Sziasztok, képzeljétek nagy okosságot csináltam már megint.. Átakartam állni erre a cm10 -es rendszerre, bementem hát cwm-be backupoltam és formáztam az akkori rendszert, aztán akartam telepíteni a cm10-et..
Aztán kiírt egy sok nagy valamit, hibával. Majd interneten olvastam, hogy ugye ami fönt volt 2.x.x valahányas clockworkmod recovery, az nem tudja föltelepíteni csak az újabbal lehet, ami fönt van az oldalon... Na akkor mondom valahogy föltelepítem.. Na az történt pontosan, hogy bementem fastboot módba és flasheltem a cwm recovery újabb verzióját a már meglévő cwm-re... Hát mondanom sem kell, hogy jó nagy gubanc lett a vége...
Aztán utólag olvastam, hogy lett volna valami updater kód is hozzá... de ez már késő volt.
Keresgéltem eddig interneten, hogy mit lehet csinálni. Találtam recovery.img -eket. Beflasheltem párat.
Most ott tartok, hogy a cwm boot logóval indul a gép, aztán ideos logo és sikerült ráraknom egy trz mod v3-at a gépre.
A kérdés: hogyan tudom totálisan fullosan kipucolni a rendszert? Le kéne nullázni teljesen. Illetve annyira, hogy azért a "bios" fusson. Valaki ötlet?