Persze ez is igaz...
De azért teszem fel az újat mert abba valami ujj van, vagy valami gáz volt az előzővel gondolom.
De ha ha valaki ilyen sűrűn ad ki akkor ott valami lehet nem? De lehet én látom rosszul.
De ha egy jó lenne és valamikkor utána egy nagyobb frissítés amit már letesztelt az más nem?
Na mindegy én így látom, de ettől még örülök ,hogy csinálja mert próbáltam már párat és tényleg jók amúgy.
De mivel nem értek annyira hozzá ezért gondolom lehet rosszul meg azt látom ,hogy többi komolyabb kernelnél nincs ez...
Nem vagyunk egyformák.
Én örülök, hogy a legkisebb frissítést is megosztja a pórnéppel, nem vár össze 8-10 frissítést. HA hiba van esetleg benne, akkor azt azonnal javítja.
Mi (mármint a felhasználók) pedig azzal tudunk segíteni (neki és végső soron önmagunknak), ha visszajelzünk neki, ha valami rossz, vagy ha valami jó.
Ne feledd, ingyen csinálja az egészet, egy filléredbe nem kerül, amiért nem kritika illeti, hanem köszönet!
Persze szerintem, más gondolhatja máshogyan.
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki a szabadidejéből, anélkül, hogy a markát tartaná, arra áldoz, hogy az én SGS2-esem jobb/szebb/okosabb legyen, annak megköszönök kritika nélkül minden ténykedését.