0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Login
Jó lenne tudni, hogy mégis mit jelent ez, miért jó nekünk.Vagy csak én vagyok tájékozatlan, hogy nem értem meg, miért jó nekünk az újabb AT&T I777-es kódja?
Valaki feltette mibe jobb a speedmod-kernel-s2-k2-1? Macika?
Persze, azonnal.Egy időben ment fel ez a kernel és az új, 2000-es akksi.Most dőzsi van A készülék nem hogy nem merül, hanem áramot termel a korábbiakhoz képest...
beüzemeltem én is,(már poros volt a doboza) és teljesen igaz.Szinte hihetetlen, hogy alig akar merülni.
Ne szórakozzatok.... Télleg ennyire jó?
Nem tudom különválasztani, hogy a 2000-es akksi miatt, vagy a kernel miatt van, de valószínűleg együtt a kettő.Mindenesetre ez most így nagyon jó.
"áramot termel" Akkor feltolom én is:) THX
Szia, érezhetően vastagabb a 2000-es aksival, vagy nem zavaró? A súly különbség gondolom nem érezhető.
Asszem nekem is kell egy ilyen akksi, és gyári kernelel nem fog lemerülni soha
Mindenképp ,nekem ezzel a párosítással (2000mah aksi + speedmod kernel) reggelre 56%-ról 67%-ra emelkedett
K2-2:- Rebuilt using newer Linaro 2011.10 GCC 4.5 toolchain- USB charging speed increased by 10%: current limit set to 500mA
K2-5:- Rebuilt using new GT-I9100_OpenSource_Update3 source code Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Hopp, átugródott a 4-es?Megint beindult a mester, kapkodhatjuk a fejünket.