2024, 11 22, 16:17:09

Szerző Téma: Poc-OK MIUI THEMES (jelenleg: 6.0) NEW!  (Megtekintve 30104 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Poc-OK MIUI THEMES (jelenleg: 6.0) NEW!
« Dátum: 2011, 07 02, 00:20:53 »
Poc-OK MIUI Theme v6.0 (NEW!)

Letöltés: You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítés:
Másold a file-t a MIUI/Theme mappába, majd a Theme Manager-ből válaszd ki!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Módosítások:
-Módosított teljesen új minimál design-os lock, ZENELEJÁTSZÓ támogatással és értesítés kijelzéssel!
-Vadonat új ikon pakk
-Áttetsző notifi terület narancs design-nal
-új sms/mms felület
-a többi megegyezik az 5.0 változattal.

Hibák, tervek:
-Minden témában van/vannak hibák, nyilván ebben is, de egetrengető hibát egyelőre nem találtam!

Várom a tapasztalatokat, véleményeket! Köszönöm!
A lock alapjáért köszönet: carlospr21-nek.

Poc-OK MIUI Theme v5.0 Minimal

Telepítés:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Módosítások:
-Konvertálás nélküli telepítés!!!!!
-Teljesen új lock, ami egyeseknek nagyon fog tetszeni, másoknak kevésbé, az biztos, hogy a feloldást szokni kell... Nem fogadott hívás és érkezett üzenet kijelzés. Hamarosan jön egy update, amibe másik lockot tervezek majd. Szerintem egy két nap maximum és készen lesz, abba belekerül a médialejátszó-támogatás is szerintem.
-Áttetsző értesítési terület. A pici csík megmaradt, ugyanis nem lehet eltüntetni... sajnos a 9.png kódolás 1 pixel keretet kíván, így hiába szinezem be azt el kell távolítani. Ha valaki tud erre megoldást szívesen veszem, de sajnos nem tudtam megoldani.
-Új áttetsző tárcsázó és gombok.
-Egy régebbi ikonpakkot használtam
-Szép színes beállításikonok
-Tárcsázás közbeni ikonok szürkítve
-Új sms/mms felület
-Kiemelném, a mappakezelést, áttetsző felület a mappáknál, az áttetsző felület alatt pedig a mappa kinyílik. Szerintem állati
-új, fehér statusbar ikonok

Hibák, tervek:
-Elölnézeti képeknél a lock kép sokszor van. (utólag vettem észre)
-Az a csík a notifi-n nagyon idegesít, de nem tudok mit csinálni. (visszatehetem a MIUI gyárit és akkor nincs ott, még nem tom)
-Új zenelejátszós lockscreen
-Más hiba szerintem nincs, de várom a tapasztalatokat! Köszönöm! Használjátok egészséggel.

A lock alapjáért köszönet H_ZEE13-nak.

Poc-OK MIUI Theme v4.6

Letöltés: You are not allowed to view links. Register or Login (most nem tudtam feltenni a másikra, sorry)

Telepítés:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A többi kép megegyezik a 4.5-ös változattal.

Módosítások:
-A lock lett a hagyományoshoz hasonló köteles. Picit letisztultabb, nem olyan zsúfolt alul. (az alap locktémáért köszönet: iKUN-nak!)
-Az akkumulátorkijelzés és a töltéskijelzés a témához idomult ezért köszönet htzs-nek!

Hibák, tervek
-Hiba szerintem nincs, konvertálás nem lesz, azt sikerült elkerülni, egy rövid sötétkijelzős szakasszal aktiválja a témát!
-Tervben van egy gömbölyűbb lock, néhány régebbi jellemvonással, de erről majd később még csak terv!

Várom a visszajelzéseket! Köszönöm

Poc-OK MIUI Theme v4.5

Telepítés:

Módosítások:
-Most a lockon dolgoztam sokat, hogy valami tényleg harmonikus dolog alakuljon ki!
-Extra töltést jelölők kerültek be
-A 3G, GPRS és hasonlók elvileg működnek a statusbar-on!
-Statusbaron az ikonok cserélve lettek az értesítési területkor megjelenő ikonokra
-A töltést jelző ikonok cserélve lettek (külön köszönet érte htzs-nek! :) )
-Egy két helyen voltak még gubancok azokon finomítottam

Hibák, tervek:
-Hiba remélem nincsen! Legalábbis én így hirtelen nem találtam...
-Terv, az eredeti köteles lock feltöltése, hogy akinek ez nem tetszik az ki tudja cserélni esetleg arra.

