0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Persze, van benne. . .Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ehhe, kéne tudni, hová rakja Darky a módosított boot-ot, mert akkor oda rakva az egyedi boot-ot, működne nekünk is...
Sziasztok!Az SM kernelt SGS-en használtam utoljára. Egyszerű volt, egy fájlt tartalmazott.Az SGS2-höz két fájl tartozik. Egy .tar.zip, és egy patch kiterjesztésű. Az előbbiből eltávolítva a zip-et tallózom tar-ként a PDA-hoz? És a patch fájllal mi a teendő? Vagy rossz úton járok?A válaszokat előre köszönöm!A romverzióm KI4, ezt javítani fogom a profilomban.
Sm csak egy tar fileból áll, amit pdahoz tallózol.Zip/ source code patch: developer verzió. Az neked nem fog kelleni:)Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nekem nem jött be a a SpeedMod T41 kernel (aksi éjfél - 85% , reggel 6,30 -1 % )
Ott valami beragadt....sztem.
Nekem KI4-SpeedMod T41-Teszteltem ezen a héten mit fog bírni.majd meglátom mit bír a hétköznapokban, de ez már bizakodásra ad okot.
Nekem KI4-SpeedMod T41-Teszteltem ezen a héten mit fog bírni.Igaz mellőztem is minden tekintetben(szabin voltam), ez a tegnap esti eredmény:majd meglátom mit bír a hétköznapokban, de ez már bizakodásra ad okot.Szerk Lacus_: Ha kérhetlek máskor kisebb képet tegyél be
Na, ezt nem értem...Nálam a rekord, az abszolút rekord 1 nap 22 óra volt, de akkor simogattam a készüléket.Valamit nagyon rosszul csinálhatok...Mondjuk az enyém folyamatosan van WLAN-on/GPRS-en, JuiceDefenderrel szabályzottan...De nem gondoltam volna, hogy ennyit számít...
nálam is a leghosszabb idö kb másfél nap volt de akkor nem speed kernel volt fent. Az a másfél nap is ugy jött össze hogy kb 8 órát hozzá se nyultam. Régi szép idök Amugy most visszatettem a 40 es speedet és simán kihuzom a 15 órát vele .Ahogy irtam pár sorral feljebb a 41 es 5 óra alatt lemeritette aksit.(és akkor mikor éppen aluttam )
Az érdekes, KI4-nél próbáltam a T40-et is, most a T41 van fent, és SEMMI különbséget nem tapasztalok üzemidőben. Szerintem azt valami más okozta Neked...
már fel is toltam, kíváncsi leszek az akksiidőre
Eddig ez a KI4 + SM T41 a legjobb párosítás a vasamon
Nálam is így van, teljes a megelégedettség...Csakhát nálam sosem ment még 1,5 napnál többet egy töltéssel a készülék, 0-24 be van kapcsolva, nincs repülőmód.
Tudom, hogy ritkán kell ki meg bekapcsolni, meg írta is valaki, hogy nem megy, de akkor végül is a T41-es kernelnél megoldható az egyedi boot, vagy nem lehet kijátszani?
SGS2-nél nincs megoldva még az egyedi boot lehetősége. Mivel más - fontosabb - dolgokat viszont kiválóan tud a kernel, ezért elnézhető neki ez a 'hiányosság'.
K2-1:- Rebuilt using newer AT&T SGH-I777_Opensource source code