Köszönöm az infókat, elraktározom
Felraktam én is az Alpha5-öt, de még maradt a gyári kernel.
Ami furcsa, hogy a marketen már megjelennek a gameloftos cuccok, de továbbra sem mennek. Azok, amik mentek A4 alatt, azok most is működnek szerencsére
A botto féle kernelről azt olvastam, hogy browser meg egyéb programok hajlamosak elszállni memória allokáció hibával, de ezt orvosolandó, csinált 2 újabb verziót is:
1, csak OC és semmi memória optimalizálás
2, OC és memória optimalizált verzió (elvileg ebben már nem fagynak a programok)
Te mit tapasztaltál?
Ja, csak egy észrevétel: megnéztem quadrantban mit mutat így a gép, és 2540-et adott. Szóval alap órajelen gyorsabb, mint az OC kernelben 1000MHz-en. Ez furcsa.
Ja, A5-ben nekem azért vannak anomáliák. Tegnap egyik bootolás után (hangsúlyozom, hogy nem újraindítás volt, hanem cold-start) beragadt a képernyő jobb felső sarka. Tehát, mintha folyamatosan ott lett volna az ujjam. Bármit csináltam, ott érintést regisztrált. Egy restart segített rajta...
Egy reboot után meg csinált a képernyő villogást, de csak a lockscreen-en.
A harmadik anomália meg a sleep-ből felélesztés. Értem ez alatt azt, hogy lenyomom sleepbe, és 1 perc múlva fel akarom ébreszteni. Egy gombnyomásra sosem megy, csak kettőre. Tehát kb dupla klikkre éled fel, egy nyomásra semmit nem csinál.
Hosszabb sleep után még nem próbáltam, annyi időm még nem volt.