2024, 11 28, 21:00:12

Szerző Téma: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II  (Megtekintve 46962 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
Re: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
« Reply #250 Dátum: 2011, 08 16, 14:59:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ahaaa. Én is a beállításokban az az első, amit kikapcsolok, de én csupán azért mert valóban idegesít  :oops: :D

nemcsak ott hanem hivásnál sem rezeg sajnos.

mostanra korrigálva lett a 24 release-el.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #251 Dátum: 2011, 08 16, 15:25:50 »
Egy hír a CM7 világából :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
« Reply #252 Dátum: 2011, 08 16, 20:46:48 »

nemcsak ott hanem hivásnál sem rezeg sajnos.

mostanra korrigálva lett a 24 release-el.

Ott sem érdekel a rezgés... :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #253 Dátum: 2011, 08 16, 21:32:18 »
Most futok neki harmadszor. >:( Másnál sem látja a 24-es a külső sd-t? :hmm:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #254 Dátum: 2011, 08 16, 21:55:07 »
Most futok neki harmadszor. >:( Másnál sem látja a 24-es a külső sd-t? :hmm:
Kezdtem elölről a KG6-tól. De nem látja.
Ez így egy FOS! >:( >:(

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #255 Dátum: 2011, 08 16, 22:19:43 »
Adva van egy vas, ez az SGSII. Immár négy hónapja adott a hardver tehát! És itt van egy állítólag szuper fejlesztő csapat. (a vezérüket épp most alkalmazta a Samsung!)
Szóval mitől is olyan k**va jó ez a fejlesztő brigád, ha még ma a 24.!!! variációban sem tudnak alapvető hibák nélküli romot összehozni???
 >:( >:(
A tökéletesen működőt már nem is kérem számon!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #256 Dátum: 2011, 08 16, 22:43:50 »
Jelen pillanatban a /mnt/emmc mappában található a külső sd. ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #257 Dátum: 2011, 08 16, 22:48:22 »
Akkor jelen pillanatban ló***rt sem ér ez a rom.
Majd ha normális lesz, hogy a szalonból olyan autóval gurulok ki, aminek a tetejére van rögzítve a vezetőülés, akkor fogom értékelni az ilyen fércműveket! ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #258 Dátum: 2011, 08 16, 22:51:25 »
Majd ha normális lesz, hogy a szalonból olyan autóval gurulok ki, aminek a tetejére van rögzítve a vezetőülés, akkor fogom értékelni az ilyen fércműveket! ;)
De azért az megnyugtató, hogy nem kötelező használni :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #259 Dátum: 2011, 08 16, 23:01:53 »
De azért az megnyugtató, hogy nem kötelező használni :)
És az is, hogy negatívumokat is lehet ide írni minden következmény nélkül. ;)
Egyébként az, hogy valami nem működik általában úgy derül ki, hogy kipróbálja az ember. És talán az sem ördögtől való gondolat, hogy ha egy sztárolt fejlesztő csapattól többet, sokkal többet vár el a magamfajta egyszerű felhasználó.
Másodszor próbálom ezt a romot és még mindig jóval a léc alatt ugrik. És már megbocsásson az ég az elvárásaimért, de amíg nem működik minden alapvető dolog hibátlanul rajta, addig egy magamfajta egyszerű felhasználónak használhatatlan. Még akkor is, ha mégolyan szépeket írogat róluk mindenki.
Jó dolog Rom-okat próbálgatni! De mindemellett rossz dolog rossz Rom-okat próbálni!
De teljesen igazad van! Mindez nem kötelező! :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #260 Dátum: 2011, 08 16, 23:10:01 »

elképzelve a szitudat megszakadtam a röhögéstől! :D Istenkirály a szöveged ! :taps: :D :ok: :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #261 Dátum: 2011, 08 16, 23:15:10 »
Egyébként az, hogy valami nem működik általában úgy derül ki, hogy kipróbálja az ember. És talán az sem ördögtől való gondolat, hogy ha egy sztárolt fejlesztő csapattól többet, sokkal többet vár el a magamfajta egyszerű felhasználó.
Másodszor próbálom ezt a romot és még mindig jóval a léc alatt ugrik. És már megbocsásson az ég az elvárásaimért, de amíg nem működik minden alapvető dolog hibátlanul rajta, addig egy magamfajta egyszerű felhasználónak használhatatlan. Még akkor is, ha mégolyan szépeket írogat róluk mindenki.
Jó dolog Rom-okat próbálgatni! De mindemellett rossz dolog rossz Rom-okat próbálni!
Írjad csak nyugodtan, de én azért arra is kíváncsi vagyok, hogy mi a gond a gyári rommal, vagy mitől lesz sokkal jobb a cyannal, hogy már ennyire türelmetlenül várod a tökéletes cyan romot :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #262 Dátum: 2011, 08 16, 23:30:11 »
Írjad csak nyugodtan, de én azért arra is kíváncsi vagyok, hogy mi a gond a gyári rommal, vagy mitől lesz sokkal jobb a cyannal, hogy már ennyire türelmetlenül várod a tökéletes cyan romot :)
O->- Azért elég eltérő fogalmaink vannak a "türelmetlenségről"! :D Mint írtam, négy hónapos a hardver! De a fentebb belinkelt cikkből az is kiderül, hogy a samsung-tól ingyen kaptak SGSII-eket, hogy fejleszenek!
Miközben már a lőtéri kutya is működő romokat csinál, sőt páran már bele is untak, aközben ez a "világsztár" csapat itt csetlik-botlik a marha gyors és energia, valamit memória takarékos művével aminek az az egyetlen (és ezek szerint szerinted bocsánatos) hibája, hogy nem működik megfelelően egy szimpla felhasználó elvárásaihoz képest! :D
A KG6-ost azért írtam, mert miután harmadszor sem ment a 24-es, negyedszer és utoljára mindent ledaráltam és feltettem a gyárit és arra próbáltam a ciánt! De így se volt jó.
Hátennyi! De ez tényleg csak egy vélemény s mint ilyen kb. ennyit is ér.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #263 Dátum: 2011, 08 16, 23:38:14 »

