2024, 11 26, 16:54:02

Szerző Téma: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!  (Megtekintve 146090 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Orge

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Tudod amit nem lehet kimondani..
  • PDA: SGS;Galaxy;GT-I9070;GT-I9505
  • PDA ROM: slim 4.4.2;4.2.1;4.4.2
Re: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!
« Reply #175 Dátum: 2011, 12 15, 09:11:11 »
Tádáááááá.

A készüléket visszahozták megcsinálva "kicserélve" egy valag cuccot benne.
Kies jelezte hogy nem a legfrissebb a szoft a készüléken, uccu neki hajrá frissítem a Kiessel
rommá fagyott úgy, hogy se kép se hang.

Jött a már bevett szokás ( lévén hogy előző héten próbáltam meg előx alkotni a telefonnal bármit is) 3 gombos okosság nem történt ismét semmi. Akkor a 3 gombos ismét csak most kapott mellé egy akku berakást így menet közben. Így elindult az Odin felismerte berakom a frissítéseket a helyükre és ismét nem történik semmi.

Gondoltam még 1x megpróbálom ismét felismerte csak most nem mindent raktam be hanem a Pit + Pda t így már jó is lett a dolog helyreállt minden müxik a készülék. Csókoltatom a Kies fejlesztő gárdát :D

Glhf mindenkinek.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #176 Dátum: 2011, 12 15, 09:23:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tádáááááá.

A készüléket visszahozták megcsinálva "kicserélve" egy valag cuccot benne.
Kies jelezte hogy nem a legfrissebb a szoft a készüléken, uccu neki hajrá frissítem a Kiessel
rommá fagyott úgy, hogy se kép se hang.

Jött a már bevett szokás ( lévén hogy előző héten próbáltam meg előx alkotni a telefonnal bármit is) 3 gombos okosság nem történt ismét semmi. Akkor a 3 gombos ismét csak most kapott mellé egy akku berakást így menet közben. Így elindult az Odin felismerte berakom a frissítéseket a helyükre és ismét nem történik semmi.

Gondoltam még 1x megpróbálom ismét felismerte csak most nem mindent raktam be hanem a Pit + Pda t így már jó is lett a dolog helyreállt minden müxik a készülék. Csókoltatom a Kies fejlesztő gárdát :D

Glhf mindenkinek.

hhhhhhh...

futottad a fölösleges körta kiessel...

de a lényeg, hogy rendbejött!
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Orge

• Navigáció / Navigation: Tudod amit nem lehet kimondani..
  • PDA: SGS;Galaxy;GT-I9070;GT-I9505
  • PDA ROM: slim 4.4.2;4.2.1;4.4.2
« Reply #177 Dátum: 2011, 12 15, 14:38:33 »
Lévén az első próbálkozásomnál úgy elbaxtam hogy szerviz lett a vége. Valahogy nem éreztem magamban az elszántságot hogy nekifussak még1x a dolognak de aztán úgy jártam mint szőke nő a wc pumpával mikor melléül a wc nek. Csak nálam más értelemben ment fel a pumpa. És átgondoltam mit is lehetne tennem így 2dik nekifutásra :D

Csak összejött.
Bár a forumot olvasva érdekes kifejezéseket találok amiről (még) lövésem sincs de lassan érünk messzire.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #178 Dátum: 2011, 12 15, 14:40:06 »
Lévén az első próbálkozásomnál úgy elbaxtam hogy szerviz lett a vége. Valahogy nem éreztem magamban az elszántságot hogy nekifussak még1x a dolognak de aztán úgy jártam mint szőke nő a wc pumpával mikor melléül a wc nek. Csak nálam más értelemben ment fel a pumpa. És átgondoltam mit is lehetne tennem így 2dik nekifutásra :D

Csak összejött.
Bár a forumot olvasva érdekes kifejezéseket találok amiről (még) lövésem sincs de lassan érünk messzire.
Nyugodtan gyűjtsd össze azokat a kifejezéseket, amikre nem találtál a faq-ban magyarázatot, nagyon szívesen megválaszolják a fiúk, és be is teszik a a gyűjteménybe  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #179 Dátum: 2011, 12 15, 14:53:38 »

Csak összejött.

aláírásomben 1*1
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #180 Dátum: 2011, 12 19, 22:45:55 »
Setup connection...sema kernel frissites let volna de itt megakadt...

kihuztam es felkiatojelesezek
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #181 Dátum: 2011, 12 19, 22:49:44 »
3 gombos megy
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #182 Dátum: 2011, 12 19, 22:52:21 »
uj rom mehet ra? jvz? akkor bekapcsol?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Téglásítottad? ITT A MEGOLDÁS!
« Reply #183 Dátum: 2011, 12 19, 23:10:36 »
uj rom mehet ra? jvz? akkor bekapcsol?
csináld

