Azt nem lehet megoldani, hogy két rom legyen rajta? (Például a gyári 2.2.2 es lenne rajta alapból és az Asturel féle 4.0.4 eset pedig betöltené memóriakártyáról ha szükségem van ra, vagy fordítva). Annak mi az oka, hogy az Asturel által készítetben nem megy a kamera?
Lehet, hogy tenyleg nem lelet a kernel miatt, de a Boot Manager app-al esetleg próbálkozhatsz. Elvileg 4 romot is felpattinthatsz rá.
Nandroid backupot mindenképpen csinálj és egy 8Gb-nál nagyobb sd sem árt. S7-en még nem próbáltam, de DHD-n sokáig használtam, és rendesen működött. De elképzelhető, hogy nem tudod majd összehozni, mert S7-re másképp kell feltenni a gyári romot, es másképpen az Asturel félét. Boot Manager meg recoveryt használ. Ahogyan drmotto is írta, a kernel is lehet gond, hiszen nincs custom kernel ehez a vashoz, de amikor én használtam akkor mindegyik ezzel felrakott romnak más kernele volt (igaz, nem "gyári") de szépen kezelte az alkalmazás.
Ha össze lehet hozni, hogy gyári rom alatt legyen custom recovery, (nem tudom, mert mikor megvettem az s7-et egyből rootoltam) és ugyanazzal a recoveryvel tudod feltenni a másik romot is, akkor egy próbát meg ér.
Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire HD-ről