2025, 01 08, 10:28:11

Szerző Téma: Huawei Ideos S7 Slim általános  (Megtekintve 222559 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető keritechnik

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: SAMSUNG I900 omnia
Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #125 Dátum: 2011, 11 02, 15:49:45 »
Sziasztok! Bocsi, h nem ezzel a készülékkel kapcsolatban írok, de már kétségbe vagyok esve! Ma már annyi ideget vert belém ez a telefon, h kidobtam a kocsiból! Egyszerűen hívnék valakit és nem hív, azt írja, h a tárcsázás program leállt, meg ilyen fejetlenségeket ír! Mit csináljak? Frissítsem vagy adjam vissza a t-mobilnak, h egyék meg!

Tetszik az android, illetve nagyon jó kis dolgok vannak benne, de telefonálni azt nagyon nehéz vele!

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #126 Dátum: 2011, 11 02, 17:54:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Bocsi, h nem ezzel a készülékkel kapcsolatban írok, de már kétségbe vagyok esve! Ma már annyi ideget vert belém ez a telefon, h kidobtam a kocsiból! Egyszerűen hívnék valakit és nem hív, azt írja, h a tárcsázás program leállt, meg ilyen fejetlenségeket ír! Mit csináljak? Frissítsem vagy adjam vissza a t-mobilnak, h egyék meg!

Tetszik az android, illetve nagyon jó kis dolgok vannak benne, de telefonálni azt nagyon nehéz vele!

Először: Azt már tudjuk, hogy milyen készüléked NINCS, de azt nem, hogy mid VAN.  Androidról írsz, de a profilod winmo-ra utal.
Másodszor: Miért nem a saját topikjába írod a problémát? Ott nagyobb eséllyel kapnál megoldást.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #127 Dátum: 2011, 11 02, 18:57:33 »
Először: Azt már tudjuk, hogy milyen készüléked NINCS, de azt nem, hogy mid VAN.  Androidról írsz, de a profilod winmo-ra utal.
Másodszor: Miért nem a saját topikjába írod a problémát? Ott nagyobb eséllyel kapnál megoldást.

:D

Nem elérhető kthomas

• PDA: COMMTIVA Z71
« Reply #128 Dátum: 2011, 11 03, 08:35:50 »
Sziasztok.Nekem egy ideos x3 s van.Tudom hogy fórom más készülékről szól de hátha.Létezik ezekhez valami szinkronizáló program?Pl ha frissíteni szeretnék valamit ne a mobil internetet használja.Előre is köszi.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #129 Dátum: 2011, 11 04, 19:10:32 »
Frissítettem az első hozzászólást leírásokkal, linkekkel.

Nem elérhető asde3

• PDA: omnia
  • PDA ROM: 8g
« Reply #130 Dátum: 2011, 11 20, 19:08:32 »
Sziasztok! Most készülök vásárolni a T-Mobile /nál egy ilyen tablet pc-ét. Jó áron van amit még elérek, s tablet pc-ben ez nagyon jó választás lenne számomra. Főként a Gps/3G/wifi és egyéb kiváló funkciók miatt. Feltennék pár kérdést ha nem gond, amire szeretnék választ kapni, akinek van és használja a készüléket, csak hogy tisztában legyek a dolgokkal a készülékkel kapcsolatban, bár szinte biztos hogy ezt vásárlom, de mégis. :) Remélem választ kapok, előre is köszönöm!  :oops:  :taps:

1; Az érintőképernyő vezérlés milyen, úgy mondom még nem volt ilyen készülékem, s sokan ocsárólják hogy Rezisztív vs kapacitív, teszt videókon stb, úgy láttam nincs gond az "irányítással" [tapasztalat?]

2; Több helyen olvastam hogy a főképernyő, vagy más alkalmazásoknál nem fordul a képernyő a készülék mozgatás hatására, g sensor. [tapasztalat?]

3;  3G!! Kinek mi a tapasztalata, használta e már valaki bent lévő netes SIM kártyával-el az ország területén vagy bármi, hogy működik. Avagy szakadozik e vagy bármi. [tapasztalat]?

4; WIFI működés közben, városban jól érzékeli a közelben lévő spot-okat, jól csatlakozik, akár otthon akár kint [tapasztalat?]

5; tesztekben kiválóan játszott 720ig videofile-okat, zene egyenesen kiválóan szól kihangosítva is [tapasztalat?]

6; GPS VEVŐ használta e már valaki a gpst- rajta, jól müködik, van jel? igo stb feltelepíthető e rá, működésközbeni tapasztalat? [tapasztalat?]

7; Bármi esetleg amit tudnom kellene, ezek érdekelnének, használt szempontjából!

