2025, 01 09, 17:57:30

Szerző Téma: Huawei Ideos S7 Slim általános  (Megtekintve 222680 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető 3lm0

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: beépitett
  • PDA: Samsung Galaxy S4 / IDEOS S7 Slim
  • PDA ROM: Echoe V44 I9505XXUGNE5 / Asturel CM10
Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #675 Dátum: 2012, 10 11, 10:33:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
NEkem ment mindkét cm9,cm10-el a mobilnet ,nekem a megosztás lenne fontos.

Most már nekem is megy, nagy nehezen észrevettem Bakter kolléga leírásában az Invitel beállítását (pont az orrom előtt volt, biztos azért nem tűnt fel).
Jelenleg az új 2.18-as Parandroid van fent, de sajnos még ebben sem működőképes a wifi hotspot, konkrétan nem is szerepel a menüben  :'( Ahogyan az október 10.-ei cm10-ben sem volt benne, ráadásul abban nálam a hang sem működött. Remélhetőleg most már hamarosan megtalálják a megoldást rá, mert mind stabilitásában, mind sebességében ez a ROM tűnik a legjobbnak (bár ezt lehet hogy csak én látom így, mert Lawrence kolléga ROM-ja is gyors volt)

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #676 Dátum: 2012, 10 11, 10:43:15 »
Most már nekem is megy, nagy nehezen észrevettem Bakter kolléga leírásában az Invitel beállítását (pont az orrom előtt volt, biztos azért nem tűnt fel).
Jelenleg az új 2.18-as Parandroid van fent, de sajnos még ebben sem működőképes a wifi hotspot, konkrétan nem is szerepel a menüben  :'( Ahogyan az október 10.-ei cm10-ben sem volt benne, ráadásul abban nálam a hang sem működött. Remélhetőleg most már hamarosan megtalálják a megoldást rá, mert mind stabilitásában, mind sebességében ez a ROM tűnik a legjobbnak (bár ezt lehet hogy csak én látom így, mert Lawrence kolléga ROM-ja is gyors volt)

A Lawrence v6 a legjobb rom, ami nekem a vason volt. Teljes, hibátlan, teszi a dolgát.
A CM 9/10 szép, jó, satöbbi, de amíg nincs wifi tether, addig sajnos felejtős nálam is. Az viszont tényleg örömteli, hogy fejleszt rá valaki, és a végén még lesz is belőle valami.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia I 8GB
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #677 Dátum: 2012, 10 11, 15:43:42 »
sziasztok.lenne egy kérdésem hozzátok.barátnőm már írt egy fórumban ezzel kapcsolatban.azt most bemásolnám inkább és nem írom le én is újra nektek.köszi a választ előre is.ja és bocs hogy ide de ami neki van huawei olyan topic itt nincs

Sziasztok.most vettem egy Huawei Ascend y200-at.lenne egy olyan problémám hogy t-mobilos vagyok és amikor az ingyen facebookot használom ami ugye a 0.facebook.com-on van,és az adatkapcsolat közbe valami mégis szívja a pénzem a kártyáról.mi szívhatja le hogy lehet ezt megakadájozni?

Nem elérhető 3lm0

« Reply #678 Dátum: 2012, 10 11, 16:31:49 »
A Lawrence v6 a legjobb rom, ami nekem a vason volt. Teljes, hibátlan, teszi a dolgát.
A CM 9/10 szép, jó, satöbbi, de amíg nincs wifi tether, addig sajnos felejtős nálam is. Az viszont tényleg örömteli, hogy fejleszt rá valaki, és a végén még lesz is belőle valami.

Igen, nekem is a V6 az a ROM amihez bármikor visszatérhetek, mert nagyszerűen meg van csinálva.

Zso824

Nem akarok butaságot irni de nem lehet hogy valamelyik Facebookos alkalmazás, reklám, stb (nem van szerencsém sem a mobilos, sem a sima verziót ismerni) használja az adatkapcsolatot, a maga kontójára ?

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #679 Dátum: 2012, 10 11, 16:51:07 »
nem mert ez a 0.facebook.com csak t-mobilnál érhető el és ha ezen a webcímen lép be a facebook-ba akkor ott azért nem számol adatforgalamat.amúgy ha az adatkapcsolatot bekapcsolom akkor is szívja le a pénzt ha be se lépek a böngészőbe.a telón amúgy gyári progik vannak semmi nincs pluszba rátelepítve

Igen, nekem is a V6 az a ROM amihez bármikor visszatérhetek, mert nagyszerűen meg van csinálva.

