2024, 11 26, 02:55:32
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!  (Megtekintve 146058 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
Re: Re: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!
« Reply #350 Dátum: 2012, 08 15, 12:04:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
én is meglepődtem, de már rég nem azért romolok, mert muszáj, hanem mert élvezem ;)

szerintem ezzel nem vagy egyedül:) tegnap én is visszatértem a szenzáción gyári romra... pedig sokkal lassabb mint a ViperS- volt:D

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
Re: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!
« Reply #351 Dátum: 2012, 08 16, 15:16:29 »

stock nosztalgia :)

egyébként azért, mert igen fontos hívásokat vártam/várok a napokban, szóval nem engedhettem meg magamnak az instabilitást.

ext 4, cf-root kernel játszik, más móka nincs most :)

meg kell, hogy mondjam, igen kellemesen gyors és gördülékeny az élmény

Milyen érdekes, hogy én is a napokban léptem vissza a stock JW5-re, sema kernellel. Gyári rom, semmi mod és tök jól működik. Kicsit lassabb, kevésbbé alakítható, de meg lehet szokni, hogy kevesebb felhasználói élményt ad. Viszont -eddig-nagyon stabil .

masaya

• Vendég
« Reply #352 Dátum: 2012, 08 18, 16:23:49 »
Az IMEI gond megoldva hála VeszkaGSM-nek, itt is köszönöm neki.
 :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #353 Dátum: 2012, 08 20, 18:18:36 »
Milyen érdekes, hogy én is a napokban léptem vissza a stock JW5-re, sema kernellel. Gyári rom, semmi mod és tök jól működik. Kicsit lassabb, kevésbbé alakítható, de meg lehet szokni, hogy kevesebb felhasználói élményt ad. Viszont -eddig-nagyon stabil .

holnap megyek vissza én is JW5-re az sgs-el:) eddig annak volt a legjobb a fogyasztás/gyorsaság aránya nálam:)

Nem elérhető wizi

• Navigáció / Navigation: Sygic, Navigon
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #354 Dátum: 2012, 09 03, 15:06:44 »
Szasztok. Vettem olcsón szeritem kínai piacra gyártott galaxys-t, angol és kína nyelv volt rajta. a kies program frissítésébe belegalt. azt írja a kijelzőn hogy upgrade :( igy gyorsba elvittem a szereldébe de ők nem tudtak segíteni monták a neten keresgessek. mivel sana a hárombos download mód nem mükszik rajta. Merre induljak vele? Belinkelném a képet hogy mit ír ki a kijelzőre de ne akar müködni itt a kép gomb......hm

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #355 Dátum: 2012, 09 03, 15:26:02 »
Szasztok. Vettem olcsón szeritem kínai piacra gyártott galaxys-t, angol és kína nyelv volt rajta. a kies program frissítésébe belegalt. azt írja a kijelzőn hogy upgrade :( igy gyorsba elvittem a szereldébe de ők nem tudtak segíteni monták a neten keresgessek. mivel sana a hárombos download mód nem mükszik rajta. Merre induljak vele? Belinkelném a képet hogy mit ír ki a kijelzőre de ne akar müködni itt a kép gomb......hm

láttuk már a brick jelet sokan, nem kell megosztani :D

a kódjele i9000, vagy valami más? mert azt nem árt tudni, mielőtt nekiestek... (az akksi alatt van a címke)

keress valakit a környékeden, akinek van JIG-je, aztán gyorsan megoldjátok.

egyébként a kies-hívőknek üzenem, hogy: tessék, még egy...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #356 Dátum: 2012, 09 03, 20:44:34 »
Kínai piacra szánt samsung galaxy S (I9000) vagy kinai másolat galaxy S? Nem mindegy. ;)
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető wizi

