0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Hogy tudom megrootolni a készüléket?
A Rom Manager progi nem jó erre a célra?
Még nem raktam bele kártyát, szóval nem tudom, esetleg, ha értesz az androidhoz megnézem neked, hogy függő vagy független -e. A kamerának, nem jó a minősége, egy fényképet csináltam vele, nem arra találták ki.
Üdv!Rendeltem a T-home-tól egy ilyen csodát. Aki már kapott tőlük azoktól kérdezném. Mekkora a kamerája (sok tesztben 3,2-t írnak, a t..... 2-vel hirdeti), s még annyi, hogy ez hálózatfüggő készülék?
Hogy rendelted?Előfizetéssel? Akkor függő.Ha nem, akkor nem biztos.
http://www.androidtablets.net/forum/huawei-tablets/
Én készülék cserével vettem, tehát hűséggel, de független!
ha a neted a T-Home-nál van, és családi csomagban vagy, vagy arra váltasz (kisebbről), és 2 év hűséget aláírsz, kapsz egy ilyen táblát, 1 D-Link routert, és egy simkártyát a készülékhez 10 ezer forintért. A futár ki is hozza!
Ezt eléggé hihetetlennek tartom, de legyen igazad.
Jó azt nem tudtam Akkor már egy kérdés... Miért van az, hogy amikor bementem a legközelebbi T-Pontba, akkor nem is tudtak erről az akcióról, és hülyének néztek? (Azt mondták, hogy kell ottholra net, és még elő is kell fizetni T-Mobilos netre, aztán kioktatott a nő, hogy nehogy azt gondoljam, hogy bele tudom dugni a netkébelt, mert ez nem egy laptop, ezzel indokolta a T-Mobilos net előfizetést) Aztán mikor felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, ott is még utána kellett nézni, és csodálkozva mondták, hogy tényleg van ilyen.
Pedig aláírtam a 2évet és mégis telenoros sim van benne!
http://ghisler.fileburst.com/android/tc_b10.apk
Ez most meglepett. Kérted a függetlenítést, vagy alapból ilyen volt?
Köszi mindenkinek a segítséget.Én a családi adsl-t hosszabbítottam meg, tehát valószínű hogy független lesz (az jó). Igaz a hölgyike nekem is azt mondta, hogy függő.Remélem nem kell rá sokat várni, azt is említette a kisdrága, hogy nincs készlethiány.
Hogyne.Hivatalosan sosincs...
Ez így nem túl biztató!Részleteznéd a "Hogyne"-t, gondolom a második a készlethiányra vonatkozik?