2024, 11 28, 23:33:29

Szerző Téma: [ROM] 2.3.6 DarkyROM2 XXKL1 BASE  (Megtekintve 50630 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: [ROM] 2.3.4 DarkyROM2 XXKG1 BASE
« Reply #175 Dátum: 2011, 07 26, 13:54:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt a progit ismerem, a Darky KG2-öt ezzel raktam fel, de az deodexelt rom volt és témázhattam.  :hmm:

Tényleg nagyon jó szines lett, nekem is tetszik.  :taps: :taps:

De hogy választom ki, hogy deodexelt rom legyen ???  :hmm:
Nos akkor.  Nem lehet sehol kiválasztani. eldöntöd melyiket akarod feltenni. Az egyik odexes a másik deodexelt.

Odexes rom:
Felrakás előtt bemásoltam a képeket az apk-kba. Feltettem a szokásos módon a romot, szépen elindult, a módosított ikonok megvannak, root explorerrel megnéztem az odex file-ok ott vigyorognak a system/app-ban.
Nagyon gyorsan bebootolt felrakás után.  Az akkukijelzőt nem néztem  :oops:

Converter:
Felrakás előtt a képeket itt is bemásoltam az apk-kba.  Feltettem CWM-ből. A módosított képeket az akkukijelző kivételével megette szépen itt is.  Eltűntek az odex fájlok a system/app-ból.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Lacus_

• Vendég
« Reply #176 Dátum: 2011, 07 26, 13:58:29 »
Nos akkor.  Nem lehet sehol kiválasztani. eldöntöd melyiket akarod feltenni. Az egyik odexes a másik deodexelt.

Odexes rom:
Felrakás előtt bemásoltam a képeket az apk-kba. Feltettem a szokásos módon a romot, szépen elindult, a módosított ikonok megvannak, root explorerrel megnéztem az odex file-ok ott vigyorognak a system/app-ban.

Converter:
Felrakás előtt a képeket itt is bemásoltam az apk-kba.  Feltettem CWM-ből. A módosított képeket az akkukijelző kivételével megette szépen itt is.  Eltűntek az odex fájlok a system/app-ból.
Ahogy néztem Darky az aksijelzéshez nem nyúlt, vagy ha igen, akkor is csak 5-össével emelkedik a % :oops: :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #177 Dátum: 2011, 07 26, 14:08:20 »
Ahogy néztem Darky az aksijelzéshez nem nyúlt, vagy ha igen, akkor is csak 5-össével emelkedik a % :oops: :oops:

Nem, de itt van ez: You are not allowed to view links. Register or Login
Szépen építsd bele a romba mielőtt felteszed.
Én az update.zipemet csinálom éppen ezekkel :) 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

horizotya

• Vendég
« Reply #178 Dátum: 2011, 07 26, 14:57:27 »
Pontosan hova kell betenni és elötte ki kell venni valamit (régit)?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #179 Dátum: 2011, 07 26, 15:46:49 »
No készen van:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Az update.ziptől meghalt a statusbarom, úgyhogy másik irányt vettem.

A moddolt batterykijelzéses zipből kiszedtem a framework-res és a systemui.apk-kat. Ezekbe betettem a saját képeimet. Megnyitottam a deodexelt darky romot (converter) belehúztam a gmail, mms, systemui, framework apk-kat, becsuktam, és utána feltettem CWM-ből a romot. Most jó a százalékonkénti kijelzés is. 

Lacus_

• Vendég
« Reply #180 Dátum: 2011, 07 26, 15:54:07 »
No készen van:

A moddolt batterykijelzéses zipből kiszedtem a framework-res és a systemui.apk-kat. Ezekbe betettem a saját képeimet. Megnyitottam a deodexelt darky romot (converter) belehúztam a gmail, mms, systemui, framework apk-kat, becsuktam, és utána feltettem CWM-ből a romot. Most jó a százalékonkénti kijelzés is.
Na ez az, nem voltál itthon, ezzel szenvedünk már egy hete :oops:
A zip-ben van egy settings mappa is és nemtudni minek és miért és egyáltalán kell-e  :hmm: :hmm: :oops:
Ne örülj még előre, én is ezt tettem és jöttek a gondok, pl nemtudtam megnyitni a beállításokban a hang- kijelző kényzerbezárás, a videólejátszás nem indult, meg még pár ilyen apróság :hmm: :oops:

Szerk: Neked még az a régi sms ikonjaid vannak ??? Így szebbek ;) ;)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #181 Dátum: 2011, 07 26, 17:08:18 »
Na ez az, nem voltál itthon, ezzel szenvedünk már egy hete :oops:
A zip-ben van egy settings mappa is és nemtudni minek és miért és egyáltalán kell-e  :hmm: :hmm: :oops:
Ne örülj még előre, én is ezt tettem és jöttek a gondok, pl nemtudtam megnyitni a beállításokban a hang- kijelző kényzerbezárás, a videólejátszás nem indult, meg még pár ilyen apróság :hmm: :oops:

