Tc. Kollegák! Elakadtam:
1, S7-201W Bluetooth kapcsolattal Nokia X6-hoz: Párosítás sikeres, kapcsolat nincs - a kiírás. ?
2, Állománykezelő (EsExplorel, TC) látja a NAS könyvtárakat, filmeket (AVI), de nem találtam olyan programot ami a hálózatról (Wifi) tudna filmet lejátszani. ?
3, Ugyan ilyen gyártótól van külső Inviteles mobil NetStikkem, hogy tudnám Android alatt elérni a nettet?
Elnézést, ha valami pontatlan, de a gép otthon én meg bent -de ezek a kérdéseket nem tudtam megoldani 1 hónapos használat alatt, hát ha Ti tudtok segíteni. Előre is köszönöm DPali
1. Úgy gondolom, hogy ha a tableted összepározod egy bármilyen mobil készülékkel akkor azon csak fájlátvitelt tudsz csinálni. Összepárosítás után valóban azt írja ki, hogy: párosítva, de nem csatlakozva.
Ekkor tudsz egyik eszközről a másikra fájlt átküldeni, de ilyenkor a fogadó eszközön jóvá kell hagyni az átvitelt.
Ha mondjuk egy BT-autórádióhoz, vagy egy BT-laptophoz csatlakozol a tablettel, akkor már azt fogja kiírni, hogy csatlakozva a média audiohoz, vagy hasonlót, és ilyenkor a tableten lévő audiofájlokat is azon az eszközön fogod hallani amire csatlakoztál.
2. Nem tudok erről semmit de elképzelhető, hogy google play-on találni ehhez való appot.
3. Előszőr azt akartam írni, hogy ezt nem tudod megoldani de rájöttem, hogy mégis.
Vannak un Broadband routerek amik pont erre valók. Mobilinternetet megosztani wifi routeren keresztül.
Itt nézz körül: You are not allowed to view links.
Register or
LoginÜdv