Várom a visszajelzéseket! Köszönöm

Poc-OK MIUI Theme v4.1

Telepítés:

Képek kivételesen nincsennek mert nem olyan egetrengető a különbség a 4.0-val összehasonlítva!

Módosítások:
-betűszínek optimalizálva a design-hoz és az olvashatósághoz :)
-Háttérben lévő szövegdoboz, legördülőmenü hibák kijavítva
-ÚJ animált battery pakk (!!!) You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Terv, hibák:
-Sajnos (általánosan) de még mindig hibának kell tekinteni a notifi terület apró áttetsző csíkját compact nézetben
-3G adatforgalmat jelző ikonok zöldek, de már nincs "paca" körülöttük! (Nem tudom semilyen képszerkesztővel megnyitni, mert az említett összefolyás lesz a megnyitás eredménye, ha valaki tud segíteni megköszönöm, egyúttal elérhetővé is teszem a cserélendő ikonokat You are not allowed to view links. Register or Login). A file-ok indexeltek, amivel még nincs is gond...
-Tervben van a" köteles képernyőzár" elkészítése, de ettől a témától szerintem nagyon elütne így az egy új projekt fogja megkapni, valamint a "körös lock" is készül!

Poc-OK MIUI Theme v4.0

Telepítés:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Módosítások:
-Teljesen új, neon alap, melyért köszönet Jumba-nak
-Narancsságra/Fekete design
-Módosított tárcsázó
-Popup ablakok
-új lock screen (bár nem ez volt tervezve, így lehet hogy jön hamarosan másik)
-módosított launcher
-átlátszó statusbar narancssárga ikonokkal
-animált töltéskijelzés a statusbaron és a lockscreenen is.
-Dark design a beállításokban
-Színezett MIUI player
-2.0-ás ikon pakk visszakerült, de narancssárga árénykot kaptak.
-sötét, de áttetsző értesítési terület
-Áttetsző és kevésbé áttetsző dock-ok a lockscreenen és a launcher-ben.

Tervek, hibák:
-Beállításnál már nem konvertál mint a régi, de az állapotsor le fog állni, egy két másodperc és magától újra aktiválódik!
-Hiba valószínűleg van benne, leginkább a menürendszer belső gombjainál fordulhat elő, ettől persze tökéletesen használható. Mást nem vettem észre.
-Tervben van még mindig egy lockképernyő.

Várom az észrevételeket!

Poc-OK MIUI Theme v3.6

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Módosítások:
-Sötéttebb áttetsző statusbar, hogy a szürke ikonok is látszódjanak
-Módosított tárcsázó
-Módosított értesítési terület (sötétebb) + a gombok is megkapják ezt a hátteret egyedi állapotsor esetén!
-Javított GPS ikon a statusbar-on
-Javított kínai jelek az állapotsoron

(A többi megegyezik a 3.5-ös verzióval, hozzáteszem a képernyőmentések nem pontosan azt adják vissza amit kelllene nekik)

Tervek, hibák:
-Hiba talán nincs, vagy elkerülte a figyelmemet (tapasztalatokat persze várok)
-Terv egy világos téma készítés kör lockkal, de nem akarok többet elárulni, viszont leghamarabb következő hét elején...
-Popup-ok testreszabása

Poc-OK MIUI Theme v3.5

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Módosítások:
-Teljesen új lockscreen (két végpontos csúszka)
-Új töltés kijelzés
-Fix szürke statusbar a lockon
-Értesítések a lockon (!)
-Átlátszó Értesítési terület
-Átlátszó Homefix (alsó rész a launcheren)
-Javított rózsaszín csík a képernyő alján
-Átlátszó Statusbar a launcheren
-Új tárcsázó
-Módosított mappadesign
-Új ikonpakk
-MMS/SMS felületek módosítva

Tervek, hibák:
-Nem nagyon vagyok elégedett a tárcsázó kinézetével, de megígértem, hogy publikálom, betartom, szerintem módosítok majd rajta egy kicsit. :)
-A notifi lehúzás után nem akar visszacsúszni csak BACK gombbal. (ha sikerül rájönnöm javítás 1 napon belül)

3.1.1 Fehérített változat!

Letölthető: You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tervek:
-Launcher dock módosítása
-Egyedi tárcsázó
-Statusbar ikonszinezés fehér verziónál

Minden más maradt a 2.0-ban látott (ikonpack, bootanimáció, mms-launcher, fonts)

