Köszi feltettem,ami neked van most fen kerneled az miben másabb mint az eredeti? Hol tudnám letölteni
Én kiszedtem a SolarFlare S2 l ROM-ból a zImage-fájlt(kernelt) és DarkyROM2 1.apk-val flasheltem.
Amit most használok kernel 500-és 1200Mhz között dolgozik, és elvileg kevesebb alkalmazás fut a háttérben vele, és ezért kevesebb RAM-ot használ.
Ha pl rányomsz feladatkezelőben a mem.törlése gombra, akkor ezzel a kernellel kb 31 alkalmazást zár be,míg pl a ninphetamine-2.0.5 kernel kb max 21-24 alkalmazást. Persze akkor ennyit mindkettő ha használod egész nap a telefont.
Mindkét kernelnél bootolás után, feladatkezelőben rányomtam kétszer a mem törlése gombra, utána screenshot, majd az alkalmazás - futó szolgáltatások és ott is screenshot. Látszik a különbség a képeken, igazás, gyorsaságban én nem érzek különbséget, csak megnyugtat, hogy nem fut sok alkalmazás a háttérben.
Gmail-leveleimet, talkon az üzeneteket így is megkapom, telefonálni amikor csak akarok, ha hívnak is..
No-led alkalmazás működik, többi dolog meg csak akkor működjön ha én akarom.
De pontosan nem tudom, hogyan működnek ezek a háttérben futó dolgok.
Ezen kívűl még jó pár dologban eltérhetnek a kernelek egymástól, utána kell olvasni, és kipróbálni kinek melyik a jobb.
ninphetamine-2.0.5 kernel
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login2.6.35.7 neophyte-x360@SnowLeopard @500-1200mhz
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login