Köszönöm!  :oops:

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #131 Dátum: 2011, 11 20, 19:39:33 »

Üdv a Klubban. :)

1; Az érintőképernyő vezérlés milyen, úgy mondom még nem volt ilyen készülékem, s sokan ocsárólják hogy Rezisztív vs kapacitív, teszt videókon stb, úgy láttam nincs gond az "irányítással" [tapasztalat?]

Teljesen rendben van. Nem egy SGS, de a célnak megfelel. A nejem használja, mind a játékok, mind a könyvolvasás teljesen jól megy.

2; Több helyen olvastam hogy a főképernyő, vagy más alkalmazásoknál nem fordul a képernyő a készülék mozgatás hatására, g sensor. [tapasztalat?]

Nekünk ezzel sincs bajunk. Bár én azonnal feltettem a hivatalos frissítést rá, az megoldja, a korábbi ilyen gondolat.

3;  3G!! Kinek mi a tapasztalata, használta e már valaki bent lévő netes SIM kártyával-el az ország területén vagy bármi, hogy működik. Avagy szakadozik e vagy bármi. [tapasztalat]?

2 napig volt benne sim, addig semmi gond nem volt vele.

5; tesztekben kiválóan játszott 720ig videofile-okat, zene egyenesen kiválóan szól kihangosítva is [tapasztalat?]

A zene sokkal jobb, mint pl a notebookom hangján. A filmeknél csak sima avit próbáltam, az akadásmentes volt, és meglepően szép.

6; GPS VEVŐ használta e már valaki a gpst- rajta, jól müködik, van jel? igo stb feltelepíthető e rá, működésközbeni tapasztalat? [tapasztalat?]

Navigáltam már vele, teljesen rendben van az is. IGO nincs rá, ne is forszírozzuk tovább a kérdést, ha kérhetem. A google maps és a Sygic is hibátlan volt vele.

7; Bármi esetleg amit tudnom kellene, ezek érdekelnének, használt szempontjából!

Romcsere. Ez legyen az első, a nyitó HSZ-ben ott van a menete és a linkek is.
És meg kell szoknod, hogy rendszeresen elindulnak programok a háttérben. De ennyi.
HA van konkrét kérdésed még, ne habozz. :)

Köszönöm!  :oops:

Nem elérhető asde3

« Reply #132 Dátum: 2011, 11 20, 19:59:02 »
Köszi a gyors választ. Akkor ezek szerint teljesen rendben van. Az igo-t csak példaként hoztam hirtelen, nem ismerek sok navi rendszert, kb ennyi bocs :D:D

A képernyős G sensor-os dolog ra vissza kérdeznék. Azaz frissítéssel már fog normálisan forogni, elfordulni a kép, meg elforgatom a készüléket ?

Most hirtelen több kérdésem nincs, ha lesz, megírom.  :oops: :ok:

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #133 Dátum: 2011, 11 20, 20:08:52 »
Köszi a gyors választ. Akkor ezek szerint teljesen rendben van. Az igo-t csak példaként hoztam hirtelen, nem ismerek sok navi rendszert, kb ennyi bocs :D:D

A képernyős G sensor-os dolog ra vissza kérdeznék. Azaz frissítéssel már fog normálisan forogni, elfordulni a kép, meg elforgatom a készüléket ?

A fordulásnál nem egy kapkodó idegbeteg, de fordul rendesen. :)

Nem elérhető asde3

« Reply #134 Dátum: 2011, 11 20, 21:03:26 »
Értem, köszönöm szépen! Csak azért kérdeztem mert képeken, videókon is fekvő képekben mutatják. stb :)

Nem elérhető tompoo

• PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
Re: Re: Huawei Ideos S7 Slim általános
« Reply #135 Dátum: 2011, 11 20, 21:12:28 »

Ettől én is féltem, de aztán a használat során azt tapasztaltam, hogy nem is nagyon kell forgatni.
Gyakorlatilag minden fekvőben működik.
De egyébként szépen elfordult eddíg nekem is.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #136 Dátum: 2011, 11 20, 21:14:16 »
Értem, köszönöm szépen! Csak azért kérdeztem mert képeken, videókon is fekvő képekben mutatják. stb :)

Most jól megnéztem. :)
A gyári launcher az nem forog, gyanítom ilyen.
Viszont az alkalmazások gond nélkül. Aminek álló kép kell, az rögtön abban indul, de pl a File Expert az úgy forog, ahogy tartom.

Nem elérhető asde3

« Reply #137 Dátum: 2011, 11 20, 21:58:04 »
Most jól megnéztem. :)
A gyári launcher az nem forog, gyanítom ilyen.
Viszont az alkalmazások gond nélkül. Aminek álló kép kell, az rögtön abban indul, de pl a File Expert az úgy forog, ahogy tartom.

