Noh nekem meg egyéb problémám volna a rommal. :]
Van nékem itthon TP-Link wifi routerem WPA-PSK2 titkosítással, jelszóval.
Eddig módosítatlan beállítsokkal fogta bármilyen rendszerrel az alábbi néhány telefonom:
nokia e71 (kettő is), Samsung Galaxy Spica (négy is), SE X10i - SE X10a, LG Optimus, X8, X10minipro... Meg egy vagon haverom vagon telefonja.
És laptopja, meg a gépem meg a többiek gépe....
És a Defy is fogta 2.2-es rendszerrel tökéletesen. Most azonban a 2.3.4es CM7es rommal MINDEN routert lát kivétel nélkül, kivéve az én kicsikémet nem.
Lát vagy 10 hálót, abból néhány szomszédoméhoz tudom is a jelszót, működik is tökéletesen, mekiben is csatolódik... Mindenhol mindenkiét fogta függetlenül kódolástól és típustól... Az enyémet nem látja. Nincs mac adress szűrés, nincs elrejtve, semmi ilyesmi. Sőt ha megadom a Defy-nek hogy mi a név, titkosítás és a jelszó, akkor is csak beteszi a listába és kiírja, hogy hatósugaronkívül. Szinte biztos, hogy a romhoz köthető, bár nem értem a problémát. Valakinek valami ötlete? Ez elég vicces.
Tekintve, hogy így tettem fel a romot és a mobilnetem már ütötte a 470megát, mire kész lettem a telóval. :DDD Nem báz, elfér, de a maradék 30-nak még ki kéne tartania 16-áig és feltennék néhány programot, plusz próbálgatnék pár dolgot... Nem vagyok feltétlen warezhoz kötve, nem fizetősökről volna szó és nem is arról, hogy beszerezzem az apk-t hanem arrol hogy fogja a tetves wifimet a tetves elevon a tetves cm7-el, amit nem akarok lecserélni...