Tudom, hogy az efs, sima másolás lenne elvileg. Úgy csinál a telefon, mintha rendesen bele másolta volna a fájlokat, de nem kerülnek bele. Néztem az SGS3 faq-t. Próbáltam a "II. Barom voltam, nem olvastam utána, nincs EFS mappa mentésem" részben leírtakat is, de a helyzet az, mint előtte. Kiírja, hogy sikeresen törölte az efs mappát, de ugyanúgy ott marad. Az akku ki és vissza rakás sem segített.
Az android linuxos györkereiből adódóan, az efs mappa egy külön partíción van, ha jól fogtam fel a dolgokat. Sztem nekem ez az efs partíció sértült meg. Az EFS PRO nevű program hiba üzenetéből is, meg a korábban csatolt képemből is ez derül ki nekem.
Ezt írja adb shell-ből a mount parancsra. Nincs benne efs. Egyik cimborámnak is ilyen telefonja van, neki látszik benne, meg nála láttam egy /mnt/obb-t is, meg egy kernel/debug-ot is.
Van erre megoldás vagy új alaplapot kell vennem?
# mount
mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
/dev/block/stl6 /mnt/.lfs j4fs rw,relatime 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/stl9 /system rfs ro,relatime,vfat,log_off,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/mmcblk0p2 /data rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/stl10 /dbdata rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/stl11 /cache rfs rw,nosuid,nodev,relatime,vfat,llw,check=no,gid/uid/rwx,iocharset=utf8 0 0
/dev/block/vold/179:1 /mnt/sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,noatime,nodiratime,uid=1000,gid=1015,fmask=0002,dmask=0002,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
#