0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na. Most tudok venni zsír újat garival 54900-ért. Beszéljetek már rá...
én még 74000ért vettem, de már azt sem sokallottam. Bomba ár egy 10 colos tegra2 cpus cuccért De a gari az fontos!!!
Gari van meg van még hozzá valami ÁFA is, de azt nem kérem... Az lehet a másé...
találtam egy nagyon jó játékot, bár néha kilép hibával:(A neve Pocket God, nagyon naaagy:Dmqmeszi, akkor mit mondasz? 3.0.1 még felejtős?a cyanogen mivel lenne jobb mint a mostani? szerintem semmivel:D
Holnap kezemben a gép. Utána jön a meló. Dexter féle 1.4 megy fel. Totál amatőr vagyok, remélem a leírással boldogulok. Ha nem, akkor visítok.
Kipróbálnám az eredeti sw-vel is, hogy tudjam mit cserélek le, meg, hogy kizárjam a hw hibát. Hogyan lehet letölteni a flash-t?
Na ehhez találtam egy linket, ahonnan a 10.1-et SD-ről tudtam telepíteni. Hát egy nagy raki kaki ez a gép. Kell rá a főzött ROM.
A ROOT topik első HSZ-ét nézd meg, oda gyűjtök minden hasznos cuccot. Az eredeti fw is ott van. Nem a gép kaki, hanem az alap toshiba szoftver volt egy kissé gagyi
Melóban be kellene állítani login+passw kombót a hálózathoz, de a proxy cím+porton kívül nem találok más beállítást. Tudjátok hogyan lehet? (Tehát be kell jelentkezni user névvel a hálózatba)
milyen videólejátszót használtok?csak mert nekem nincs hang rajta, ha videót játszok le::D:D
ÁÁÁ:D tegnap fél órán át rendezgettem az SPB Shell 3d-t hogy jól nézzen ki minden, és amikor felmentem wifire kiírta h unlicensed, és eltűnt:DHogy lehet ezt a hibát orvosolni(nem aza megoldás hogy nem megyek wifire)