2025, 01 09, 05:21:18

Szerző Téma: Huawei Ideos S7 Slim általános  (Megtekintve 222620 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zozo010200

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGS plus
  • PDA ROM: CM 9 beta1
Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #175 Dátum: 2011, 12 13, 12:51:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Miért vagy meglepve ezen? Attól t-s rom hogy t-s függő legyen. Inkább az a meglepő, hogy van akinek ment más kártyával. Tegyétek fel a főzött romot újra.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Most remélem ez csak vicc volt ugye_????
T-mobilos rommal Telenoros kártya???
Kissé meglepődtem :ima:
Ne mász fára mert elüt a villamos....
A medve nem játék!!!

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #176 Dátum: 2011, 12 13, 13:23:57 »
Most remélem ez csak vicc volt ugye_????
T-mobilos rommal Telenoros kártya???
Kissé meglepődtem :ima:

Olvass vissza. Többeknek is működött, mert nem mind volt függö.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető orion23

• PDA: SE ARC S | Ideos S7 Slim
  • PDA ROM: 2.3.4 | 2.2.2
Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #177 Dátum: 2011, 12 14, 22:57:21 »
Miért vagy meglepve ezen? Attól t-s rom hogy t-s függő legyen. Inkább az a meglepő, hogy van akinek ment más kártyával. Tegyétek fel a főzött romot újra.

Szia!

Mivel te képviseled a topikot, ne írj olyat amely nem fedi a valóságot, vagy nézz utána v. ne válaszolj!
A hazánkba kapható s7 slim készülék, mind az Inviteles, mind a T-s gyárilag függetlenek.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #178 Dátum: 2011, 12 14, 23:25:44 »
Szia!

Mivel te képviseled a topikot, ne írj olyat amely nem fedi a valóságot, vagy nézz utána v. ne válaszolj!
A hazánkba kapható s7 slim készülék, mind az Inviteles, mind a T-s gyárilag függetlenek.

Nem fogok vitát nyitni, mert láthatóan nem érted, ami oda van írva. Sehol nem állitottam, hogy nem gyári függetlenek.  És ha a korábbiakból nem esett volna le,  a cégnél dolgozok.

Részemről a témát lezártam. Neked meg ajánlom az értő olvasást.

Nem elérhető speedman73

• PFC Fan
  • PDA: Asus A636N
  • PDA ROM: 1235
Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #179 Dátum: 2011, 12 21, 21:39:54 »
Jó estét, sziasztok!

Egy kicsit más jellegű a téma, de a Huawei I S7 S-mel kapcsolatos. A történet röviden. Rendeletem a T-Home-nál egy tablet készüléket Super optinet internet mellé 2 év hűségnyilatkozattal. Az akkori akció alapján a fizetendő összeg ebben az esetben 0 Ft  volt (a következő lépcső a Családi csomag 9900 Ft). A rendelésem 2011.10.21-én rögzítették és postázták is kb. 3 nap múlva. Rendben megkaptam mindent (tablet, router, számla, bizonylat) és a fizetendő összeg 0 Ft is volt. Nem is volt probléma 2011.12.06-ig, amikor is kaptam tőlük egy újabb levelet mellékelve egy csekkel, amely 19900 Ft-ról szólt. Nagy meglepődésem után felhívtam a 1412-t, ahol érdeklődtem milyen tartozásom is van feléjük, főleg csekken, amikor is mindent átutalással rendezünk. Közölték velem, hogy a tablet árát kell befizetnem a csekken, mivel azt utalással nem tudják megoldani. Kérdésemre, hogy én azt 0 Ft-ért kaptam hűségidővel, közölte a hölgy 11.01-gyel megváltozott az akció (jelen pillanatban valóban 19900). Erre én egyből rávágtam, hogy én 10.21-én adtam le a megrendelésem és ez a dátum is szerepel mindenhol. Megnézte és látta is, hogy valóban az elmondásom szerint történtek a dolgok, így Ő sem érti az egészet. Felvette a panaszom, majd közölte tájékoztatni fognak a fejleményekről. Ez a mai nap meg is történt és elutasították a reklamációmat azzal, hogy az akció 2011.07.01 -től él és 2 év hűségidővel Egy összegű fizetés esetén él. Ha további problémám van, forduljak a területileg illetékes Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz. Csak az az érdekes, ha én kaptam tölük a tablet átvételekor 0 Ft-os számlát, akkor azt ugyan ki állította ki vajon. És olvastam mástól is a topicban, hogy családi csomagra 10000 Ft-ért vásárolt ilyen gépet, ami most 11.01-től 34 900 Ft egy összegű fizetéssel.
Kérdésem az lenne, esetleg más nem járt így? Vélemény ebben az esetben mi tévő legyek? Köszi előre is és bocs, hogy ilyen jellegű hozzászólásom volt.