Zso824

Nem akarok butaságot irni de nem lehet hogy valamelyik Facebookos alkalmazás, reklám, stb (nem van szerencsém sem a mobilos, sem a sima verziót ismerni) használja az adatkapcsolatot, a maga kontójára ?

Nem elérhető 3lm0

« Reply #680 Dátum: 2012, 10 11, 22:05:11 »
nem mert ez a 0.facebook.com csak t-mobilnál érhető el és ha ezen a webcímen lép be a facebook-ba akkor ott azért nem számol adatforgalamat.amúgy ha az adatkapcsolatot bekapcsolom akkor is szívja le a pénzt ha be se lépek a böngészőbe.a telón amúgy gyári progik vannak semmi nincs pluszba rátelepítve

Akkor passzolok. sajnos sem a T-Mobilt, sem a Facebookot nem ismerem.
Ha bekapcsolod az adatforgalmat, természetes hogy a gyári programok egyből használni kezdik, letölti a legfrissebb időjárást, egyezteti az órát, megnézi a marketet van-e frissités, ez mind adatforgalommal jár.

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #681 Dátum: 2012, 10 12, 10:42:08 »
na hát akkor itt a hiba.hogy a gyári programok húzzák le.nem lehet azt kikapcsolni vagy beállítani hogy semmi ne használja automatikusan a netet csak ha én akarom.szóval ne frissítse az időjárást meg órát.és a marketet se.meg ilyesmik.vagy ha ezt nem lehet akkor nem lehet ezeket letörölni a telóról? úgyse lesznek soha használva

Akkor passzolok. sajnos sem a T-Mobilt, sem a Facebookot nem ismerem.
Ha bekapcsolod az adatforgalmat, természetes hogy a gyári programok egyből használni kezdik, letölti a legfrissebb időjárást, egyezteti az órát, megnézi a marketet van-e frissités, ez mind adatforgalommal jár.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #682 Dátum: 2012, 10 12, 11:08:40 »
na hát akkor itt a hiba.hogy a gyári programok húzzák le.nem lehet azt kikapcsolni vagy beállítani hogy semmi ne használja automatikusan a netet csak ha én akarom.szóval ne frissítse az időjárást meg órát.és a marketet se.meg ilyesmik.vagy ha ezt nem lehet akkor nem lehet ezeket letörölni a telóról? úgyse lesznek soha használva

Android eszköz net és play nélkül? Anélkül teljesen értelmetlen az egész...
Gyári alkalmazást törölni nem tudsz, csak ha belenyúlsz a rendszerbe. Azt meg inkább ne tedd...

Tapatalk2 & Tab2 & ICS

Nem elérhető 3lm0

« Reply #683 Dátum: 2012, 10 12, 12:03:42 »

Annyit tudok javasolni ha valóban egy kB-nyi adatot sem akarsz engedni a gyári alkalmazásoknak, hogy telepíts fel egy "adatblokkoló" programot, pl. "Adatok ON-OFF". Ez megakadályozza az adatkapcsolat létrejöttét, még akkor is ha valamelyik program be akarná kapcsolni. Viszont azt nem tudom hogy a T-Mobilos ingyenes Facebookod működni fog-e, vagy azt is letiltja esetleg, mert adathasználatnak látja.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #684 Dátum: 2012, 10 12, 13:04:30 »
Annyit tudok javasolni ha valóban egy kB-nyi adatot sem akarsz engedni a gyári alkalmazásoknak, hogy telepíts fel egy "adatblokkoló" programot, pl. "Adatok ON-OFF". Ez megakadályozza az adatkapcsolat létrejöttét, még akkor is ha valamelyik program be akarná kapcsolni. Viszont azt nem tudom hogy a T-Mobilos ingyenes Facebookod működni fog-e, vagy azt is letiltja esetleg, mert adathasználatnak látja.

Nyilván nem fog menni, hiszen blokkolva van.
A facse nem nemhasznál adatkapcsolatot, hanem nics kiszámlázva.

