0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
de az internet probléma még mindig nem oldódott meg..
bocs, de mi is a problémád pontosan?
mindig lelép wifiről és ujracsatlakozik,persze az időbe tellik..:S
jah. Sajnos nálam is ilyen volt, de most jó. Én statikus ip-t is bepipáltam és a routeremben is fix ip-t adtam neki, így stabilabb. És mégegy: kapcsold ki a folion a wifit, kapcsold ki a foliot, várj 10 mp-et, majd bekapcs és a wifit se felejtsd el
1000*THX az ötletet. Nekem egy kínai gagyim van, de a módszered kitűnően bevált.
A kikapcsolás már próbáltam többször is. A fix IP volt a nyerő. Küldte Torril SGS2-ről Tapatalkkal.
A BT vagy radio egér-billentyűzet kombót nem kezeli?
BT-t nem próbáltam, radios kombót simán kezeli, nagyon jó
Milyen TV kitet keres amúgy a kolléga? Ezt találtam! You are not allowed to view links. Register or Login
dokkolót folionál tvkit-nek hívják, mert van rajta hdmi, usb, meg mittudomén. Nem rossz, de a folion is van hdmi és usb. Viszont dokkoló nélkül kényelmetlen
Értem! Még mindig azon agyalok mire gondolt tv kit címén. A dokkolóra, esetleg tv out vagy távirányítani akarja a tv-t a folioval!
dokkolóra. Folionak hivatalosan nem dokkolója van, hanem tv kit-je
valaki próbálta már az ubuntu 10.10-et folio-n? elméletileg nagyon pöpecül megy rajta,olyan kérdésem van,hogy nem tudjátok, hogy mondjuk "megfér" az android az ubuntu mellett? mert az lenne a jó,ha pl sd-ről menne az ubuntu romból pedig az android.
Legjobb tudásom szerint egyelőre nins dual-boot, de már rég néztem utána ennek
"Sziasztok ! Kaptam egy folio 100 -t, nagy az öröm de, nem megy Root . A gépeimen win7 van ezért egy öreg Toshiba satellite -n lévő frissített xp -vel próbálkozom... WinUsbColnstaller2.dll fájlja szükséges üzenetet írja. Ezzel megállt a tudományom, pedig a leírás még számomra is érthető. " Balamber
Köszönöm, ez a probléma megoldódott ! A parancsokat úgy tűnik nem akarja ennek ellenére sem fogadni, mert a próbára "fastboot devices" semmi különöset nem csinál, csak kiírja még egyszer a tools mappára mutató sort...Üdv.: Balamber
Új CM ROM!You are not allowed to view links. Register or Login
Én nem tudom telepíteni. A szerző ki sem próbálta. Én nem értem hogyan lehet így fejleszteni és kiadni egy romot, hogy hibakódot ad...Valaki kipróbálná CMW-vel?