üdv.:Speedman

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #180 Dátum: 2011, 12 21, 22:19:58 »
Jó estét, sziasztok!

Egy kicsit más jellegű a téma, de a Huawei I S7 S-mel kapcsolatos. A történet röviden. Rendeletem a T-Home-nál egy tablet készüléket Super optinet internet mellé 2 év hűségnyilatkozattal. Az akkori akció alapján a fizetendő összeg ebben az esetben 0 Ft  volt (a következő lépcső a Családi csomag 9900 Ft). A rendelésem 2011.10.21-én rögzítették és postázták is kb. 3 nap múlva. Rendben megkaptam mindent (tablet, router, számla, bizonylat) és a fizetendő összeg 0 Ft is volt. Nem is volt probléma 2011.12.06-ig, amikor is kaptam tőlük egy újabb levelet mellékelve egy csekkel, amely 19900 Ft-ról szólt. Nagy meglepődésem után felhívtam a 1412-t, ahol érdeklődtem milyen tartozásom is van feléjük, főleg csekken, amikor is mindent átutalással rendezünk. Közölték velem, hogy a tablet árát kell befizetnem a csekken, mivel azt utalással nem tudják megoldani. Kérdésemre, hogy én azt 0 Ft-ért kaptam hűségidővel, közölte a hölgy 11.01-gyel megváltozott az akció (jelen pillanatban valóban 19900). Erre én egyből rávágtam, hogy én 10.21-én adtam le a megrendelésem és ez a dátum is szerepel mindenhol. Megnézte és látta is, hogy valóban az elmondásom szerint történtek a dolgok, így Ő sem érti az egészet. Felvette a panaszom, majd közölte tájékoztatni fognak a fejleményekről. Ez a mai nap meg is történt és elutasították a reklamációmat azzal, hogy az akció 2011.07.01 -től él és 2 év hűségidővel Egy összegű fizetés esetén él. Ha további problémám van, forduljak a területileg illetékes Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz. Csak az az érdekes, ha én kaptam tölük a tablet átvételekor 0 Ft-os számlát, akkor azt ugyan ki állította ki vajon. És olvastam mástól is a topicban, hogy családi csomagra 10000 Ft-ért vásárolt ilyen gépet, ami most 11.01-től 34 900 Ft egy összegű fizetéssel.
Kérdésem az lenne, esetleg más nem járt így? Vélemény ebben az esetben mi tévő legyek? Köszi előre is és bocs, hogy ilyen jellegű hozzászólásom volt.

üdv.:Speedman

Szia!

Itt valami nagyon el lett rontva a rendszerekben.Az akció valóban megváltozott 11.01 dátummal de a te vásárlásod ugye korábbi. Csak arra tudok gondolni, hogy valami rögzítési hiba történhetett valamelyik rendszerben, ezért ment ki neked a számla.  Fuss neki még egyszer, ezúttal személyesen, valamelyik nagy T-pontban.

Nem elérhető speedman73

• PFC Fan
« Reply #181 Dátum: 2011, 12 22, 09:10:59 »
Szia!

Itt valami nagyon el lett rontva a rendszerekben.Az akció valóban megváltozott 11.01 dátummal de a te vásárlásod ugye korábbi. Csak arra tudok gondolni, hogy valami rögzítési hiba történhetett valamelyik rendszerben, ezért ment ki neked a számla.  Fuss neki még egyszer, ezúttal személyesen, valamelyik nagy T-pontban.

Hát igen, ez lenne az egyszerű magyarázat, de a válaszlevelükben és a tegnap esti telefonos reklamációmnál is tagadták ennek az akciónak a létezését. Azt állítják, hogy 2011.07.01-től ez a 19900 Ft-os lehetőség létezett, ezért nem kaphattam volna meg ingyen a készüléket. Akkor csak engem néznek hülyének, vagy az egész világot? 

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #182 Dátum: 2011, 12 22, 19:32:44 »

Hát igen, ez lenne az egyszerű magyarázat, de a válaszlevelükben és a tegnap esti telefonos reklamációmnál is tagadták ennek az akciónak a létezését. Azt állítják, hogy 2011.07.01-től ez a 19900 Ft-os lehetőség létezett, ezért nem kaphattam volna meg ingyen a készüléket. Akkor csak engem néznek hülyének, vagy az egész világot?

Irtam egy PÜ-t.

Nem elérhető speedman73

• PFC Fan
« Reply #183 Dátum: 2011, 12 23, 08:17:54 »
Irtam egy PÜ-t.

Ment a kért PÜ.

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #184 Dátum: 2011, 12 24, 15:39:21 »
Samsungomon  any soft keyboard-ot használom,ezt szeretném használni ezen is.Feltelepül de nem tudom úgy beállítani,hogy ékezetes betűk láthatóak legyenek.

