Szevasz!
Több 1 hete csak körbejárok mindenféle oldalon, de csak ugyanazt találom egy CM 10 vagy hasonló ROM telepítésével kapcsolatban. A módszer a JDK/SDK fastbootos verzió. Már az XP-t is szinte újraraktam, többször is fel és lekerült az SDK, hátha abban van hiba. Tulajdonképpen a megfelelő Recoveryt nem tudom feltenni.
Jelenleg a TAB rootolt, korábban más módszerrel a FOLIOMODv1.4 került rá.
Amin nem jutok túl: tab megfelelő módon indítva, USB kapcsolat van, PC-n (CMD módon) kiadva a fastboot devices parancsot válaszol a tab.
És akkor jönne a fastboot erase userdata (meg majd a többi), erre Failed üzenetet kapok, mintha nem tudná, hol van, milyen particióra hivatkozok.
Ugyanakkor végrehajtja a fastboot -W (-W =erase userdata/factory reset. Ez tudható, mert újraindítva eltünik az összes személyes adat, beállítás, account.)
Ezek a kapcsolók, lehetőségek a fastboot ? parancsra jeleníthetők meg, de azt hiszem ez evidens.
Eddig jutottam, több parancsot nem mertem kiadni, mert nem fedi a leírtakat, nem egyértelmű számomra mit csinálna, és ha valamiért "vakrafut" valaminek a végrehajtás során, akkor van egy szép nagy ajtókitámasztóm. Még megtehetném, hogy a törléseket kihagyva (igaz, csak az userdatat próbáltam), mert nem mennek, indítom a flash recoveryt (kérdés menne-e) de idáig még ne merészkedtem. Ráadásul nem is az enyém, bár lehetne.
"Természetesen" végrehajtja a fastboot reboot parancsot, újraindul.
Dióhéjban. Természetesen nem adtam fel semmit, kotorászok tovább a neten, de tulajdonképpen 3 napja semmi újat nem találtam. Szeretném ezt a jó kis vasat jobban használhatóvá tenni, a nagyon minimum célkitűzés a Play áruház telepítése bár erre eddig nem koncentráltam, többet szeretnék.
Ha valakinek ötlete, tippje van köszönettel fogadom, lehet hogy már úgy vagyok, hogy a fától nem látom az erdőt.
Üdv: StMiklos