0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hát tuti , mert nem bírok rájönni, már több órát rá áldoztam de semmi.Pihenésképen kicsit alakítottam az ikonokon. [img width=180 height=300]
Ezeknek én is nekiálltam annó de nem fogadta el a gyári rom a sok domborítást Akkor súgd meg nekem hogy a home-on az ikonok nevei mügül hogy tüntetted el a kis szürke hátteret vagy melyik png az
Nekem sem mindegyik apk szereti a domborítást, pl phone.apk egyáltalán nem, és a camera sem nagyon bírja.A kérdésedre válaszolva, nekem a png-n amit domborítottam egyáltalán nincs ott a neve, az szerintem xml lesz, ha jobban átgondolod, ha más nyelvre állítod akkor más nyelven írja oda.....
Félre értettél, én erre a kis szürke vacakra gondoltam Igaz régi kép de most is ott van
Evvel a V 11 rommal meglett oldva az EFS mappa mentése is Most néztem ahogy pakoltam fel a sgs re,már alapban benne van
SzépestétLehet hogy buta kérdés de, az enyémen már 4db EFS mentés van. most mindet mentsem el gépre vagy csak a legutolsó dátumut?/sdcard/EFS_BACKUP mappát ugy ahogy van?
Hát... nem hagynak bennünket pihenni. Itt a V12. You are not allowed to view links. Register or LoginLink: You are not allowed to view links. Register or Login
hát ha mind ugyanaz akkor elég csak egyet menteni,nem???
You are not allowed to view links. Register or Login azt hittem eddig hogy a friss mentés felülirja a régit.Figyu majd valaki akinek már volt problémája az Efs mappával lehet tömörebben leirja hogy is funkcionál ez.Nekem még sose volt bajom hogy hassnálni keljen az efs becupot Hogy öszinte legyek ennél a második sgs2 nél,mióta megvan nem is mentettem le ,azé is vettem észre hogy Hogy került a sd re mappa.Na mostmár nem mondhatom hogy nincsen mentésem rólla.
azt hittem eddig hogy a friss mentés felülirja a régit.
Figyu majd valaki akinek már volt problémája az Efs mappával lehet tömörebben leirja hogy is funkcionál ez.Nekem még sose volt bajom hogy hassnálni keljen az efs becupot Hogy öszinte legyek ennél a második sgs2 nél,mióta megvan nem is mentettem le ,azé is vettem észre hogy Hogy került a sd re mappa.Na mostmár nem mondhatom hogy nincsen mentésem rólla.
Neked ebböl a google forditásbol minden világos most Szerintem mellözni kellene ezeket a forditásokat mert igy se érthetö.Aki foglalkozik romolással az kb tud annyit Angolul hogy mik vannak leirva,ha meg valaki nem ért semmit se akkor lekéne forditani tökéletesen mimdent szóról szóra.Saját vélemény,remélem nincs harag
Nem tudom, hogy került az én bejegyzésemhez a google fordítás. Én csupán a linkeltem a hozzáférhetőséget. Sosem tennék be google fordítást mert azt magam sem értem. Csupán azt lenne jó tudni, hogy ki tudott beleírni az én bejegyzésembe
Hát... nem hagynak bennünket pihenni. Itt a V12. You are not allowed to view links. Register or LoginLink: You are not allowed to view links. Register or LoginSzerk: - kiszedtem a google fordítást- patience
Figyelmeztettem a túlbuzgó kollégát, hogy ilyet ne csináljon. Vagy fordítsa le rendesen és írja oda, hogy szerk: és hogy kicsoda, vagy hagyja úgy. Bocsánatot kérek a nevében, kiszedem a szöveget.
Másnál is ilyen érdekes a szinezés meg a szöveg kiirás Hüüüüüüüüü alighanem megy vissza a V11 De lehet hogy csak nálam Csak felraktam a V11 re.Lehet ha factoryt csinálok akkor nem lesz ilyen Nincs már kedvem romolni ma You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ha ez jobban tetszik próbáld ki,ez nem komplett téma, szinte csak az értesítés menü...visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginLetöltés:You are not allowed to view links. Register or LoginNekem ilyen átlátszó az ablak, ha kell valakinek sötétebbé is tehetem.(nálam a fényerő közép állásban van...)
egész más igy azé itt a te ikonkáid között is a " törlés " kiirása csak félig látszik hosszába,de legalább nem az a libazöld a háttere.Alighanem vékonyitottad ezt az képet.
Kicserélem mindjárt a hátteret, csak nem olyan lett amilyennek akartam....
Szépestét. A V11 re alkotott és nekem nagyon tetsző iémát Megalkotnád ujrav12 re is.. Gondolom sokan hálásak lennének érte.Vagy "ne halat adj, tanits meg halászni". Ezt a konkrétan megalkotott témát nem lehetne külön Egy zip ben rárakni a következő ramokra hisz már 1-2 naponta adnak ki javitásokat, ujabb verziókat.
Ok. Mindjárt meg is csinálom. Próbáltam előzőt rátenni, rá is ment szépen. csak akkor az újítás, a sok ikon a statusbaron maradt scrolozós, és a romverziót át írta v11 re. Ha nem lettem volna fáradt a kamion kerekek emelgetésétől már kész lett volna...