Köszönöm! :) ;)  Egyébként a kamera, webkameraként is funkcionál ? Videóbeszélgetés pl.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #138 Dátum: 2011, 11 20, 22:24:40 »

Köszönöm! :) ;)  Egyébként a kamera, webkameraként is funkcionál ? Videóbeszélgetés pl.

Őszinte leszek, fogalmam sincs.
Életemben nem volt még szükségem a videotelefonra, így nem tudom. A normál módú telefonálás az megy rajta.

Nem elérhető tompoo

« Reply #139 Dátum: 2011, 11 20, 22:37:43 »

Igen.
Skypevel próbáltam, videohíváskor használja as első kamerát. Csak előtte skypet is es tabletet is elülső kamerára kell állítani.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Nem elérhető RGida85

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
  • PDA ROM: CM8.3.2 by:Norbosz :) & LukiqqV7AIO+All2Ext2 by:Norbosz :)
« Reply #140 Dátum: 2011, 11 22, 15:53:35 »
Sziaszok! A napokban vásároltam egy ilyen táblát. Kérdéseim lennének.
1. A youtube-on csúszik a hang. erre van valami megoldás? Letöltött 720p-s mkv videok szaggatnak rajta. Milyen minőségű videókat játszik le? Esetleg valami vido converter tudtok ajánlani jó beállításokkal?
2. Telenoros mobil net van benne, és nem tudok torrentről tölteni. Nem indítja el. Wi-fi-n egyől szedi. Gondolom a telenor tiltotta le ugye? ezt lehet valahogy megbuherálni? ha igen akkor van bukás?
3. És nem tudom valaki találkozott-e a fifa10ben grafikai hibával. fehér a fű nálam.
 előre is köszi :)

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #141 Dátum: 2011, 11 22, 16:00:42 »
1. A youtube-on csúszik a hang. erre van valami megoldás? Letöltött 720p-s mkv videok szaggatnak rajta. Milyen minőségű videókat játszik le? Esetleg valami vido converter tudtok ajánlani jó beállításokkal?
2. Telenoros mobil net van benne, és nem tudok torrentről tölteni. Nem indítja el. Wi-fi-n egyől szedi. Gondolom a telenor tiltotta le ugye? ezt lehet valahogy megbuherálni? ha igen akkor van bukás?
3. És nem tudom valaki találkozott-e a fifa10ben grafikai hibával. fehér a fű nálam.

Üdv!

A mobilnetre tudok most mondani bármit is. Mennie kellene, így valóban a Telenor oldalán kell keresni a probléma megoldását. Nekem T-s kártyával ment.
A Youtube-ot, és a videót este tudom megnézni, a Fifa-hoz viszont nem tudok mit mondani.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #142 Dátum: 2011, 11 22, 18:37:26 »
Üdv!

A mobilnetre tudok most mondani bármit is. Mennie kellene, így valóban a Telenor oldalán kell keresni a probléma megoldását. Nekem T-s kártyával ment.
A Youtube-ot, és a videót este tudom megnézni, a Fifa-hoz viszont nem tudok mit mondani.

Na, megnéztem.
Youtube: Simán ment. Mind a kép, mind a hang akadásmentesen ment végig a lejátszás során. Próbáltam filmelőzetessel, videoklippel egyaránt.
Filmek: Kipróbáltam egy feliratos mkv-vel, 720p-s avival, és sima avival is. Olyan szépen vitte mindet, mint az asztali vagy a notebook. MX video player volt a lejátszó. Semmi konvertálás, ahogy volt, vitte.
Próbáld meg ezt a lejátszót.

Nem elérhető fRoOStzzZ

• Navigáció / Navigation: iGo8
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: i9000xwjph
« Reply #143 Dátum: 2011, 11 22, 23:52:25 »
Nem tudom melyik programot használod / használnád torrentre, de a tTorrentet nyomom S2-n
(S7-e azt most rendeltem meg)
A programban a beállításoknál /network alapértelmezettnek a wifi only van kipipálva. Ha átállítod vegyesre, akkor kell mennie mobilhálózatról is.
Szerintem less utána.

Nem elérhető tompoo

« Reply #144 Dátum: 2011, 11 23, 07:48:05 »

Marketből tedd fel a flash playert, szerintem az segíteni fog.
Esetleg használj másik média lejátszót. Pl: mobo player, rock player.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Nem elérhető Nahar

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Asus
  • PDA ROM: Nem tudom
« Reply #145 Dátum: 2011, 11 26, 15:47:29 »
Sziasztok!
Végig olvasva a topicot, maradt bennem pár kérdés:
- Semmit nem írtok a játékokról. 3D-s játékokkal hogyan boldogul? Ugyanis dilemmám, hogy ezt, vagy egy xTab-70/100-ast vegyek? xTab-okban nagyon erős a CPU és a VGA gyorsító. Szerintetek melyik a jobb választás?

