0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Az első linknél tényleg zavaró hogy legfelül ott egy rom ami nem az SGS2-é You are not allowed to view links. Register or Login
Az volt a baj, hogy az 1hsz-ből a Darky letöltési oldalon erre kattintottál:Keresi a legújabb verzió? Letöltés DarkyROM_JVR_10.3.zip (215,9 MB)Ez a link az I9000 Darky romokhoz visz. Neked ezt kell lrtölteni:DarkyROM2_KI3_Base.zip 2011/09/24 364,9 MB
Pedig a héten szabin vagyok, úgyhogy ki vagyok pihenve. Lehet, hogy túlzottan is.Lap tetején klikkeltem, ott volt a hiba szerintem.
Ez? Looking for the latest version? Download DarkyROM_JVR_10.3.zip (215.9 MB)No igen. Szerinted írjam külön oda az első hsz-be, hogy a reklámcsíkok nem biztos hogy az sgs2-re vonatkoznak? Figyeljetek a fájlnévben lévő verziószámra?
Ezt most miért nekem írod
Mert kérem a véleményedet. Beírjam vagy ne írjam?
Kedves uram Csak azt bénáztad el hogy az i9000-es romot akartál feltenni az i9100-ra Ha már így nekiálltál a romolásnak akkor tedd ezt:1. Vasat feltöltöd 100%-ra2. Tedd fel Odin-al a gyári You are not allowed to view links. Register or Login-el3. Rootold a You are not allowed to view links. Register or Login-el (én ez utána csinálni szoktam egy CWM Backup-ot)4. Másold a You are not allowed to view links. Register or Login-at a belső SD-re és mehet fel recoveryből (ez után is szoktam csinálni egy CWM Backup-ot)5. Látom Anzo romja volt fent a You are not allowed to view links. Register or Login-al, ezt most is felteheted ha tetszett 6. És You are not allowed to view links. Register or Login még egy okosság ha kell
3. Odinnal hova kell betallózni a CF-Root-SGS2_XX_OXA_KI3-42-v4.2-CWM4 -et?Pipa hol ne legyen? KI3 fent van.
Az utóbbi két oldal átnézése után nyomatékosan javaslom az első post (és a gyik, meg a satöbbi) részletes elolvasását!
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm Lacus_ a türelmedet, és a képet!
Első hozzászólás itt a topicban...különben én is erről frissítettem. Lényeg,hogy rootolt legyen.
Nekem nem megy fel a DarkyKI3! Elkezdi telepíteni,de a negyedénél megáll. E:signature verification failed felirat jelenik meg
Milyen rootos kernelt tettél fel? Ugye nem az install update.zipre nyomtál, hanem az install zip from sd-re?
CF Root-sgs2_xw_NEE KI4-42-v4.2-CWM4-el rootolva és Darky2rom tools-sal indítottam el
Wipe-ot bepipáltad? A fájl mérete nálam: 356301KB Melyik bootloaderes KI4-et tetted fel?
Wipe bepipálva,és a méret is az,amit írtál azt nem tudom melyik bootloaderes
Más ötletem nincs, tegyél fel odinnal egy gyári ki3-ast. Az sd-n lévő fájl mérete is akkora, ugye?
Igen,akkora amit írtál. Honnan tudok letölteni gyári romot? vodás az sgs2 Kies-sel frissítettem XWKI4 re
Szia.Amikre én gondolok: 1 Ez megvolt? "jelöld be a wipe-ot, kernelt, modemet.... "2.Én egy speedmod kernelre tettem fel (Asszem a t40-re)3.Gyári Rom ha mégsem menne (KI3-asig van itt): You are not allowed to view links. Register or Login
A bootloadert is cseréljem le?tar.md5 file ez jó,nem csak tar-nak kell lennie?