Poc-OK MIUI THEME v3.0.1

3.0.1 Letölthető: You are not allowed to view links. Register or Login

Módosítások:
-Vadonatúj lockscreen (köszönet az alapért dima_sk8er-nek is)
-Áttetsző statusbar
-Módosított fonts a lockscreen-en
-Állandó szöveges töltéskijelzés
-Javítva az alsó lila csík
-Magyar nyelv integrálva a lockra
-Launcher megmaradt barnás részei módosítva
-Market és Gallery ikonok kicserélve
-Animált töltéskijelzéssel bővítve
-Lock háttér cserélve
-Magyarított dátumkijelzés
-Módosított töltéskijelzés

Poc-OK MIUI Theme v2.1

Módosítva:
-Lockscreen! Egyéni kérésre visszakerült a Galnet-es lock csak szürkében!

Minden másban megegyezik a 2.0-val!

Poc-OK MIUI Theme v2.0

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Várom a visszajelzéseket! :)

Módosítások:

-Áttetsző statusbar
-teljesen új icon pakk
-új lockscreen
-új töltéskijelzés
-új launcher stílus

megmaradt hiba:
-lock képernyőn alul pici világos csík (fogalmam nincs egyelőre mi csinálja)  :(
-Nem pontosan szimmetrikus (Ezt sajnos már csak utólag vettem észre)

Poc-OK MIUI Theme v.1.0

Amint ígértem megcsináltam a témát!  Nem mondom hogy 100%-os mert azért itt ott lenne még mit csiszolni, de elfogyott az időm... sajnos most ez így áll, természetesen csak design simításokról van szó! lesz majd 2.0 változat is reményeim szerint, de csak következő héten, idő hiányában.

You are not allowed to view links. Register or Login

másik szerver: You are not allowed to view links. Register or Login

Addig fogadjátok és használjátok szeretettel, módosítottam Lockscreent, bootanimációt, betűket, launchert, értesítési területet, tárcsázót...

És még sok más tervben van!

A file-t másoljátok be a MIUI/Theme/ mappába és Theme managerbe válaszátok ki!  Sok sikert hozzá, az előlnézet képek sincsennek még módosítva...

Várom a visszajelzéseket
ui.: T-rabant nálam ezzel a betűvel tökéletes!
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
Re: Poc-OK MIUI THEMES
« Reply #1 Dátum: 2011, 07 04, 23:06:58 »
Gyerekek az a baj hogy nagyon sokat szeretnék megvalósítani :D Még be sem fejeztem ezt a témát amin most dolgozom de közben óriási ötletem támadt :D :D Hogy fogom mindet megvalósítani? :D Egyre nehezebb dolgokat szeretnék...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #2 Dátum: 2011, 07 05, 00:05:03 »
Gyerekek az a baj hogy nagyon sokat szeretnék megvalósítani :D Még be sem fejeztem ezt a témát amin most dolgozom de közben óriási ötletem támadt :D :D Hogy fogom mindet megvalósítani? :D Egyre nehezebb dolgokat szeretnék...

Csak nem egy ROM? :shock:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3 Dátum: 2011, 07 05, 00:10:25 »

Vagy egyből kettő? (wipe/nowipe)
Mikorleszkész? Quadrant? Akksi? FM Rádió?
 :D :D :D
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #4 Dátum: 2011, 07 05, 00:10:27 »

Nem! :) Bár lehet lassan bele kéne fogni egybe... már gondolkodtam rajta, de letettem róla... elég ez a témázgatás... rengeteg meló van ebben is mire minden olyan amilyenre szeretném és ott van, és úgy működik ahogy szeretném...

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #5 Dátum: 2011, 07 05, 00:12:28 »

Őrültek :D :D Pozitív őrültek! :D :D :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #6 Dátum: 2011, 07 05, 00:15:14 »
Kromooooo!

Megnyugodhatsz! Áthidaltam a legtöbb problémát, így ma (azaz 2:00-ig) biztosan felkerül a téma! :D Még van egy két simítás de készen van gyakorlatilag, megint teljesen más a lock, mint korábban, majd meglátjátok és szomorú vagy nem, de egy teljesen más lock tervem megint van! :) Persze lehet hogy más is fog változni (biztos) :D :D Na nem dumálok csinálom! :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7 Dátum: 2011, 07 05, 00:54:01 »

rotfl Hát ez k***a nagy volt! XD ;D :taps:  :taps:

Hiába, a PDA-zás, meg a ROM-olás, no meg a sok fórumozás az emberből ilyen "pozitív őrültet" tud csinálni! :P De nem baj, én nagyon csípem! ;D

Kromooooo!

