-al a névjegyzék elválasztónál, nem is a contact.apk-ban van hanem a framework-ben, mert mindent kicseréltem csak ahoz nem nyúltam mert kíváncsi voltam hogy csinálta meg Darky a % jelzőt meg stb ;)

Nem elérhető rajker

« Reply #323 Dátum: 2011, 08 19, 15:32:12 »
Én meg tudod mire jöttem rá, volt is sejtésem róla.
Az a csík amit kerestünk alufempolír-al a névjegyzék elválasztónál, nem is a contact.apk-ban van hanem a framework-ben, mert mindent kicseréltem csak ahoz nem nyúltam mert kíváncsi voltam hogy csinálta meg Darky a % jelzőt meg stb ;)
:hmm: Engemet nem zavar.Meg hát igy jobban észrevehetö hol a vége a névjegy kezdöbetüinek  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető alexthomas63

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XXLPS CriskeloServanTeam v.7 Siyah kernel 3.0
« Reply #324 Dátum: 2011, 08 20, 00:03:31 »
Milyen rendes Criskelo, hogy így az ünnepekre kidobta az új verzsönt.... :D fel is ugrott izibe, holnap teszt!