• Navigáció / Navigation: Sygic, Navigon
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #357 Dátum: 2012, 09 03, 21:16:06 »
Nos életrekelt és felraktam rá először stupy romját és gondoltam mivel az előző galaxys-emet is így csináltam, a belső sdkártyáról rommenager segítségével fel akartam rakni a tsunamit és megált pár perc után recoweryben és nem reagál az ok-gombra pedig az oldalválasztóval tudok léptetni a reboot, clear cahy stb-n és ki is választja de nem toom leokézni.....hm ja amugy galaxys és nem utánzat.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #358 Dátum: 2012, 09 03, 21:19:33 »
Nos életrekelt és felraktam rá először stupy romját és gondoltam mivel az előző galaxys-emet is így csináltam, a belső sdkártyáról rommenager segítségével fel akartam rakni a tsunamit és megált pár perc után recoweryben és nem reagál az ok-gombra pedig az oldalválasztóval tudok léptetni a reboot, clear cahy stb-n és ki is választja de nem toom leokézni.....hm ja amugy galaxys és nem utánzat.
Nem ismerem stupy romjait de amíg nekem is s-em volt,voltak olyan főzött cuccok amikor a power gomb volt az ok,volt amikor a home gomb.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #359 Dátum: 2012, 09 03, 22:06:01 »
Rom managert hanyagold! 3gomb cwm s te telepítsd ne már a rom manager valami.. :p
Az a tuti ha kézben tartod az irányítást!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető andapapa

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJM1
« Reply #360 Dátum: 2012, 09 15, 16:59:16 »
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Egy 4.1.1-es firmware-t használtam devil kernellel. Minden rendben is volt, de csináltam rajta egy factory resetet, mert kicsit be volt lassulva és sok felesleges dolog volt rajta.
Innentől meghalt a telóm... nem működik rajta a 3 gombos recovery, hiába próbáltam már ezerszer, a downloader mód az úgy néz ki, mintha működne, de nem látja az odin, így sajna nem tudok rá firmware-t rakni. A PC nem is érzékeli, csak néha, de ilyenkor is ismeretlen eszközt jelez. Már több gépen próbáltam, az eredmény ugyanaz.
Kicsit olvasgattam egyéb fórumokon, ott valaki azt mondta, hogy próbáljam meg rátenni a pc-re a nexus drivereket és a samsung drivereket távolítsam el... többször megcsináltam,de az eredmény ugyanaz, bár lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, nem tudom. A telót be sem tudom kapcsolni, ha nincs rácsatlakoztatva hálózati töltőre. Ha töltőn van, akkor elindul, megjelenik a fehér samsung felirat, majd a kernel logója, ezután ismét újraindul és így tovább.
Valaki esetleg találkozott már ilyennel és ha igen, akkor mi a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #361 Dátum: 2012, 09 18, 17:54:29 »
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Egy 4.1.1-es firmware-t használtam devil kernellel. Minden rendben is volt, de csináltam rajta egy factory resetet, mert kicsit be volt lassulva és sok felesleges dolog volt rajta.
Innentől meghalt a telóm... nem működik rajta a 3 gombos recovery, hiába próbáltam már ezerszer, a downloader mód az úgy néz ki, mintha működne, de nem látja az odin, így sajna nem tudok rá firmware-t rakni. A PC nem is érzékeli, csak néha, de ilyenkor is ismeretlen eszközt jelez. Már több gépen próbáltam, az eredmény ugyanaz.
Kicsit olvasgattam egyéb fórumokon, ott valaki azt mondta, hogy próbáljam meg rátenni a pc-re a nexus drivereket és a samsung drivereket távolítsam el... többször megcsináltam,de az eredmény ugyanaz, bár lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, nem tudom. A telót be sem tudom kapcsolni, ha nincs rácsatlakoztatva hálózati töltőre. Ha töltőn van, akkor elindul, megjelenik a fehér samsung felirat, majd a kernel logója, ezután ismét újraindul és így tovább.
Valaki esetleg találkozott már ilyennel és ha igen, akkor mi a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!

ha szerencséd van egy FR megoldja (nekem ma pont ez oldotta meg romolás után ugyan ezt:) ) az hogy nem ismeri fel az odin: samsung usb drivert szedd le majd telepítsd újra, próbáld meg így. ha így sem akkor tallóz be mindent az odinba a telóból vedd ki az aksit és nyomd a billentyű kombinációt és úgy tedd be az aksit ez is be szokott ilyenkor válni:)

Nem elérhető Kulicsga

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: C-Rom 4.3.1 V9.0
« Reply #362 Dátum: 2012, 09 30, 08:54:53 »
Egyik haverom teglasitott. Kaptam egy JIG de arra sem reagál. Hogyan tovább?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető hazai

