Üdv mindenkinek!
Letelt a szabim,
de a teszt nem állt le!
Csak lelassult. Bocs.
Az Asus romot ejtettem, pontosabban előbb visszatettem a 9.3.2-t, de Wi-Fi kezelési problémák miatt (nem látta HD2 winmo-s megosztását), más megoldást kerestem.
Sajnos Dexter kolléga nem fejleszti tovább ezt a romot úgy látom, hogy inkább a Samsung vonalon nyomul.
Nos, mint már írtam, számomra legfontosabb a hálózatok kezelése. Elvárom, hogy mindenféle eszközzel tudjon együttműködni az A500. (Huawey3G, HTC HD2 winmo6.5 Wi-Fi router, Androidos teló, és "mezei" Wi-Fi router)
Következő elvárás hogy tudjon magyarul. Túl sok ez? Tapasztalataim alapján igen!
Ennek szellemében a következő romokat teszteltem:
- Minimalist: nem tud magyarul, egyből kuka
- Falkon Galaxy: Telepítés után nem volt 3G-s része.
- Virtuos Picasso: Az eredeti Acer rom módosítása. ZsDani leírása alapján tettem fel, főleg az hatott, hogy nincs ismert hibája! Nos én találtam. 3G nincs.
Persze lehet hogy van, de ha a telepítés után nem látom azonnal a 3G-s menüt, én már nem játszom tovább, egyből megy a kukába.
- Dexter féle Samsung rom: Tetszett, olyan mint egy felnagyított Samsung teló.
A menük is a Galaxy S sorozatból átemelve! De nagyon furcsa volt, hogy amint bementem a beállítások menübe, és elkezdtem a nyomkodni a képernyőt. Furcsa hangok jöttek a hangszóróból, mintha a videomeghajó elektronika, vagy a háttérvilágítás vezérlője zavarná a hangkártyát. Talán a fehér háttérszín miatt. Mivel nagyon nem értek hozzá, gondolom, hogy valamelyik driver nem frankó!
Van már "téglásított" kütyüm itthon, és abból egy is sok, azonnal levettem ezt a romot.
- Virtuous XooM: Ez maradt. Nem olyan szép mint az ASUS, de tudja amit elvárok tőle!
További szép napot mindenkinek!
Kamug