Már valakinek volt itt ilyen baja. Utánanéztem én is a neten, úgy látom ritka jelenség. Az én első gyanúm, hogy hardverhiba. Azt is olvastam, hogy valakinek akkor írt ki ilyet, mikor a belső tárolója tönkrement (16 GB)
Próbáld újra letölteni a Foliomod 1.4 romot az XDA-ról, és minden mást is, hátha a letöltés során sérült valami.
Leírnád pontosan mit csináltál és mivel?
Szia Mqmeszi,
Köszi a választ, a hasonló problémáról olvastam, csak a végét nem találtam a megoldással.
A Foliomod v1.4 et szerettem volna feltenni, a leírásnak megfelelően, step-by-step. Nekem Win7 alatt minden teljesen jól működött a ROOT-olás alatt, kivéve reboot után a Folio-n megjelenő hibaüzenetet és az utána jövő értelmetlen karaktereket.
Természetesen többször is megpróbáltam letölteni, sd-t formázni, újra és újra, később más recovery.img és update.zip verziókkal, de az eredmény ugyanaz volt, csak az értelmetlen karakterek változtak.
Miután az első post-ban is szereplő folistock.zip-et rátettem, elindult gyári fényében, habár nekem valamivel újabb volt a verziószám.
A végén a CM7 update 08.14.zip krült fel és el is indult. A marketen való tobzódás után másik probléma jött elő, elkezdett fagyogatni játék közben. Kikapcs-bekapcs, egyre rövidebb ideig bírta, a végén már bootoláskor is lefagyott. A processzor 1GHz-en ment. Most visszavettem 650-re (kár, hogy nincsenek kiseb lépésközök), azóta nincs ilyen probléma. Nem gondoltam volna, hogy túlmelegedhet, most várom a hideg napokat
. Ha a gépcsere megoldaná a problémát örülnék, de nem hinném, hogy MOD-oltan visszavennék, eredetivel meg nem jön elő a probléma.
Sajnos nincs időm a végtelenségig próbálgatni a különböző verziókat, azt hittem másnak is volt ilyen gondja és valami egyszerű módon megoldható. Ha nem, marad a próbálgatás.
Bocsi a hosszú leírásért.