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #184 Dátum: 2011, 12 19, 23:36:39 »
csináld

Nem elérhető Gabor007

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJVQ
« Reply #185 Dátum: 2011, 12 31, 14:26:48 »
Üdv sziasztok hátha valaki tud valami okosat mondani !
Tegnap frissités közben lefagyott a telo  és azota se kép se hang usb kábel rádugásnál egy 5 mp re érzékeli mint SEC S5PC110 Test B/D . találtam drivert ilyet feltettem win7 el is fogadta de semmi változás .
Voltam ma Lacus formózó-nál rádugtuk JIG re de az se keltette életre.

probáltam már aksi ki kábel rá odin be majd 3gomb közben aksi

valakinek valami ötelete még ?

oneclick.jar probálom müködésre birni de vagy én vagyok a béna vagy nem tudom de a "CMD" ablak beugrik és el is tünik

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #186 Dátum: 2011, 12 31, 14:28:59 »
Tegnap frissités közben lefagyott a telo  és azota se kép se hang usb kábel rádugásnál egy 5 mp re érzékeli mint SEC S5PC110 Test B/D . találtam drivert ilyet feltettem win7 el is fogadta de semmi változás .

oneclick.jar probálom müködésre birni de vagy én vagyok a béna vagy nem tudom de a "CMD" ablak beugrik és el is tünik
bután nézz a szervizesre a kiest emlegetve

más megoldást nem látok, ha a jig nem működik

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #187 Dátum: 2011, 12 31, 14:29:54 »

ha bootloadernél ment pont el ,,akkor annyi,,,szervice,,,,ha semmi nem jó neki ,,,akkor valószinü,,,bootlader :(

Nem elérhető Gabor007

« Reply #188 Dátum: 2011, 12 31, 15:50:48 »
ha bootloadernél ment pont el ,,akkor annyi,,,szervice,,,,ha semmi nem jó neki ,,,akkor valószinü,,,bootlader :(

háát köszi rávettem magamat elvittem a szervizbe de már bezártak idénre  .... :(

ezt szerettem volna még megprobálni de nem jön elő a oneclick.jar nál  az a kép csak a parancssor egy pillanatra :( 

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #189 Dátum: 2011, 12 31, 16:02:39 »
ezt szerettem volna még megprobálni de nem jön elő a oneclick.jar nál  az a kép csak a parancssor egy pillanatra :(

Adminisztrátori jogokkal futtatod? Ha nem, akkor próbáld meg úgy.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Gabor007

« Reply #190 Dátum: 2011, 12 31, 16:06:43 »
Adminisztrátori jogokkal futtatod? Ha nem, akkor próbáld meg úgy.

Igen azzal !

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #191 Dátum: 2011, 12 31, 16:07:04 »
háát köszi rávettem magamat elvittem a szervizbe de már bezártak idénre  .... :(

haa a jig,,,és az én modszerem sem segitett,,,ez sem hiszem ,hogy sikerülne,,,,bootladerhalál lesz az,,,,de reméljük nem. :(

Nem elérhető Gabor007

« Reply #192 Dátum: 2011, 12 31, 16:12:13 »
haa a jig,,,és az én modszerem sem segitett,,,ez sem hiszem ,hogy sikerülne,,,,bootladerhalál lesz az,,,,de reméljük nem. :(

Viszont az SGS series unbrick progit ha elinditom előjön egy parancssor  majd keresi a telokat ha pont akkor dugom rá  akkor megtalálja és el is kezd valamit de mire végezne addigra mint feljebb irtam lekapcsolt az usb öszeköttetés  , ez ami még halvány reményt fakasztott hogy akkor valami képen csak komunikál a teloval a gép

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #193 Dátum: 2011, 12 31, 16:14:23 »
Viszont az SGS series unbrick progit ha elinditom előjön egy parancssor  majd keresi a telokat ha pont akkor dugom rá  akkor megtalálja és el is kezd valamit de mire végezne addigra mint feljebb irtam lekapcsolt az usb öszeköttetés  , ez ami még halvány reményt fakasztott hogy akkor valami képen csak komunikál a teloval a gép

aksi nem merült le?   probáld tölteni 1 ideig,,,,,aztán megint probáld,,,az aksi ki 3 gombos,,,odinos dolgot hátha.

nemtom mi lehet.

Nem elérhető Gabor007

« Reply #194 Dátum: 2011, 12 31, 16:56:28 »
aksi nem merült le?   probáld tölteni 1 ideig,,,,,aztán megint probáld,,,az aksi ki 3 gombos,,,odinos dolgot hátha.

nemtom mi lehet.

Duálba nyomom az sgs t :) szal a másikkal feltöltöttem nem az aksi :( sőőőt halvány gyanum tölti atól függetlenül hogy nem is ki semmit

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #195 Dátum: 2012, 01 13, 19:09:09 »
Sziasztok.

