Nos kinyomoztam hogy mi a gondom.A droid alapból nem támogatja AdHoc (Peer toPeer) funkciót.
Állítólag android 3.0-tól már nincs ezzel gond.
Találtam a marketen egy progit amivel be lehet kapcsolni ezt a funkciót de root jog kell hozzá!
A kérdésem az lenne ha rootolom a masinát akkor azt vissza lehet csinálni? A garancia miatt ha oda kerülne a sor.
A rootolásra találtam infót de arra hogy hogyan lehet azt vissza csinálni arra nem.Vagy egy szoftverfrissítés azt is visszállítja?
Sziasztok!
Engem is érdekelne a dolog. Az eddigi tapasztalataim: SuperOneClick 1.7-el rootoltam, eztán a ZT-180 Adhoc Switcher-rel nem működik (valószínűleg azért, mert egy Zenith gépre készült a szoftver). Következőként megvettem a HydTech's adhoc wifit. Azzal sem működött, így azt vissza is adtam a gyártónak.
A nokiás telefonnal szeretném összehozni ezt a megoldást, ugyanis elég macerás a kártyát ki-be rakosgatni egyik gépből a másikba. Ehhez a JoukuSpot szoftvert használnám (jelenleg OVI Store-ben ingyen "megveheted" a premium verziót), ez is adhoc kapcsolatot tud biztosítani. Más eszköz (pl. PC) fel is tud rá csatlakozni.
Garancia kérdés: lehet unroutolni, úgyhogy szerintem egy ROM csere inkább garanciavesztés, mint a routolás, főleg, ha nem gyári ROM.
Örülnék, ha valaki találna erre megoldást.
Üdv: Cs.