Szerk: Neked még az a régi sms ikonjaid vannak ??? Így szebbek ;) ;)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
köszi az sms képeket, tényleg szebbek ;)

Végignéztem amiket írtál, megy a videó, hang, százalékonkénki kijelzés. Ami érdekes lehet, hogy a videó álló módban indul el, ilyet még sose tapasztaltam  :shock: Alapból ki van kapcsolva nálam a forgatás, mert főleg állítva szeretem használni, de a filmek eddig mindig fekvő módban indultak így is, most állva indulnak. Ez gáz.
Én csak az sms, gmail apkkat módosítom, valamint a frameworköt és a systemuit, semmi mást. Talán azért nem tapasztalok olyanokat mint Te ;)
Azzal a system mappában lévő fájllal nem csináltam semmit, mivel csak kiszedtem a két apkt a csomagból és betettem a rom zipjébe módosítás után.
Eddig semmi nem fczett megmaradt mindenem, új market is, pedig párszor ráengedtem a rom zipeket, mert a saját skines zipemtől meghalt a statusbar. Ez a videólejátszó viszont bosszant most...

Nem elérhető mviktor

• Nem: Férfi
  • Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #182 Dátum: 2011, 07 26, 17:24:22 »
No készen van:

Pati nem vagy kicsit madár függő?  :D :D
Amúgy szép lett tetszik  :ok:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Lacus_

• Vendég
« Reply #183 Dátum: 2011, 07 26, 17:55:24 »
köszi az sms képeket, tényleg szebbek ;)

Végignéztem amiket írtál, megy a videó, hang, százalékonkénki kijelzés. Ami érdekes lehet, hogy a videó álló módban indul el, ilyet még sose tapasztaltam  :shock: Alapból ki van kapcsolva nálam a forgatás, mert főleg állítva szeretem használni, de a filmek eddig mindig fekvő módban indultak így is, most állva indulnak. Ez gáz.
Én csak az sms, gmail apkkat módosítom, valamint a frameworköt és a systemuit, semmi mást. Talán azért nem tapasztalok olyanokat mint Te ;)
Azzal a system mappában lévő fájllal nem csináltam semmit, mivel csak kiszedtem a két apkt a csomagból és betettem a rom zipjébe módosítás után.
Eddig semmi nem fczett megmaradt mindenem, új market is, pedig párszor ráengedtem a rom zipeket, mert a saját skines zipemtől meghalt a statusbar. Ez a videólejátszó viszont bosszant most...
Többi 2.3.3 romnál is azok az apk vannak módosítva mint ennél de ez a 2.3.4 valahogy cicázik velem :hmm: >:(
Ezért tettem vissza a KF3-at, stabil és nagyon jó az akku ideje.
A két témát le is szedtem a színezés oldalamról míg nem lesz tökéletes :oops:
A videó nekem is vagy álló helyzetben idult vagy else indult :hmm: Foggalmam sincs mi csinálta :hmm: :oops:

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #184 Dátum: 2011, 07 26, 18:37:40 »

Odexes rom:

Converter:
Felraktam  :ok:, sikerült  :taps:, köszönöm  O->- O->- tudtam, hogy rád számíthatok Darky ügyben.  ;) ;)

Most úgy döntöttem, hogy módosítom még az sms és a gmail képeket is, megkeresem Lacus _ képeit, mostmár gyorsan megy a kép csere, ha megtalálom, tovább szépítgetem.  :D :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #185 Dátum: 2011, 07 26, 18:49:32 »
Felraktam  :ok:, sikerült  :taps:, köszönöm  O->- O->- tudtam, hogy rád számíthatok Darky ügyben.  ;) ;)

Most úgy döntöttem, hogy módosítom még az sms és a gmail képeket is, megkeresem Lacus _ képeit, mostmár gyorsan megy a kép csere, ha megtalálom, tovább szépítgetem.  :D :D :D
Te nem ezt a gmail képet használod ???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #186 Dátum: 2011, 07 26, 20:43:08 »
Felraktam  :ok: , sikerült  :taps: , köszönöm  O->- O->- tudtam, hogy rád számíthatok Darky ügyben.  ;) ;)

nalad jo a root? Van su ikonom, felugrik az engedelykero ablak, de a busybox es a rommanager azt irja nem rootolt. A root explorerben nincs mount rw gomb, pedig a suban ott a root explorer. Valami gaz van, keresek cf root kernelt kg3-hoz.

Szerk: You are not allowed to view links. Register or Login feltettem, most jó a root... Emlékszem, hogy korábban is volt bajom ezzel, persze nem emlékszem akkor mit tettem  :hmm: 

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #187 Dátum: 2011, 07 26, 20:55:00 »

A videó nekem is vagy álló helyzetben idult vagy else indult :hmm: Foggalmam sincs mi csinálta :hmm: :oops:
Kiszedtem a KG1 romból a videoplayer.apk-t, felülírtam vele a mostanit, most fekvő módban indulnak a filmek.
Ha kellene valakinek ide feltettem, az elejéről töröljétek a KG1-et (tudom hogy evidens, de sosem lehet tudni  ;): You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #188 Dátum: 2011, 07 26, 21:28:46 »
nalad jo a root? Van su ikonom, felugrik az engedelykero ablak, de a busybox es a rommanager azt irja nem rootolt. A root explorerben nincs mount rw gomb, pedig a suban ott a root explorer. Valami gaz van, keresek cf root kernelt kg3-hoz.