• PFC Fan
  • PDA: ddd
  • PDA ROM: ffff
« Reply #363 Dátum: 2012, 10 31, 09:19:10 »
sziasztok tud rá valaki valami megoldást,megköszönném.
Samsung Galaxy S I9000

a fent nevezett készülék. Elvileg a belső memóriája sérült. Lehet, hogy fizikailag ténylegesen a flashrom adta meg magát, vagy lehet, hogy újra kell partícionálni, esetleg új partíciótáblát létrehozni... Vagy módosítani egy filet, és egy micro sd lesz a "belső memóriája" Simán ODIN flash nem segít, viszont download és recovery mód az megy.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #364 Dátum: 2012, 10 31, 10:45:33 »
sziasztok tud rá valaki valami megoldást,megköszönném.
Samsung Galaxy S I9000

a fent nevezett készülék. Elvileg a belső memóriája sérült. Lehet, hogy fizikailag ténylegesen a flashrom adta meg magát, vagy lehet, hogy újra kell partícionálni, esetleg új partíciótáblát létrehozni... Vagy módosítani egy filet, és egy micro sd lesz a "belső memóriája" Simán ODIN flash nem segít, viszont download és recovery mód az megy.
1. háromfájlos JVT bootloaderrel repartition-nel. Ha nem megy utána se, akkor szerviz.

nekem is volt ilyen, alaplapcsere lett belőle.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csibak

• PDA: Htc diamond
  • PDA ROM: gyári
« Reply #365 Dátum: 2012, 10 31, 23:32:03 »
Szoftvert frissítettem egy sgs-en (még eredeti volt rajta) kiesen keresztül. Froyora megcsinálta gond nélkül, majd Gingerb-re nem... Utána felajánlotta a kies a vészvisszaállítást, de nem látja a gép a telefont. Megpróbáltam recovery módba tenni, de csak "telefon felkiáltójel pc" amit látok... Visszaállítási kódom megvan. Tudna Valaki segíteni rendberkni? Bp-en vagy környékén! Természetesen nem ingyen gondoltam!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #366 Dátum: 2012, 11 01, 00:22:26 »
Szoftvert frissítettem egy sgs-en (még eredeti volt rajta) kiesen keresztül. Froyora megcsinálta gond nélkül, majd Gingerb-re nem... Utána felajánlotta a kies a vészvisszaállítást, de nem látja a gép a telefont. Megpróbáltam recovery módba tenni, de csak "telefon felkiáltójel pc" amit látok... Visszaállítási kódom megvan. Tudna Valaki segíteni rendberkni? Bp-en vagy környékén! Természetesen nem ingyen gondoltam!

Download mod van? Olvasgasd az SGS FAQ-ot. Odinnal valószínűleg helyre állítható seperc alatt.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #367 Dátum: 2012, 11 05, 10:48:33 »

esetleg ha egy személyesebb contaktot adsz (mondjuk face mert ott van cheat) akkor ugy lehet hogy tudunk neked segíteni:)

Nem elérhető nyebu

• PFC Fan
  • PDA: SGS-i9000
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #368 Dátum: 2012, 11 08, 21:26:16 »
Sziasztok!

Van egy beteg GalaxyS-om. A hiba nálam is az, mint sokaknál, hogy nem megy rajta a hálózat. Csak én nem simán elvesztettem az efs mappám adatait, hanem sikerült az efs partíciót tönkre tennem. Ezt a 2.3.4-es (XXJVP) stock rom telepítése után írja ki több helyen.

E:check_selective_file:Can't mount /efs
E:failed to mount /efs (Invalid argument)

Nincs imei szám, baseband.
A telefon látja az efs mappát, de üresnek találja és hiába próbálok másolni bele, üres is marad.
Próbáltam a gyári 2.2.1-est újra telepíteni (azzal vettem), de nem hozta helyre. A Sztupy féle productcode visszaállító rom sem gyógyította meg.

Az EFS PRO nevű program tette tönkre a partíciómat, amikor próbáltam vele helyre hozni a félig elveszett efs adatokat (működött a hálózat, de csak egy nagyon régi modemmel: android JW5, modem: JM1, ennél újabb modemmel eldobálta a hálózatot).