- Autóban töltést hogyan oldjátok meg? Navigációhoz elengedhetetlen a menet közbeni töltés.

- Offroad navit milyet használtok? Pl. Navitel működik vele?

- Home Videok alapján nekem a Home widgets nem jön be, ez gond nélkül lecserélhető pl. a Launcherpro-ra? S utána már mozgatásra elfordul a home screen is?

- Apropó 3G sensor, illetve játék...  Nemrég írta valaki, hogy a 3G szenzor sebessége nem egy világbajnok. Játékoknál amelyek irányítása a 3G szenzorral végzi, nem okoz problémát ez a lassúság?

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #146 Dátum: 2011, 11 26, 17:36:22 »
Sziasztok!
Végig olvasva a topicot, maradt bennem pár kérdés:
- Semmit nem írtok a játékokról. 3D-s játékokkal hogyan boldogul? Ugyanis dilemmám, hogy ezt, vagy egy xTab-70/100-ast vegyek? xTab-okban nagyon erős a CPU és a VGA gyorsító. Szerintetek melyik a jobb választás?

- Autóban töltést hogyan oldjátok meg? Navigációhoz elengedhetetlen a menet közbeni töltés.

- Offroad navit milyet használtok? Pl. Navitel működik vele?

- Home Videok alapján nekem a Home widgets nem jön be, ez gond nélkül lecserélhető pl. a Launcherpro-ra? S utána már mozgatásra elfordul a home screen is?

- Apropó 3G sensor, illetve játék...  Nemrég írta valaki, hogy a 3G szenzor sebessége nem egy világbajnok. Játékoknál amelyek irányítása a 3G szenzorral végzi, nem okoz problémát ez a lassúság?

Üdv!

Autós töltés: egy darab univerzális autós töltővel és egy darab univerzális USB kábellel. Tökéletesen tölti.
Navigáció: Nem tudom, mit értesz offroad navi alatt, de a Sygic hibátlanul futott. APS-e jó, és pontos.
Today: cserélhető bármire, én ADW-t tettem fel, hibátlanul teszi a dolgát.

A játékos kérdéseidre nem tudok mit mondani, mert sem 3D-s, sem Giroszkópot igénylő játékot nem játszunk rajta. Viszont amit próbáltunk, az jól megy. (Angry Birds, Treasures of Montezuma, Platinum Solitaire, ilyesmik)
De aminek fordulnia kell az fordul is, csak nem mindig kapkodja el. :)
Összességében meg vagyunk vele elégedve, a fenti játékokra, és pl. e-book olvasásra hibátlan.

Nem elérhető Nahar

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Asus
  • PDA ROM: Nem tudom
« Reply #147 Dátum: 2011, 11 26, 17:43:49 »
Először is köszi a választ!
Tehát a kütyü tölthető USB-n keresztül is? Amiket eddig olvastam erről az nem volt egyöntetű vélemény.
Szivaros USB 500mA nem kevés? Állítólag a hálózati töltő 2A-el tölt.

Offroad alatt a terepi közlekedést értem, ehhez való szoftverrel és térképpel. Pl. Russa, Navtel.

Nem elérhető drmotto

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #148 Dátum: 2011, 11 26, 17:56:53 »
Először is köszi a választ!
Tehát a kütyü tölthető USB-n keresztül is? Amiket eddig olvastam erről az nem volt egyöntetű vélemény.
Szivaros USB 500mA nem kevés? Állítólag a hálózati töltő 2A-el tölt.

Offroad alatt a terepi közlekedést értem, ehhez való szoftverrel és térképpel. Pl. Russa, Navtel.

Nekem a notebookról is tölti. :) Nyilván jobb a hálózati, de megy az USB-ről is. Egyedül a romcserénél lényeges, hogy hálózatról töltődjön.
Így már értem, sosem próbáltam offroad navigációt, igény hiányában, így erről nem tudok nyilatkozni.

Nem elérhető lonestar

• PFC Fan
  • PDA: Kurva Anyátokat
  • PDA ROM: Kurva Anyátokat
« Reply #149 Dátum: 2011, 11 26, 21:30:36 »
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valakinek futnak-e a következő játékok és ha igen, akkor melyik verzió és hogy rootolt-e a készülék amin fut vagy nem:

9mm HD
Gangstar: Miami Vindication HD
N.O.V.A. 2 HD
Modern Combat: Sandstorm HD
Asphalt 6 HD

Illetve még az, hogy valaki megvásárolta-e a Gameloft oldaláról a 2 db S7-re támogatott játékot, az Assassin's Creed HD-t és a Hero of Sparta HD-t és hogy műküdnek is rendesen?