Tapatalk2 & Tab2 & ICS

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #685 Dátum: 2012, 10 12, 16:33:03 »

Menü-beállítások - fiókok és szinkronizálás. Itt kiveszed a pipát a Háttéradatokból, és az automatikus szinkronizálásból, és elvileg nem lesz adatforgalmad.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #686 Dátum: 2012, 10 14, 16:15:33 »
megcsináltam.pipa sehol.sőtt bementem az időjárás alkalmazásba ott a beállításiba is kikapcsoltam hogy ne frissitsen semmilyen körülmények között.a futó alkalmazásokból az ilyen market meg ilyenek ki vannak lőve mégis húzza valami a lóvét még.nincs olyan alkalmazás amivel blokkolni tudom az adatforgalmat de hozzá tudok adni kivételt?mert akkor pl a böngészőt hozzá tudom adni és azzal csak az ingyenes facebook van megnyitva ugyis

Menü-beállítások - fiókok és szinkronizálás. Itt kiveszed a pipát a Háttéradatokból, és az automatikus szinkronizálásból, és elvileg nem lesz adatforgalmad.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #687 Dátum: 2012, 10 14, 16:30:39 »
megcsináltam.pipa sehol.sőtt bementem az időjárás alkalmazásba ott a beállításiba is kikapcsoltam hogy ne frissitsen semmilyen körülmények között.a futó alkalmazásokból az ilyen market meg ilyenek ki vannak lőve mégis húzza valami a lóvét még.nincs olyan alkalmazás amivel blokkolni tudom az adatforgalmat de hozzá tudok adni kivételt?mert akkor pl a böngészőt hozzá tudom adni és azzal csak az ingyenes facebook van megnyitva ugyis

Droidwall

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
« Reply #688 Dátum: 2012, 10 14, 18:44:43 »
köszönöm.ki fogjuk próbálni,valszeg ez lesz a mi "emberünk" ezzel már csak jó lesz

Droidwall

Nem elérhető Konzol94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Huawei IDEOS S7 Slim
  • PDA ROM: 2.6.32.9-ideos
« Reply #689 Dátum: 2012, 10 23, 22:19:45 »
Sziasztok, képzeljétek nagy okosságot csináltam már megint.. Átakartam állni erre a cm10 -es rendszerre, bementem hát cwm-be backupoltam és formáztam az akkori rendszert, aztán akartam telepíteni a cm10-et..
Aztán kiírt egy sok nagy valamit, hibával. Majd interneten olvastam, hogy ugye ami fönt volt 2.x.x valahányas clockworkmod recovery, az nem tudja föltelepíteni csak az újabbal lehet, ami fönt van az oldalon... Na akkor mondom valahogy föltelepítem.. Na az történt pontosan, hogy bementem fastboot módba és flasheltem a cwm recovery újabb verzióját a már meglévő cwm-re... Hát mondanom sem kell, hogy jó nagy gubanc lett a vége...

Aztán utólag olvastam, hogy lett volna valami updater kód is hozzá... de ez már késő volt.
Keresgéltem eddig interneten, hogy mit lehet csinálni. Találtam recovery.img -eket. Beflasheltem párat.
Most ott tartok, hogy a cwm boot logóval indul a gép, aztán ideos logo és sikerült ráraknom egy trz mod v3-at a gépre.

A kérdés: hogyan tudom totálisan fullosan kipucolni a rendszert? Le kéne nullázni teljesen. Illetve annyira, hogy azért a "bios" fusson. Valaki ötlet?

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #690 Dátum: 2012, 10 23, 22:23:31 »
Sziasztok, képzeljétek nagy okosságot csináltam már megint.. Átakartam állni erre a cm10 -es rendszerre, bementem hát cwm-be backupoltam és formáztam az akkori rendszert, aztán akartam telepíteni a cm10-et..
Aztán kiírt egy sok nagy valamit, hibával. Majd interneten olvastam, hogy ugye ami fönt volt 2.x.x valahányas clockworkmod recovery, az nem tudja föltelepíteni csak az újabbal lehet, ami fönt van az oldalon... Na akkor mondom valahogy föltelepítem.. Na az történt pontosan, hogy bementem fastboot módba és flasheltem a cwm recovery újabb verzióját a már meglévő cwm-re... Hát mondanom sem kell, hogy jó nagy gubanc lett a vége...

Aztán utólag olvastam, hogy lett volna valami updater kód is hozzá... de ez már késő volt.
Keresgéltem eddig interneten, hogy mit lehet csinálni. Találtam recovery.img -eket. Beflasheltem párat.
Most ott tartok, hogy a cwm boot logóval indul a gép, aztán ideos logo és sikerült ráraknom egy trz mod v3-at a gépre.

A kérdés: hogyan tudom totálisan fullosan kipucolni a rendszert? Le kéne nullázni teljesen. Illetve annyira, hogy azért a "bios" fusson. Valaki ötlet?