Download és recovery módok működnek.

2 heti guglizás után jutottam arra, hogy kérdezek. Ezt a téglásítós fórumot is végig olvastam, de ilyen hibát nem találtam másnál.
Van valakinek ötlete, hogy lehetne helyre hozni a telefonomat?
Előre is köszi a segítséget!
nyebu

Nem elérhető szemesi69

• PDA: Galaxy A3 5.0.2
  • PDA ROM: Galaxy A3 5.0.2
« Reply #369 Dátum: 2012, 11 09, 09:09:05 »
Sziasztok!

Van egy beteg GalaxyS-om. A hiba nálam is az, mint sokaknál, hogy nem megy rajta a hálózat. Csak én nem simán elvesztettem az efs mappám adatait, hanem sikerült az efs partíciót tönkre tennem. Ezt a 2.3.4-es (XXJVP) stock rom telepítése után írja ki több helyen.

E:check_selective_file:Can't mount /efs
E:failed to mount /efs (Invalid argument)

Nincs imei szám, baseband.
A telefon látja az efs mappát, de üresnek találja és hiába próbálok másolni bele, üres is marad.
Próbáltam a gyári 2.2.1-est újra telepíteni (azzal vettem), de nem hozta helyre. A Sztupy féle productcode visszaállító rom sem gyógyította meg.

Az EFS PRO nevű program tette tönkre a partíciómat, amikor próbáltam vele helyre hozni a félig elveszett efs adatokat (működött a hálózat, de csak egy nagyon régi modemmel: android JW5, modem: JM1, ennél újabb modemmel eldobálta a hálózatot).

Download és recovery módok működnek.

2 heti guglizás után jutottam arra, hogy kérdezek. Ezt a téglásítós fórumot is végig olvastam, de ilyen hibát nem találtam másnál.
Van valakinek ötlete, hogy lehetne helyre hozni a telefonomat?
Előre is köszi a segítséget!
nyebu

Ezt tedd fel nekem ugyan ezt a hibát helyrehozta. 3 fájlos pit és repart legyen. ez egy gyári 2.2.1-es.
Egyébként XDA fórumon van topikja de ez a legegyszerűbb megoldás.

Nem elérhető nyebu

• PFC Fan
« Reply #370 Dátum: 2012, 11 09, 20:49:14 »
Köszi! A 2.2.1, amivel korábban próbálkoztam, az is JPU volt, de az másik. Abban, nem ilyen fájl méretek voltak. De sajnos ez sem oldotta meg. Ugyanúgy nincs imei számom és baseband-em, pedig raktam pit-et és reparticion-t is.
Meg fogom keresni azt az xda-s topicot, de ha véletlenül Neked nem kell keresned, akkor megköszönöm, ha ide linkeled. :-)

Egy spanyol fórumban találtam efs.tar fájlt, és a pda részbe betallózva próbáltam feltölteni, de nem sikerült telepítenie. A 4.28-as odin-ban volt efs tallózó is, de ahhoz kellett volna, egy ops fájl, amit i9000-hez nem találtam.
Heimdall-lal lehetne sok partíciót formázni/újra létrehozni, de ahhoz kellene egy efs.rfs fájl, de olyat meg nem találtam.
Ezek közül melyiket hol rontottam el?
Milyen lehetőségem van még?
nyebu

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #371 Dátum: 2012, 11 09, 22:33:49 »
Köszi! A 2.2.1, amivel korábban próbálkoztam, az is JPU volt, de az másik. Abban, nem ilyen fájl méretek voltak. De sajnos ez sem oldotta meg. Ugyanúgy nincs imei számom és baseband-em, pedig raktam pit-et és reparticion-t is.
Meg fogom keresni azt az xda-s topicot, de ha véletlenül Neked nem kell keresned, akkor megköszönöm, ha ide linkeled. :-)