Van egy sgs nem bootol be rezeg egymás után.

Megy a 3gombos módszer, de a pc nem ismeri fel.
Letöröltem samsung drivert, kiest. Újra telepítettem a kiest, de így sem jön össze.

Csak recovery vagy download módban tudom rádugni a pc re, mert egyáltalán nem kapcsol be, és így nem akarja az istenért felismerni, valami lagfix kernel van rajta valószínű valami régebbi sm kernel.

Mi tudok ilyenkor tenni, hogyan ismertessem fel a pc vel ha csak download és recovery módba tudom tenni?

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #196 Dátum: 2012, 01 13, 19:13:26 »
Sziasztok.

Van egy sgs nem bootol be rezeg egymás után.

Megy a 3gombos módszer, de a pc nem ismeri fel.
Letöröltem samsung drivert, kiest. Újra telepítettem a kiest, de így sem jön össze.

Csak recovery vagy download módban tudom rádugni a pc re, mert egyáltalán nem kapcsol be, és így nem akarja az istenért felismerni, valami lagfix kernel van rajta valószínű valami régebbi sm kernel.

Mi tudok ilyenkor tenni, hogyan ismertessem fel a pc vel ha csak download és recovery módba tudom tenni?

Ha műkszik a 3 gombos módszer akkor nagy gond nem lehet.
Driverek fent vannak biztosan?
Ja igen és az 1.3-as odin-al próbálkozz, a kiest ne használd ha nem muszáj.
Illetve tanulmányozd az SGS faq-t.

Nem elérhető alufempolir

« Reply #197 Dátum: 2012, 01 13, 19:28:40 »
Hi.

Sgs 2 volt pc hez társítva ezért szedtem le minden drivert. Most leszedem kiest, és a samsung driver packot teszem fel, hátha jó lesz.

Ha rendesen fent van a driver akkor download módba tudja telepíteni a drivert ? Mert az egy dolog, hogy én telepítem, de ha csatlakoztatjuk sgs-t még felugrik az ablak, hogy drivert telepít....

Nem elérhető alufempolir

« Reply #198 Dátum: 2012, 01 13, 20:52:30 »
Hi.

Sgs 2 volt pc hez társítva ezért szedtem le minden drivert. Most leszedem kiest, és a samsung driver packot teszem fel, hátha jó lesz.

Ha rendesen fent van a driver akkor download módba tudja telepíteni a drivert ? Mert az egy dolog, hogy én telepítem, de ha csatlakoztatjuk sgs-t még felugrik az ablak, hogy drivert telepít....

Friss samsung driver install után download módba csatlakoztattam az sgs-t odin be is sárgult, felugró ablak írta, hogy driver sikeresen telepítve, amikor rányomtam odin start gombra nem indult el és egy kis idő után felugró ablak írta, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.....

Valahogy nem lehet külső sd kártyárol recoveryben flashelni? nem tudom milyen rom van rajta, de  valószínű, hogy sm kernel van rajta, sajna az sd-n nincsen semmilyen cwm es rom, külső sd ről nem lehetséges valahogy?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #199 Dátum: 2012, 01 13, 21:30:52 »
Friss samsung driver install után download módba csatlakoztattam az sgs-t odin be is sárgult, felugró ablak írta, hogy driver sikeresen telepítve, amikor rányomtam odin start gombra nem indult el és egy kis idő után felugró ablak írta, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.....

Valahogy nem lehet külső sd kártyárol recoveryben flashelni? nem tudom milyen rom van rajta, de  valószínű, hogy sm kernel van rajta, sajna az sd-n nincsen semmilyen cwm es rom, külső sd ről nem lehetséges valahogy?

ejj, de rég láttalak már!

nos....
windriver install megvan
legyen újraindaítva a winfos és dugd másik usb portba

a kies, ha még esetleg fel van telepítve semmiképp se fusson, amikor az odin megy

először próbálj csak egy kernelt felrakni, mondjuk egy CF-rootot, abból is lehetőleg olyat, amilyen rom volt rajta.

ha sikerül jó, ha nem akkor

recoveryben csatlakoztasd a telefont az usbhez
remélem az android sdk fel van telepítve, vagy legalább egy adb van

a recoveryben keress olyat, hogy mounts and storage - mount usb (vagy valami ilyesmi)
ekkor elméletileg külön meghajtóként (mint egy pendriveot látni fogod a belső sdt, és tudsz rá romzipet rakni.

ha ez sem

akkor próbáld meg a pcről recoveryben adbvel elérni

a parancs a másolásra:
adb push eztaromotakarodfelrakni.zip /sdcard

ha megy jó, ha nem próbáld meg így:
adb push eztaromotblabla /mnt/sdcard