Ugye tudod a nagy fikázás közben, hogy ez a rom ezen a készüléken beta állapotban van és még rengeteg rajta a tennivaló? Majd ha már lesz RC kiadás, abban már minden a helyén lesz. ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #264 Dátum: 2011, 08 16, 23:43:33 »
O->- Azért elég eltérő fogalmaink vannak a "türelmetlenségről"! :D Mint írtam, négy hónapos a hardver! De a fentebb belinkelt cikkből az is kiderül, hogy a samsung-tól ingyen kaptak SGSII-eket, hogy fejleszenek!
Miközben már a lőtéri kutya is működő romokat csinál, sőt páran már bele is untak, aközben ez a "világsztár" csapat itt csetlik-botlik a marha gyors és energia, valamit memória takarékos művével aminek az az egyetlen (és ezek szerint szerinted bocsánatos) hibája, hogy nem működik megfelelően egy szimpla felhasználó elvárásaihoz képest! :D
A KG6-ost azért írtam, mert miután harmadszor sem ment a 24-es, negyedszer és utoljára mindent ledaráltam és feltettem a gyárit és arra próbáltam a ciánt! De így se volt jó.
Hátennyi! De ez tényleg csak egy vélemény s mint ilyen kb. ennyit is ér.
Tudtommal csak készülékeket kaptak, egyéb támogatást a Samsungtól nem.
A többi lőtéri kutya samsung rom alapokkal dolgozik, az azért sokkal egyszerűbb feladat :)
Emlékszem, amikor tavaly februárban megkaptam a Nexus One-t, fél nap után cyan rom volt rajta. Ég és föld volt a különbség. SGS2-nél nem érzem azt a vágyat, hogy mielőbb lepucoljam róla ezt a gyárit, mert működik rendesen, a Nexusnál ezt nem mondhattam el, pedig az ugyebár googlephone volt. Emiatt kérdeztem rá a türelmetlenséged okára, és gondoltam felsorolsz sok olyan problémát, amit majd csak a cyan old meg :) 

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #265 Dátum: 2011, 08 16, 23:48:23 »
Ugye tudod a nagy fikázás közben, hogy ez a rom ezen a készüléken beta állapotban van és még rengeteg rajta a tennivaló? Majd ha már lesz RC kiadás, abban már minden a helyén lesz. ;)
Na azt várom én! :D
De nehogy már én magyarázkodjak monjuk "fikázás" ügyben! :D Csak megnyugtatlak, hogy tapasztalatot írtam le.
Vagy van a "családban" ciános "alkotó", akit védeni kell a magamfajta "gonosz" kritikustól?
Majd később valamikor megint megpróbálom! :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #266 Dátum: 2011, 08 16, 23:51:53 »
Tudtommal csak készülékeket kaptak, egyéb támogatást a Samsungtól nem.
A többi lőtéri kutya samsung rom alapokkal dolgozik, az azért sokkal egyszerűbb feladat :)
Emlékszem, amikor tavaly februárban megkaptam a Nexus One-t, fél nap után cyan rom volt rajta. Ég és föld volt a különbség. SGS2-nél nem érzem azt a vágyat, hogy mielőbb lepucoljam róla ezt a gyárit, mert működik rendesen, a Nexusnál ezt nem mondhattam el, pedig az ugyebár googlephone volt. Emiatt kérdeztem rá a türelmetlenséged okára, és gondoltam felsorolsz sok olyan problémát, amit majd csak a cyan old meg :)
Nekem is imponál az a sok szép, amiket írnak. Pont ezért próbálom időről-időre. Remélem megjön majd a működő is! :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
« Reply #267 Dátum: 2011, 08 17, 00:12:19 »
Na azt várom én! :D
De nehogy már én magyarázkodjak monjuk "fikázás" ügyben! :D Csak megnyugtatlak, hogy tapasztalatot írtam le.
Vagy van a "családban" ciános "alkotó", akit védeni kell a magamfajta "gonosz" kritikustól?
Majd később valamikor megint megpróbálom! :D