Nem elérhető Robrobzon

« Reply #185 Dátum: 2011, 12 24, 16:50:29 »
Samsungomon  any soft keyboard-ot használom,ezt szeretném használni ezen is.Feltelepül de nem tudom úgy beállítani,hogy ékezetes betűk láthatóak legyenek.
Közben megtaláltam egy másik fórumon.....

"Tudja valaki hogy lehet kicserelni a softkeyt egy anysoftosra
42 2011. október 13. csütörtök, 18:55 Bakter
Igen. Hosszan nyomsz egy beviteli mezőn, megjelenik egy menü, és ott "beviteli módszer", majd kiválasztod a kedvenc billentyűzetedet. Programonként egyszer meg kell csinálni, de utána megjegyzi."

és működik a dolog:-)

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #186 Dátum: 2011, 12 24, 19:00:54 »
Közben megtaláltam egy másik fórumon.....

"Tudja valaki hogy lehet kicserelni a softkeyt egy anysoftosra
42 2011. október 13. csütörtök, 18:55 Bakter
Igen. Hosszan nyomsz egy beviteli mezőn, megjelenik egy menü, és ott "beviteli módszer", majd kiválasztod a kedvenc billentyűzetedet. Programonként egyszer meg kell csinálni, de utána megjegyzi."

és működik a dolog:-)

Annyi kiegészítést tennék, hogy nem kell programonként, hanem összesen egyszer kell beállítani.

Nem elérhető Robrobzon

« Reply #187 Dátum: 2011, 12 25, 06:34:11 »
Százalékos akkukijelzést hogy lehet megoldani?Eddig battery mindert használtam más készüléken itt nem működik ...

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #188 Dátum: 2011, 12 25, 09:43:10 »
Százalékos akkukijelzést hogy lehet megoldani?Eddig battery mindert használtam más készüléken itt nem működik ...

Azért nem fog menni, mert nincs klasszikus notify bar-od.
Ha kiteszed widgetként, működik. Ha nem, akkor tegyél fel valami mást, pl. a Battery monitor widget.

Nem elérhető Robrobzon

« Reply #189 Dátum: 2011, 12 25, 11:13:34 »
Azért nem fog menni, mert nincs klasszikus notify bar-od.
Ha kiteszed widgetként, működik. Ha nem, akkor tegyél fel valami mást, pl. a Battery monitor widget.

Minden oldalra tettem Akku widgetet....a gyári  akkutöltöttség kijelzőbe bevarázsolni a %-ot esetleg?

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #190 Dátum: 2011, 12 25, 19:15:00 »
Minden oldalra tettem Akku widgetet....a gyári  akkutöltöttség kijelzőbe bevarázsolni a %-ot esetleg?

Nem hiszem. Ehhez a systemui-t kellene módosítani, a felrakásához pedig CWM kellene, abból pedig nem találtam még működőt a Slimhez.

Nem elérhető Lilien

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: IDEOS S7 Slim
  • PDA ROM: 2.2.2 B011
« Reply #191 Dátum: 2011, 12 26, 10:55:37 »
Boldog Karácsonyt Kívánok!
Kaptam egy Huawei Ideos S7 Slim-et.  :D
Elkezdtem olvasni a fórumot és az első pontban már a segítségeteket szeretném kérni.
"1. Töltsd le az általad kiválasztott firmware-t"
Sajnos angolul sem tudok jól, és a két hónapos kisfiam nem ad túl sok szabadidőt a böngészésre. Tudnátok olyan linkeket megadni amivel egy kezdő is elboldogulna  :oops:
A gépre töltöttem videókat, előadásokat amiket szívesen megnéznék... de valamiért nem tudja lejátszani ezeket a gépem, pedig avi. Szükségem lenne egy jó médialejátszóra is.
Letöltöttem már régen pár könyvet is ezeknek a kiterjesztése .djvu ehhez is kérnék egy olvasó programot.  :shock:
Aki tud kérem segítsen ingyen letölthető jó programokkal, ebben a három témában.
Segítségeteket előre is köszönöm
Lili

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #192 Dátum: 2011, 12 26, 11:15:03 »
Boldog Karácsonyt Kívánok!
Kaptam egy Huawei Ideos S7 Slim-et.  :D
Elkezdtem olvasni a fórumot és az első pontban már a segítségeteket szeretném kérni.
"1. Töltsd le az általad kiválasztott firmware-t"
Sajnos angolul sem tudok jól, és a két hónapos kisfiam nem ad túl sok szabadidőt a böngészésre. Tudnátok olyan linkeket megadni amivel egy kezdő is elboldogulna  :oops:
A gépre töltöttem videókat, előadásokat amiket szívesen megnéznék... de valamiért nem tudja lejátszani ezeket a gépem, pedig avi. Szükségem lenne egy jó médialejátszóra is.
Letöltöttem már régen pár könyvet is ezeknek a kiterjesztése .djvu ehhez is kérnék egy olvasó programot.  :shock:
Aki tud kérem segítsen ingyen letölthető jó programokkal, ebben a három témában.
Segítségeteket előre is köszönöm
Lili

Az első hozzászólásban ott van a link is, de ideteszem még egyszer:
Innen szedd le a neked megfelelőt, T-Mobile-os és Inviteles van.

