0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
némi hekkeléssel lehet hogy menne, de kérdés hogy kinek van 100órája foglalkozni vele...
Azért lenne, egy két részlettel többet tud. Driver szinten kéne inkább mert ott lehet a azon fáradozni hogy jobb és szebb legyen a fényképező képe.
Nem a kamera appra gondoltam, hanem a többi Samsung appra. A kamera biztosan többet tud.
1 ficsör nekem azért hiányzik.a státusbáron ha az ujjaddal huzod akkor a fényerőt lehet nemautómata üzemmódban állítani. nah az igencsak hiányzik a cm7ből.meg az otg:) mert az egy nagy ficsőr:)
megint van uj verzio full-02 akkor wipe cache, meg wipe dalve és mehet is? :-)
Igen, de ha van premium rom managered és abban töltöd le, akkor fel is ajánlja.
neked van?You are not allowed to view links. Register or Login
A kamera miatt visszaraktam a DarkyROM2_XXKG2_ODEXED_BASE romot. Készítettem ugyanarról a helyről képet és megnéztem az asztali pc-men a 27"-os monitoron mindkettőt kinagyítva. Nem látok olyan különbséget, ami alapján ki tudnám jelenteni, hogy egyik jobb a másik rosszabb... Szinte azonos a minőségük.
Nemáááá......nálam olyan iszonyat képet csinált hogy felhördültem....kb mint egy 2mp vaku nélküli nokia teló.És én is pc-n néztem.
Dede. Szinte egyformák a képek minőségben. Néztem CM7 alatt az S2-nek a képernyőjén, hogy mi lehet a bajod vele, de nem láttam. Gondoltam kipróbálom gyári kamera appal is.Vissza is rakom a CM7-et, mert ez ahhoz képest zabálja az aksit.
Kétszer is felraktam a romot,másodjára akkor mikor azt mondtad hogy nálad jó,kipróbáltam,minden beállítást,külső szoftvert(camera360) de akkor is szar volt,totálisan zajosak a fotók
Ha van kedved hozzá, akkor próbáld ki a mostani verzióval.Egyébként milyen az a Cognition rom?
Dél környékén tettem fel,messzemenően nem isteniteném,de eddig nagyon jó.Gyors,gyári böngésző tökéletes,nem laggol,megy minden szépen.KG2-es alapú ninphetamine kernellel.
Aksi?
Hát ebből sokat nem lehet leszűrni....100%al raktam fel,beállítgatások, nyüstölés,kb 2 óra wifin,utána mostanig 3g-n,net max 20perc,mail kb 70 és 10 perc teló,most van 65%-on.
bluetott fejhalgatóval nem jo full1 rom, a legujabal müxik? 8-.
Nekem jó volt a Nokia fülessel, a legújabb kiadást még nem raktam fel.
Bocsi h 2x beirtam, de az elsöt nem látam h sikerült beirni :-) Nokia NBH505 felhallgatoval tuti h nem szol :-( csatlakozni csatlakozik pedig :-( Samu romal egyböl megszolalt.