Egy spanyol fórumban találtam efs.tar fájlt, és a pda részbe betallózva próbáltam feltölteni, de nem sikerült telepítenie. A 4.28-as odin-ban volt efs tallózó is, de ahhoz kellett volna, egy ops fájl, amit i9000-hez nem találtam.
Heimdall-lal lehetne sok partíciót formázni/újra létrehozni, de ahhoz kellene egy efs.rfs fájl, de olyat meg nem találtam.
Ezek közül melyiket hol rontottam el?
Milyen lehetőségem van még?
nyebu
az efs sima másolás. felrakod az SD kártyára, és a helyére másolod, ha kész, akkor kiveszed az akksit. az SGS 3 faqt nézd meg

Sent from SGS III GT-I9300

Nem elérhető nyebu

• PFC Fan
« Reply #372 Dátum: 2012, 11 10, 10:33:19 »
az efs sima másolás. felrakod az SD kártyára, és a helyére másolod, ha kész, akkor kiveszed az akksit. az SGS 3 faqt nézd meg

Sent from SGS III GT-I9300

Tudom, hogy az efs, sima másolás lenne elvileg. Úgy csinál a telefon, mintha rendesen bele másolta volna a fájlokat, de nem kerülnek bele. Néztem az SGS3 faq-t. Próbáltam a "II. Barom voltam, nem olvastam utána, nincs EFS mappa mentésem" részben leírtakat is, de a helyzet az, mint előtte. Kiírja, hogy sikeresen törölte az efs mappát, de ugyanúgy ott marad. Az akku ki és vissza rakás sem segített.
Az android linuxos györkereiből adódóan, az efs mappa egy külön partíción van, ha jól fogtam fel a dolgokat. Sztem nekem ez az efs partíció sértült meg. Az EFS PRO nevű program hiba üzenetéből is, meg a korábban csatolt képemből is ez derül ki nekem.

Nem elérhető nyebu

• PFC Fan
« Reply #373 Dátum: 2012, 11 10, 12:17:52 »
Tudom, hogy az efs, sima másolás lenne elvileg. Úgy csinál a telefon, mintha rendesen bele másolta volna a fájlokat, de nem kerülnek bele. Néztem az SGS3 faq-t. Próbáltam a "II. Barom voltam, nem olvastam utána, nincs EFS mappa mentésem" részben leírtakat is, de a helyzet az, mint előtte. Kiírja, hogy sikeresen törölte az efs mappát, de ugyanúgy ott marad. Az akku ki és vissza rakás sem segített.
Az android linuxos györkereiből adódóan, az efs mappa egy külön partíción van, ha jól fogtam fel a dolgokat. Sztem nekem ez az efs partíció sértült meg. Az EFS PRO nevű program hiba üzenetéből is, meg a korábban csatolt képemből is ez derül ki nekem.

Ezt írja adb shell-ből a mount parancsra. Nincs benne efs. Egyik cimborámnak is ilyen telefonja van, neki látszik benne, meg nála láttam egy /mnt/obb-t is, meg egy kernel/debug-ot is.
Van erre megoldás vagy új alaplapot kell vennem?

# mount
mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
/dev/block/stl6 /mnt/.lfs j4fs rw,relatime 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/stl9 /system rfs ro,relatime,vfat,log_off,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/mmcblk0p2 /data rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/stl10 /dbdata rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/stl11 /cache rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/vold/179:1 /mnt/sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,noatime,nodiratime,uid=1000,gid=1015,fmask=0002,dmask=0002,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
#

Nem elérhető szemesi69

• PDA: Galaxy A3 5.0.2
  • PDA ROM: Galaxy A3 5.0.2
« Reply #374 Dátum: 2012, 11 10, 13:20:55 »
Ezt írja adb shell-ből a mount parancsra. Nincs benne efs. Egyik cimborámnak is ilyen telefonja van, neki látszik benne, meg nála láttam egy /mnt/obb-t is, meg egy kernel/debug-ot is.
Van erre megoldás vagy új alaplapot kell vennem?

# mount
mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
/dev/block/stl6 /mnt/.lfs j4fs rw,relatime 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/stl9 /system rfs ro,relatime,vfat,log_off,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/mmcblk0p2 /data rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/stl10 /dbdata rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/stl11 /cache rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/vold/179:1 /mnt/sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,noatime,nodiratime,uid=1000,gid=1015,fmask=0002,dmask=0002,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
#

Ha nincs saját efs mappa mentésed akkor csak a sztyupi féle megoldás segíthet vagy szerviz.