Nem rossz ez a CM7, de van még mit belőni rajta. Nekem a MIUI után maga a felülete, kezelhetősége nagyon silánynak tűnik. A status bart lehúzva, pedig sírva menekültem vissza a MIUI-hoz, mert már annyira hozzászoktam . A témázhatósága az apk buherálásokból áll, ami azért jócskán körülményesebb.
Én már csak abban bízok, hogy egyszer lesz hivatalos és stabil MIUI ROM
Megszenvedni én is megszenvedtem vele, Darkyra nem ment fel, összeakadtak a recoveryk, aztán wipe meg anyámkínja után felkúszott, de csak állt a Galaxy S II képernyőn. Restore-oltam a gyári KI3-mat, aztán arra toltam fel mindenféle wipe után, és akkor se bootolt. Kicsit már zabos voltam, de láttam már ilyet, úgyhogy letöltöttem egy nightlyt, azzal elindult, utána toltam rá a stable-t.
Én nem szeretem az ADW launchert, úgyhogy TW launcherrel nyomom (apk-ban szó nélkül feltelepül). A theme chooser pedig frankó, a marketből tölthetők témák cm7 theme-re rákeresve. Plusz szintén a piacról tölthető egy másik theme chooser nevű app, ahol rengeteg téma található, marketre vagy xda-ra mutató direkt linkkel, nagyon hasznos. Metamorphot még nem próbáltam, de majd megnézzük.
Nekem egyelőre az aksiidő kiváló! Eddig semmivel nem bírta ilyen jól, pedig ugyanazok futottak, mint máskor.
Ami zavar, az a hangos telefonbeszédhang, minimumon is üvölt...