Ezért vannak a fórumok, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat, nincs bajom azzal, ha valaki leírja a problémáját, de pl te nem nevesítetted a "rengeteg" problémádat a rommal kapcsolatban. Nekem speciel ez az egyetlen, ami igazából nem tetszetős, de mindenki azt a romot használja természetesen, ami neki tetszik, nincs ezzel baj, csak, ha már beírom, hogy rengeteg hibát csinál a rom, akkor illene alátámasztani konkrétumokkal Ez másoknak is hasznos lehet.
Bár, valamennyire igazat adok Neked abban, hogy kellene, mert hasznos lehet másnak, de hogy illene, azt nem osztom.
Több okból:
egyrészt, volt olyan gondom, amit leírtam, másnak nem jelentkezett, megoldás nincs rá, minek is ragozzam?
másrészt, a többi gondomat, ha akarom, megosztom, ha nem, nem, ezt a jogot fenntartom.
Mivel megoldás azokra sem volt, nem osztottam meg, sőt, mivel azok is csak nálam jelentkeztek, úgy határoztam, nem küzdök vele többet, nálam nem megy ez a ROM és kész.
De ha kívánod, megpróbálok visszaemlékezni rá, mik voltak: governorok bolondoztak, nem tartották a beállításokat, akksi merült nagyon, fagyott sokszor, mi kell még ahhoz, hogy úgy döntsek, nem szivatom magam tovább és élek azzal, ami már jól működött nálam?
Nem mondtam egyetlen rossz szót sem erre a ROM-ra, elődeit használtam is, a következőt is könnyen lehet, hogy kipróbálom, így nem értem a felháborodásodat.
Remélem, hogy igazam volt és másnak nem generált gondot ez a kombináció, így jól döntöttem, hogy nem zaklattam senkit a saját gondommal, csendesen visszatettem a 4seasons-t, de követem a fejleményeket mind itt, mind XDA-n.