0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Akkor sok szerencsét hozzájuk! Csak ügyesen! A téma meg ráér... én tudok várni! (van öt perced! )
Hehe! Na feltoltad ezt? Jobbak a szürkék? Vélemény?
Tökéletes, mint mindig! Nagyon jó lett, és igen, a szürkék is sokkal jobbak, most már látok mindent a statusbaron! A lockscreen háttere meg egyenesen lenyűgöző! Egyedül egy apró hibát vettem észre... a GPS ikonnal valami nem teljesen kóser. Egyszer megjelenik a szürke kis szatelit, utána pedig a gyári "célkereszt", csak kicsit megnyújtva. Ez már az előző verzióban is benne volt, csak elfelejtettem szólni! (Az agy kihagy...)
fölraktam az uj témát... és msot nézem a toggles nél a reboot a kikapcsolás és a lock igy kinai lett:D csak nálam lett az kinai? az OFF akar lenni vagy nemtudom:D hogytudom lefotozni ebben a romban ezt?
ShootMe! alkalmazás! Kell hozzá root, de az nyilván van!
KROMOOONe hallgass rá Kedves Dani! Este van már... Nyomd meg egyszerre a Hangerő le és a bal oldali gombot (Menü) /MIUI/Screen cap/ mappába azt hiszem
na ha senkisem hisz nekem!!! pedig nemis ittam.... hogy még a betüket se imserem fölYou are not allowed to view links. Register or Login
Fúj, mennyi szerkesztő-moderátor van itt Na már tudom hol fogok "visszaoffolni" (Törölhetitek ezt a hsz-t nyugodtan, csak nem bírtam megállni )
nah a mostani téma eddig a best. és nem a lockscres csaj miatt eszt a stílust kövesd nagyon bejön thx your job!!
Rátettem a témádat a v4.0-ra,kis konvertálás után minden hibátlanul megy rajta....A konvertálást automatikusan megcsinálta..
Hali, tegnap raktam MIUI-t, most olvastam a cikket a témáidról. Tetszenek a screenshiotokon. Le is töltöttem, de a kiterjesztése mtz. A kérdésem, hogy lehet őket feltenni? Rootból, mintha zip lenne? Vagy mi a módja?thx!
Nem bírtam aludni... és ezerrel csinálok keresek minden... Narancssárga-sötétszürke/fekete a terv... hozzá még nem tudom ilyen ikonpakkot teszek... most egyelőre visszament még a régi... a 3.0.1-ből vagy 2.0-ból szerintem... az nagyon szép az a pack... így sem néz ki rosszul de még nem az igazi... lehet valami minimál design-on elgondolkodom, ikonok terén is (!), a lock képernyő 80%-os... ha megelégszem egy kisebb tervvel... ha nem akkor gyakorlagilag 10% van kész a másikból... Meglátjuk... még sok meló van vele, ha szeretnék lépni is egy kicsit előre! Arról nem is beszélve, hogy Galnet változtatott a felépítésen és így konvertálást igényelnek a témáim, amit megcsinál ugyan magának... de jó lenne elkerülni és hozzá igazodni, szval még át kell néznem az ő kódját is! De ez már holnap mert majd elalszok... akarom mondani majd reggel átnézem! jó8!
Hajrá! A narancssárga-sötétszürke egy igazán jó választás így látatlanba is megtetszett! Az ikonokhoz annyit, hogy a 2.0 az nekem nagyon bejött azokat az ikonokat ide is betehetnéd De a lockra kíváncsi vagyok, hogy milyen új dologra gondoltál?!