Szerk: You are not allowed to view links. Register or Login feltettem, most jó a root... Emlékszem, hogy korábban is volt bajom ezzel, persze nem emlékszem akkor mit tettem  :hmm:
Igen, nekem se volt jó, én is ezt raktam fel.  :taps: :taps:

Beakartam rakni egy Darky-s bootanimációt, és a root explorer nem váltott át. én is így vettem észre.  :D :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #189 Dátum: 2011, 07 26, 21:45:49 »
Kiszedtem a KG1 romból a videoplayer.apk-t, felülírtam vele a mostanit, most fekvő módban indulnak a filmek.
Ha kellene valakinek ide feltettem, az elejéről töröljétek a KG1-et (tudom hogy evidens, de sosem lehet tudni  ;): You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, működik nálam is  :taps: :taps:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #190 Dátum: 2011, 07 26, 21:49:59 »
Sziasztok !

A kezdő hozzászólásban KG3 van. A profilotokban senkinek sem . Most arról megy itt a diskurzus ?? ;)
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #191 Dátum: 2011, 07 26, 22:03:47 »
Sziasztok !

A kezdő hozzászólásban KG3 van. A profilotokban senkinek sem . Most arról megy itt a diskurzus ?? ;)
Roppantmód restellem, máris javítom.  :oops:
Első hszt még nem, amig gondok vannak vele.
Arról megy a diskurzus egyébként :)

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #192 Dátum: 2011, 07 26, 22:06:08 »
Roppantmód restellem, máris javítom.  :oops:
Első hszt még nem, amig gondok vannak vele.
Arról megy a diskurzus egyébként :)

Köszi  :)
Mennyivel diplomatikusabb voltam, mint a javítsd a profilod lszi. Nem ? :D
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #193 Dátum: 2011, 07 26, 22:06:55 »
Javították a rootot, új kernel van:

KG3 base:

Szerk: én már nem rakom újra, majd ha lesz valami nagyobb újdonság, mint a javított root, azt már megoldottam.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #194 Dátum: 2011, 07 26, 22:07:37 »
Köszi  :)
Mennyivel diplomatikusabb voltam, mint a javítsd a profilod lszi. Nem ? :D
Lassan beállhatsz Staffnak ilyen kifinomult társalgási stílussal :)

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #195 Dátum: 2011, 07 26, 22:10:37 »
Lassan beállhatsz Staffnak ilyen kifinomult társalgási stílussal :)

Aztán küldözgetném a pironkodó arcot, hogy semmihez nem értek :oops:

Szerk:
Pati !A base .zip is update lett. Akkor most ez no wipe és működik minden? Eddig KG-s rom egyszer volt fent de visszaálltam a profilomban lévőre nem tetszett. Most így már használod majd pár napig ? Vagy annyira elégedett?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #196 Dátum: 2011, 07 26, 22:31:17 »
Aztán küldözgetném a pironkodó arcot, hogy semmihez nem értek :oops:

Szerk:
Pati !A base .zip is update lett. Akkor most ez no wipe és működik minden? Eddig KG-s rom egyszer volt fent de visszaálltam a profilomban lévőre nem tetszett. Most így már használod majd pár napig ? Vagy annyira elégedett?

No wipe, és gondolom hogy működik minden :) Még az update előtti van fent nekem, talán holnap felteszem.
Tedd fel előtte a Marketből a DarkyROM2-t, ott beállíthatod, hogy wipe vagy no wipe legyen, de alapból ki van x-elve a wipe a progiban, tehát no wipe. Érthető ugye? :D

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #197 Dátum: 2011, 07 26, 22:37:19 »

No wipe, és gondolom hogy működik minden :) Még az update előtti van fent nekem, talán holnap felteszem.
Tedd fel előtte a Marketből a DarkyROM2-t, ott beállíthatod, hogy wipe vagy no wipe legyen, de alapból ki van x-elve a wipe a progiban, tehát no wipe. Érthető ugye? :D

Elméletben értem Ez mindig így szokott lenni :) Nézzük a gyakorlatot

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #198 Dátum: 2011, 07 26, 23:10:21 »
Javítottam én is a profilt  :oops:

Ha a marketről leszeded a progit, gyakorlatban is érteni fogod, nagyon szép szines lett és még azt is beállíthatod, egyesével, hogy mely programok nem kellenek.  :taps: :taps:
Ötletes program  :ok:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #199 Dátum: 2011, 07 26, 23:12:11 »

Feltettem.

A satusbar elég egyszerű a cigaloise-hoz képest. Mára ennyi talán elég is volt. Majd holnap megnézem , hogy kell csinosítani:)