Megnyugodhatsz! Áthidaltam a legtöbb problémát, így ma (azaz 2:00-ig) biztosan felkerül a téma! :D Még van egy két simítás de készen van gyakorlatilag, megint teljesen más a lock, mint korábban, majd meglátjátok és szomorú vagy nem, de egy teljesen más lock tervem megint van! :) Persze lehet hogy más is fog változni (biztos) :D :D Na nem dumálok csinálom! :D

Scoooooooore! :D Már alig várom!  :taps:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #8 Dátum: 2011, 07 05, 01:34:33 »
Poc-OK MIUI Theme v3.5 (NEW!)

Módosítások:

-Teljesen új lockscreen (két végpontos csúszka)
-Új töltés kijelzés
-Fix szürke statusbar a lockon
-Átlátszó Értesítési terület
-Átlátszó Homefix (alsó rész a launcheren)
-Javított rózsaszín csík a képernyő alján
-Átlátszó Statusbar a launcheren
-Új tárcsázó
-Módosított mappadesign
-Új ikonpakk
-MMS/SMS felületek módosítva

Tervek, hibák:
-Nem vagyon elégedett a tárcsázó kinézetével, de megígértem, hogy publikálom, betartom :)
-A notifi lehúzás után nem akar visszacsúszni csak BACK gombbal. (ha sikerül rájönnöm javítás 1 napon belül)

Link és képek hamarosan... :)

Iggggggggggggen, erre vártam! :D Kösz mester, már röppen is fel, és mindjárt jelentkezem az első benyomásokkal! :)  :ok:

Ja, hogy nincs link... hol a link?  :shock:  :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #9 Dátum: 2011, 07 05, 01:38:27 »

Iggggggggggggen, erre vártam! :D Kösz mester, már röppen is fel, és mindjárt jelentkezem az első benyomásokkal! :)  :ok:

Ja, hogy nincs link... hol a link?  :shock:  :D

Most már van! :)

szerk: egy két dolog kimaradt még bővítettem a listát :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #10 Dátum: 2011, 07 05, 01:46:44 »
Most már van! :)

szerk: egy két dolog kimaradt még bővítettem a listát :D

Bakker Pocok, te egy művész vagy! :taps: Ezek a témák egyre jobbak és jobbak lesznek! :) Köszönet érte, már fel is raktam, és első blikkre nagyon jó! :)

A status bar az egyetlen elem, amivel nem teljesen vagyok kibékülve, mert a szürke állapotjelző-ikonok sajnos nagyon nehezen látszódnak rajta, meg az átlátszóság miatt ha lehúzom, a szürke szöveg is kissé nehezen olvasható! A többi része viszont igen-igen rendben van, Nekem nagyon tetszik! :)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #11 Dátum: 2011, 07 05, 01:55:28 »
Bakker Pocok, te egy művész vagy! :taps: Ezek a témák egyre jobbak és jobbak lesznek! :) Köszönet érte, már fel is raktam, és első blikkre nagyon jó! :)

A status bar az egyetlen elem, amivel nem teljesen vagyok kibékülve, mert a szürke állapotjelző-ikonok sajnos nagyon nehezen látszódnak rajta, meg az átlátszóság miatt ha lehúzom, a szürke szöveg is kissé nehezen olvasható! A többi része viszont igen-igen rendben van, Nekem nagyon tetszik! :)

Köszi, igyekszik az ember :) Persze még van mit csiszolni rajta, de akartam egy ilyen átlátszós történetet is csinálni. :D És most történelmi pillanat, bejutottam Google+-ba :D :D (nem minusz)

j8!
ui.: első hsz módosítva!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #12 Dátum: 2011, 07 05, 01:56:50 »
Köszi, igyekszik az ember :) Persze még van mit csiszolni rajta, de akartam egy ilyen átlátszós történetet is csinálni. :D És most történelmi pillanat, bejutottam Google+-ba :D :D (nem minusz)

j8!

Na, akkor gyorsan be is tehetsz valamelyik körbe! :D (FB-n bejelöltelek! :ok:)

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #13 Dátum: 2011, 07 05, 02:32:25 »

j8!
hogy sikerült bejutni?

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #14 Dátum: 2011, 07 05, 11:16:17 »
Lenne egy kérdésem, az értesítési területet hogy tudom visszaállítani a két tab-osra? Most alul a görgethetős van és témáztam a másikat de nem találom a lehetőséget a visszaállításra, valaki ki tud segíteni?