Felteszed a gyári romot, az pucol mindent. Adatot, recoveryt, mindent.
Linkek, hogyanok a nyitóban.

Nem elérhető Konzol94

• PFC Fan
« Reply #691 Dátum: 2012, 10 23, 23:06:32 »
...Linkek, hogyanok a nyitóban.

parancsolsz?:D

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #692 Dátum: 2012, 10 24, 15:57:36 »
parancsolsz?:D

A gyári rom linkje és felrakásának módja az első hozzászólásban megtalálható.

Tapatalk 2 & SGS & JB

Nem elérhető Konzol94

• PFC Fan
« Reply #693 Dátum: 2012, 10 26, 11:36:42 »
A gyári rom linkje és felrakásának módja az első hozzászólásban megtalálható.

Tapatalk 2 & SGS & JB

Ja értem! :D Köszönöm szépen a segítséged, már csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerinted melyik cwm recoveryt töltsem föl és láttam, hogy a lavrenc v6 az a rom ami nálad bevált. Tudnál esetleg adni linket a telepítőhöz?

ui: huawei slim s7-hez jó a cwm touch verziója?
köszi

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #694 Dátum: 2012, 10 26, 12:38:21 »
Ja értem! :D Köszönöm szépen a segítséged, már csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerinted melyik cwm recoveryt töltsem föl és láttam, hogy a lavrenc v6 az a rom ami nálad bevált. Tudnál esetleg adni linket a telepítőhöz?

ui: huawei slim s7-hez jó a cwm touch verziója?
köszi

Innen tudod leszedni:

A TWRP is megy slimen, de csak CM9/10 romot tudsz vele feltenni, a Lawrence romhoz nem jó.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #695 Dátum: 2012, 10 26, 14:16:46 »
Innen tudod leszedni:

A TWRP is megy slimen, de csak CM9/10 romot tudsz vele feltenni, a Lawrence romhoz nem jó.
Szia, mi a gond a TWRP + V6 párossal, már csak hogy kipróbáljam-e ?

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #696 Dátum: 2012, 10 26, 14:32:55 »
Szia, mi a gond a TWRP + V6 párossal, már csak hogy kipróbáljam-e ?

Nem tudom. De másik fórumon irták, hogy a TWRP alòl nem megy fel a Pirate.
Gondolom az lehet a baja, hogy a Pirate az Froyo, mig a TWRP az ICS/JB kernelekhez kèszült.

Tapatalk 2 & SGS & JB

Nem elérhető Lawrence74

Re: Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #697 Dátum: 2012, 10 26, 15:11:30 »
Nem tudom. De másik fórumon irták, hogy a TWRP alòl nem megy fel a Pirate.
Gondolom az lehet a baja, hogy a Pirate az Froyo, mig a TWRP az ICS/JB kernelekhez kèszült.

Tapatalk 2 & SGS & JB

Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem csak attól függ hogy adott rom milyen recoveryből telepíthető, hogy milyen scriptelést használ. A V6 már az újabb scripet használja, én eddig Asturel egyik recoveryjét használtam hozzá, igaz ebbe nem lehet belépni a hang le és bekapcsoló gombbal, de másban pótolja ezt a hiányosságát. Mindenesetre ki fogom próbálni a TWRP-t is. :)

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #698 Dátum: 2012, 10 26, 15:20:48 »
Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem csak attól függ hogy adott rom milyen recoveryből telepíthető, hogy milyen scriptelést használ. A V6 már az újabb scripet használja, én eddig Asturel egyik recoveryjét használtam hozzá, igaz ebbe nem lehet belépni a hang le és bekapcsoló gombbal, de másban pótolja ezt a hiányosságát. Mindenesetre ki fogom próbálni a TWRP-t is. :)

En csak tippeltem.  Nem ertek hozza, plane nem ugy, mint te. :)

Tapatalk 2 & SGS & JB

Nem elérhető Lawrence74

Re: Re: Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #699 Dátum: 2012, 10 26, 15:30:58 »
En csak tippeltem.  Nem ertek hozza, plane nem ugy, mint te. :)

Tapatalk 2 & SGS & JB

Most én is csak tippelek de szerintem van rá esély hogy jó legyen a V6-hoz is a TWRP. eladohardver-t kellene megkérdezni hogy mit csinált, nem-e csak véletlenül nyomott egy gyári visszaállítást. You are not allowed to view links. Register or Login