Szó sincs erről, csupán egy erősen beta állapotban levő romról írtál úgy, mintha az már kész lenne. Legalábbis az "elvárásaid" ezt mondják nekem.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
Re: Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
« Reply #268 Dátum: 2011, 08 17, 00:14:01 »
Szó sincs erről, csupán egy erősen beta állapotban levő romról írtál úgy, mintha az már kész lenne. Legalábbis az "elvárásaid" ezt mondják nekem.
Minden esetre várom a frankót! :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
« Reply #269 Dátum: 2011, 08 17, 00:25:05 »
Minden esetre várom a frankót! :D

Lesz még addig pár Nightly...
Mindenesetre én most felraktam ezt a romot. A Batista70-ről váltottam, aminek a kamera appjával volt az a bajom, hogy a képek közepén nagyon erősen látszott a már korábban több helyen kitárgyalt rózsaszín folt.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: Re: Re: Re: [ROM] CyanogenMod 7 for Samsung Galaxy S II
« Reply #270 Dátum: 2011, 08 17, 07:09:04 »
Lesz még addig pár Nightly...
Mindenesetre én most felraktam ezt a romot. A Batista70-ről váltottam, aminek a kamera appjával volt az a bajom, hogy a képek közepén nagyon erősen látszott a már korábban több helyen kitárgyalt rózsaszín folt.
Hát igen, ha elnézzük a többi készülékekre a nightly verziókat több százig is elmennek, mire kijön az RC, majd ebből is jönnek a frissítések :)

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #271 Dátum: 2011, 08 17, 07:20:14 »
Adva van egy vas, ez az SGSII. Immár négy hónapja adott a hardver tehát! És itt van egy állítólag szuper fejlesztő csapat. (a vezérüket épp most alkalmazta a Samsung!)
Szóval mitől is olyan k**va jó ez a fejlesztő brigád, ha még ma a 24.!!! variációban sem tudnak alapvető hibák nélküli romot összehozni???
 >:( >:(
A tökéletesen működőt már nem is kérem számon!
Én sem akarok elmenni a szidalmazás mellett, mert ha utána nézel a brigádnak, számos telefonon szinte csak ezt a fajta ROM-t használják.
Mellesleg azt te honnan tudod, hogy maga a Samsung fejlesztő brigádja mennyit ült a telefonon, amikor már a kezükben volt a hardver?

Más az ha valaki pénzért teszi ezt és ez a hivatása vagy hazaér valaki 12 óra munka után és nekiül hobbiból egy szuper készülékre megfelelő android ROM-t gyártani, majd ehhez adj 30 embert.
Azért az jelenthet valamit ha már a Samsung is elismeri a munkájukat és ne emlegesd őket a különböző gyári ROM-kból főzött emberek munkájával. Ez utóbbiak szinte 0 programozással készítik ezeket, az előző említett csapat pedig szinte csak programozva gyártja a ROM-jait...

Én is raktam már fel ezt a ROM-t és leírtam a negatív tapasztalataimat korábban, csak az nem mind1 hogyan tesszük ezt közzé :ok:

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #272 Dátum: 2011, 08 17, 07:55:50 »
A fenti "jogvitához" csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a romolás, valahol itt kezdődik, a Cianogen modnál. A többit nem nevezném romolásnak, mert nem más, mint az adott Samsung firmware átszinezése, egy-két plussz alkalmazás és animáció belepakolása, szkriptek átírogatása, Magyarul, a gyári szoft kicsi módosítása!

A Cianogen merőben nem Samsung szoftver, de ez látszik is a használata közben. Nos még így alfa állapotban is a gyárihoz képest tökéletesen gyors, sima, lagmentes, és tényleg kevesebb szufla kell neki. A memóri kártyát látja a Galéria, a videó alkalmazás, a többit meg amit eddeig a külső sd-n kezeltem, pl excell táblák, azt áthelyeztem a belsö sd-re, és megy minden rendesen!!  :ok:

Én ugy döntöttem, hogy soha nem fogok más romot használni!!!!  :taps:

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #273 Dátum: 2011, 08 17, 08:18:27 »
....

Én ugy döntöttem, hogy soha nem fogok más romot használni!!!!  :taps:
És gondold el, ez még csak béta.

Egyébként most én is úgy döntöttem h kitartok a projekt mellett, mégha szembeütközök is egy pár hibával és ehhez készítem majd a témám is :P.

Nekem sincs szükségem a főzött romokra, mert a gyári romnak sincs az égvilágon semmi baja. Viszont a Cyanogen az cyanogen :)

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #274 Dátum: 2011, 08 17, 08:24:24 »
Na és én még annyit tennék hozzá a fentiekhez, hogy a CM7 jelenlegi állapotában wifin keresztül egy win7-es megosztott hálózati mappából akadás mentesen, azaz folyamatosan játsza le a HD filmet. Pár gyári alapú rom járt már a készülékemen, de egyiken sem volt ez így. Na nem mintha ez olyan fontos lenne számomra, mert nem az, nem nézek filmeket az S2-n, de valamit azért elárul ez az apróság. :)