Nem elérhető qkac84

• PDA: Samsung I9300
  • PDA ROM: gyári
« Reply #15 Dátum: 2011, 07 05, 11:17:25 »
Lenne egy kérdésem, az értesítési területet hogy tudom visszaállítani a két tab-osra? Most alul a görgethetős van és témáztam a másikat de nem találom a lehetőséget a visszaállításra, valaki ki tud segíteni?

beállítások/személyes/egyéni állapotsor (legalul van)
Alakja izgató, modern a külseje
Jó lenne sejteni, mit rejt a belseje
Hiába faggatom, ő csak annyit felel:
Ami egyszer volt, újra nem jön el.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #16 Dátum: 2011, 07 05, 11:20:19 »
beállítások/személyes/egyéni állapotsor (legalul van)

óóó basszus hogy lehet így hívni! :D Nagyon szépen köszönöm! :) A tegnapi hibáknak nekifeküdtem, úgy néz ki, hogy sikerül őket javítanom! Kromo a nagy örömugrálásba el ne törd a lábad :D :D :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #17 Dátum: 2011, 07 05, 12:04:21 »
óóó basszus hogy lehet így hívni! :D Nagyon szépen köszönöm! :) A tegnapi hibáknak nekifeküdtem, úgy néz ki, hogy sikerül őket javítanom! Kromo a nagy örömugrálásba el ne törd a lábad :D :D :D

Naggggyon jó!  :taps: Amint kész, mindenképp szólj, és, mint az első számú rajongód :D fel is teszem! ;)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #18 Dátum: 2011, 07 05, 14:12:08 »
Kezdek ideges lenni... Nem tudom mi okozza a notifi vissza nemcsúszását :S :S A többivel már megvagyok pedig...

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #19 Dátum: 2011, 07 05, 14:31:03 »
Kezdek ideges lenni... Nem tudom mi okozza a notifi vissza nemcsúszását :S :S A többivel már megvagyok pedig...
Picit rúgd meg alulról :D Nah jó nem, bár PC-nél néha bevált :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #20 Dátum: 2011, 07 05, 14:45:26 »
Picit rúgd meg alulról :D Nah jó nem, bár PC-nél néha bevált :D

Hát én nem tudom... történetesen megtaláltam a ludast... ha az eredetit visszateszem akkor megy, ha az eredetit szerkesztem és az általam preferáltat teszem vissza nem megy. Minden paraméter egyezik, gyakorlatilag csak egy képmódosításról van szó. (Ugyanakkor pixelszám, RGB kódolás, 8bit... minden ugyanaz csak más van a képen és nem megy, ha visszacserélem akkor megy) valaki tud erre magyarázatot adni? Egyedül a méretük külözbözik, 16 vs. 56 kb

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #21 Dátum: 2011, 07 05, 21:40:22 »
ATTENTION ATTENTION!

Hamarosan frissítés várható!  :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #22 Dátum: 2011, 07 05, 22:30:06 »
Jól látom, hogy fent van az új téma? :taps: Faintos, teszem is fel! ;) Köszönnyük' szépen! :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #23 Dátum: 2011, 07 05, 22:35:06 »
Jól látom, hogy fent van az új téma? :taps: Faintos, teszem is fel! ;) Köszönnyük' szépen! :D

Jól látod :)
Sok eltérés nincs, törekedtem a finomításra és egy-egy helyen módosítottam az árnyalatokon... reméljük most már tökéletes ilyen nincs :D

A következőt szeretném nagy dobásnak szánni de az marha sok idő és fogalmam nincs, hogy meg fogom-e tudni valósítani... holnap állásinterjú, meg tárgyalás meg egy csomó dolgom a héten szval egyelőre ennyi most.  :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #24 Dátum: 2011, 07 05, 22:44:54 »
Jól látod :)
Sok eltérés nincs, törekedtem a finomításra és egy-egy helyen módosítottam az árnyalatokon... reméljük most már tökéletes ilyen nincs :D

A következőt szeretném nagy dobásnak szánni de az marha sok idő és fogalmam nincs, hogy meg fogom-e tudni valósítani... holnap állásinterjú, meg tárgyalás meg egy csomó dolgom a héten szval egyelőre ennyi most.  :)

Akkor sok szerencsét hozzájuk! ;) Csak ügyesen! :taps: :ok: A téma meg ráér... én tudok várni! (van öt perced! :D :D)