A gyári lejátszó valamiért nem szereti az avi-t, én sem tudtam vele lejátszani.
Ajánlani tudom az You are not allowed to view links. Register or Login vagy a You are not allowed to view links. Register or Login

A DJVU kérdésre nem igazán tudok mit ajánlani, mert nincs velük tapasztalatom, keress rá a marketben, és próbálgasd ki azokat.

Nem elérhető loborj

• PFC Fan
  • PDA: Huawei Ideos S7 Slim SGS Plus
  • PDA ROM: Froyo 2.2.2 B021 / [ROM][4.2.2]CyanogenMod 10.1.1 RC 5 - Kernel 3.4
« Reply #193 Dátum: 2011, 12 26, 11:18:00 »

1. "Sajnos angolul sem tudok jól..." akkor hagyd ki a firmware- cserét mert ami neked van az új
ezen kívül magyar nyelvű főzött nincs.(tudtommal)

2. Ingyenes videó lejátszó : MX Videó Player és a BSPlayer lite a market-en szinte mindent lejátszanak.

3."pár könyvet is ezeknek a kiterjesztése .djvu ehhez is..."
DjvuDroid szintén a Marketen

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #194 Dátum: 2011, 12 26, 11:26:39 »
1. "Sajnos angolul sem tudok jól..." akkor hagyd ki a firmware- cserét mert ami neked van az új

Magyar főzött valóban nincs. Angol is csak egy, ami nem lenne rossz, de egyrészt ki van belőle szedve a notify barról az összes kapcsoló, másrészt nem oldja meg a hangszóró kattanás problémát, szemben az új hivatalos romokkal.
Viszont nem vitatkozásképp, de amit a romverzióhoz írt, az a kernel verziója. És bizony nem a legfrissebb rommal adják a cégek, legalábbis november végén még az előző rommal árulták. ÉS a kernel verziója emlékeim szerint abban pont ugyanez. Sőt, a főzött indonéz romban is. :)
Szóval az számít, hogy mire végződik a rom verziószáma.

Nem elérhető loborj

• PFC Fan
  • PDA: Huawei Ideos S7 Slim SGS Plus
  • PDA ROM: Froyo 2.2.2 B021 / [ROM][4.2.2]CyanogenMod 10.1.1 RC 5 - Kernel 3.4
« Reply #195 Dátum: 2011, 12 26, 11:31:40 »
Mea culpa, mea maxima culpa

Jogos, hisz azt nem írta meg hogy neki melyik van.

Nem elérhető Lilien

• PFC Fan
« Reply #196 Dátum: 2011, 12 26, 13:14:27 »
Az első hozzászólásban ott van a link is, de ideteszem még egyszer:
Innen szedd le a neked megfelelőt, T-Mobile-os és Inviteles van.

A gyári lejátszó valamiért nem szereti az avi-t, én sem tudtam vele lejátszani.
Ajánlani tudom az You are not allowed to view links. Register or Login vagy a You are not allowed to view links. Register or Login

A DJVU kérdésre nem igazán tudok mit ajánlani, mert nincs velük tapasztalatom, keress rá a marketben, és próbálgasd ki azokat.

Köszönöm!

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #197 Dátum: 2011, 12 26, 13:51:40 »
Köszönöm!

Nincs mit.
De kérlek javítsd a profilod, ne a kernel legyen beírva. :)

Nem elérhető Lilien

• PFC Fan
« Reply #198 Dátum: 2011, 12 26, 14:26:47 »

2. Ingyenes videó lejátszó : MX Videó Player és a BSPlayer lite a market-en szinte mindent lejátszanak.

3."pár könyvet is ezeknek a kiterjesztése .djvu ehhez is..."
DjvuDroid szintén a Marketen

A Market Permissions részében leírtak miatt kell hogy aggódjak? Vagy ez csak amolyan formális dolog...

Nem elérhető Lilien

• PFC Fan
« Reply #199 Dátum: 2011, 12 26, 14:32:08 »
Nincs mit.
De kérlek javítsd a profilod, ne a kernel legyen beírva. :)

:oops: Sajnos nem tudom hol és min kell változtatnom.  :'(